Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk had een flitser besteld voor mijn verjaardag en op het moment dat ik hem bestelde was hij niet op voorraad. Ik heb gebeld naar de klantenservice en die zeiden dat het minimaal twee weken kon duren. Maar tot mijn verbazing kreeg ik 2 dagen later al een mailtje met dat hij verzonden was, tot mijn grote blijdschap. Kortom TOPSERVICE, voor een mooie prijs
KlantenserviceZe hebben me goed geholpen en druk gezet achter de levering.
Opnieuw uitstekend geholpen, en men heeft de tijd voor je. Men weet uitstekend waar men over praat en kan daardoor prima advies geven.
heel druk en toch werd ik goed geadviseerd en geholpenmet mijn keuze en ben als tevreden klant de deur uit gegaan
Goede service, een groot assortiment, ze nemen de tijd voor je en geven goed, onafhankelijk advies.
In het weekend is het wel erg druk en moet je soms lang wachten. Maar goed, als ik dan aan de beurt ben, nemen ze ook keurig netjes de tijd voor me (dus logisch dat dat bij anderen ook gebeurd).
Karmera Express is goed telefonisch bereikbaar. Ik kreeg goed antwoord op mijn vragen en ook hier werd de tijd voor me genomen.
Online kon ik mijn gewenste product zonder verplichting apart laten leggen en keurig netjes lag deze in de avond klaar.
Goede service, vriendelijk personeel. Camera werd helemaal gebruiksklaar opgeleverd. Ruim assortiment in de winkel en op de website.
De fysieke winkel te Wilrijk te Antwerpen heeft net als het personeel een fijne uitstraling waar je steeds met de glimlach en van goed advies wordt geholpen.
VerzendingVerzending goed verpakt en binnen de termijn ontvangen.
KlantenserviceServiceafhandeling is meer dan prima geregeld, kortom TipTop!
lekker makkelijk en snel bestellen genoeg info over het product te vinden op de site zelf en het is van goede kwaliteit
Alles wat ik nodig had voor mij camera was te vinden in de winkel.
Voor goed advies en een uitgebreid assortiment zou ik deze winkel aanraden. Voor mij is dit de nummer 1 camera winkel. Soms wil je persoonlijk advies en wil je niet afgaan op alles wat je online leest.
Ik was op zoek naar een camera welke niet op voorraad was, hier heb ik contact over opgenomen met het hoofdkantoor. Ik werd goed geholpen en kon dezelfde dag mijn camera nog afhalen bij het filiaal in mijn stad.
Op vrijdagavond een tweedehands objectief besteld, product is netjes dezelfde dag verstuurd. Bevestiging van bestelling, betaling en verzending kwamen snel en correct.
VerzendingSnelle verzending, goed verpakt.
- Het assortiment is zeer groot, online. Bijzonder veel producten zijn niet op voorraad bij de andere winkels naast filiaal Rotterdam.
- Zogenaamde laagste prijs garantie maar zeker driekwart van hun producten zijn elders goedkoper te krijgen.
- "Gratis" verzending met kleine lettertjes, bestelling onder de 50 euro is niet gratis elders is dit wel het geval.
- Klantenservice beantwoord per e-mail wel je vraag maar vriendelijkheid is ver te zoeken.
Gezochte lens gelijk gevonden en zonder probleem besteld. Enige minpunt is dat betaling via Pay Pal niet gratis (meeste andere shops wel), dus maar iDeal gekozen.
VerzendingVia de webshop op vrijdagavond besteld. Zoals aangegeven werd de lens netjes verpakt op zaterdag geleverd.
KlantenserviceVrijdag gebeld hoeveel ze nog van de Tamron lens hadden. Ik had snel iemand aan de telefoon. Hierbij goed geholpen, bleek er nog 1 te zijn. Dat was voor mij de reden om gelijk te bestellen.
De afgelopen 20 jaar koop ik regelmatig bij KE. Al toen Peter zijn spullen verkocht vanuit zijn garage in het Rotterdamse, tot nu met filialen over heel Nederland. In het verleden was KE een van de goedkoopste aanbieders van foto-apparatuur en "dozen-schuivers" met ook grijze import. Momenteel zijn ze niet altijd de goedkoopste maar het assortiment is reusachtig groot en afhankelijk van in welke winkel je bent, is het advies redelijk tot zeer goed. Verzending en garantie afhandeling is altijd probleemloos. Het inruilbedrag als je foto-apparatuur wilt inruilen, valt meestal tegen. Aanbieding van KE zijn meestal de moeite waard om in het oog te houden : m.a.w. een aanrader.
Goed personeel. Neemt de tijd voor je en denkt altijd met je mee. Vind het ook fijn dat ze evt indien nodig even met meerdere mensen naar je probleem kijken en samen tot een passende oplossing komen. Zonder dat ze je alleen maar van alles willen verkopen. Assortiment is zeer veelzijdig en de prijzen zijn scherp. Ik ben bereid om er een eind voor te reizen. Koop mijn spullen hier heel graag.
KlantenserviceAltijd klantgericht.
Heb het gewoon in de winkel te Den Bosch afgehaald. Prima locatie met goede parkeergelegenheid.hoop dat er meer winkels komen met afhaalmogelijkheden...
Erg fijne winkel, de medewerkers luisteren naar je wensen en komen altijd met verschillende opties als je nog niet helemaal weet wat je precies wilt.
Even langs komen puur voor het inwinnen van informatie is ook nooit een probleem.
Veel keuze op deze webshop, van veel verschillende merken. Duidelijke beschrijving van het product. Vergelijken is makkelijk, net zoals het plaatsen van een bestelling en het verdere proces. Zeker een aanrader!
VerzendingSnel en goed geleverd.
vele betaal mogelijkheden en erg makkelijk bestellen via de webshop en ook in de winkel.
Verzendingsnelle levering en altijd op tijd
Klantenservicealtijd tijd voor een goede uitleg. Erg leuke aanbiedingen die mij ook aansporen om de webshop en winkel doen bezoeken
opnieuw uitstekend geholpen, en men heeft de tijd voor je. men weet uitstekend waar men over praat en kan daardoor prima advies geven.
KlantenserviceVandaag weer prima geholpen bij Kamera Express.
Voor onze aanstaande Fototrip naar Zwitserland hebben we een extra camera gehuurd.
Deze stond keurig klaar met opgeladen batterij en in een mooie transport koffer.
Na afloop van onze fototrip weer ingeleverd en onze ervaringen uitgesproken, waarbij tal van alternatieve werden besproken en ook, heel belangrijk werden getoond.
Niets was te veel, dit terwijl er geen verkoop tegen over stond louter ter info.
Dit hebben we hier al eerder ervaren en dat maakt Kamera Express zo bijzonder.
Top dus!
Ben vriendelijk en kundig te woord gestaan bij Kamera Express in Den Haag. Gekocht product ook van hoge kwaliteit. Kortom; tevreden!
De webshop is zeer overzichtelijk wat het zoeken en bestellen van het product zeer eenvoudig maakt! Kun je je gewenste product toch niet vinden, even bellen met de kamera express en ze helpen je zo op weg!
VerzendingDe verzending verloopt, zoals ik gewend ben door Kamera Express, vlekkeloos.
Vandaag geleverd is morgen zeker in huis! Klasse dus!
Klantenservice is goed bereikbaar en nemen je vraag met volle aandacht in behandeling. Mij is bekend dat je altijd goed geholpen wordt!