Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Bestellen was super makkelijk, met een paar drukken op de knop was je al klaar

Word zeer snel geleverd, al de volgende dag als je voor 23.59 bestelt dan gratis thuis bezorgt

Ze hebben een live chat, dat is geniaal, je word snel geholpen en je kan altijd bellen

Ik heb makkelijk mijn product kunnen vinden en kunnen betalen. ik werd ook nog eens goed geholpen. Dus dit was uitstekend.

Ik heb mijn product niet besteld maar gereserveerd en heb hem toen opgehaald, maar dat is vast ook perfect.

Je wordt hartstikke goed geholpen en ze zijn heel aardig.

Je word altijd uitstekend geholpen door professioneel personeel. Het personeel weet waar ze het over hebben. Je kunt op je gemak rond kijken, er hangt een ontspannen sfeer.

Zeer snelle bezorg service, als je vóór 23:59 besteld dan heb je het de volgende dag al in huis!

Op de website is er een live chat. Hier worden vragen goed beantwoord. De service is snel en professioneel.

Kamera Express heeft een prettige website. Producten worden snel geleverd en als je wilt afhalen is dat ook mogelijk. Mooi is ook de optie om produkten 24 uur vrijblijvend te reserveren, dan kun je in de winkel nog even goed kijken of het product is wat je ervan verwacht had.

Vandaag een camera opgehaald in Amsterdam. Ik hoefde niet lang te wachten en toen ik aan de beurt was, nam de medewerker alle tijd mij goed te helpen. Kon rustig twee bodies uitproberen en kon ze beide met een bepaalde lens uitproberen. Fijn ook dat er veel op voorraad is.

mijn product was op voorraad en binnen een half uur was het in onze auto, met de hulp van een medewerker.

Op de beloofde tijd geleverd.

Geweldige medewerkers ze zijn vrolijk en hebben veel zin in hun werk ze helpen goed en er is een groot groot assortiment ze kunnen ook goeie tips geven en uitleg beste digital winkel ooit

Kwam heel snel binnen

Ik werd geweldig geholpen met heel veel tips en al mijn vragen werden beantwoord bovendien zijn de medewerkers ook heel erg positief en aardig

KameraExpress.nl is een hele gebruiksvriendelijk, duidelijk en overzichtelijke website. Je blijft gewoon terug komen. TOP!

De klantenservice van Kamera Express is zeer goed in hun taak. Ik had een vraag inzake een aanbieding dat mij onduidelijk leek op de website, maar de medewerker was behulpzaam, duidelijk en vriendelijk. Geweldig!

In de winkel is veel keuze in het assortiment. Het personeel is kundig en enthousiast.

Medewerker nam de tijd en is deskundig. Ik ben goed geholpen bij de keuze van een nieuwe camera en toebehoren.

De winkel heeft een uitgebreid assortiment en een goede service met vakkundige werknemers. Wanneer je nog niet zeker weet welk product je zoekt dan ben je hier op het juiste adres. Alle voors en tegens worden toegelicht, zodat je zelf een goede keuze kunt maken. Het enige nadeel is dat er geen prijzen worden weergegeven in de winkel zelf. Het is lastig in te schatten of je een goede prijs/aanbieding treft of niet.

Het product was niet op voorraad bij de winkel en werd daar ter plekke voor mij besteld. De volgende dag in huis!

De werknemers zijn erg behulpzaam en vakkundig. Ze geven een duidelijke uitleg over de producten en welke afwegingen je in acht moet nemen. Helaas was het uitproberen van het product niet mogelijk, dan zou het een demo-model worden. Dat maakt het lastig een weloverwogen keuze te maken. Jammer dat er geen kleine korting/deal wordt voorgesteld wanneer een groot bedrag in de winkel wordt uitgegeven. Dat zou de service compleet maken.

Redelijk eenvoudig gevonden wat ik zocht en het bestelproces was eenvoudig en duidelijk. Het assortiment was voor Elinchrom helaas niet volledig en ik heb dus andere delen elders moeten kopen.

Weet ik nog niet, bennog in afwachting.

Op basis van een eerder ervaring met een lens die last had van extreem front-focus. het om ruilen ging toen zeer soepel.

Buiten de webwinkel waar je al veel informatie kunt vinden zijn er erg kundige verkopers aanwezig in de gewone winkel.
De verkopers zijn deskundig op het gebied van fotografie, geven een goed advies. Ook tips en trucs worden meegegeven.
Bij de winkel in Arnhem is het ook makkelijk en gratis parkeren.

Goed advies waarbij niet gericht is om zo veel mogelijk te verdienen maar gericht op wat de klant nodig heeft.

Zeer vriendelijke te woord gestaan. Het product werd in alle rust uitgelegd en er werd duidelijk verteld waarom iets wel aan te raden was en waarom het andere niet. Product even kunnen proberen en kunnen voel

Groot assortiment en super snelle service. Met vragen kun je altijd bij ze terecht en word je prima te woord gestaan.

Snelle verzending en goed verpakt

Met vragen kun je altijd chatten met 1 van de medewerkers

Ik bekijk van te voren de website, maar ik ga toch naar de winkel. De deskundigheid waarmee de medewerkers je helpen heeft voor mij een meerwaarde. Ze weten waar ze het over hebben en laten de keuze altijd bij de klant.

prettige winkel met goed opgeleid personeel.
medewerkster hielp mij uitstekend om een goede keus te maken.
mocht camera met verschillende lenzen proberen om tot een goede keus te komen.
kitlens was niet op voorraad maar werd besteld en binnen 2 dagen geleverd.

1 telefoontje naar klantenservice voor info over kitlens was voldoende.

Online had ik al uitgezocht of het product wat ik zocht op voorraad was (Canon EF 24-70 F2.8 L mkII) en daar stond idd dat het op voorraad was in Utrecht voor de laagste prijs vindbaar op internet.

De volgende dag had ik deze lens nodig voor een klus dus direct in de ochtend heb ik de lens opgehaald, wat snel en plezierig ging door het prima personeel in deze winkel. De winkel is makkelijk vindbaar (ondanks alle moeite die Utrecht doet om het autorijders zo moeilijk mogelijk te maken in de stad rond te rijden) en parkeren kun je direct boven de winkel.
De man die me hielp zag mijn parkeerkaart en bood meteen aan een uitrijkaart uit te printen wat toch weer 2 euro scheelde :)

Kortom:

- goed bereikbaar
- snelle service
- goede voorraad
- prijzen zijn zoals geadverteerd

Heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en ook het betalings proces was erg makkelijk

Ik had met spoed iets nodig voor een shoot de dag nadien en ik had het dezelfde dag nog in huis

Ik had een vraag en die is meteen en naar behoren heel proffesioneel beantwoord !

De site is zeer overzichtelijk. Ik heb al meerdere malen vragen gesteld over producten waar ik over twijfelde. Het personeel antwoordde snel en wist me steeds te overtuigen van mijn aankopen. Ze hadden steeds gelijk en ik heb nooit spijt gehad van een aankoop die ik hier heb gedaan.

Op de website staat geschreven dat wanneer je voor 22u30 besteld je het product de volgende dag in huis hebt. 3x Heb ik een product besteld en de volgende dag aangekregen. 1x Heb ik het product later ontvangen, dit kwam omdat het niet in voorraad was (dit werd duidelijk vermeld op de site dus ik wist het op voorhand). Over het algemeen zeer snelle verzending. Nooit problemen mee gehad.

Ik heb zeer veel vertrouwen in Kamera Express. Ik heb hier reeds voor meer dan €1500 aan aankopen gedaan en bij elke aankoop stonden de chat medewerkers klaar om mij te helpen. Zelfs wanneer er niemand aanwezig was kreeg ik binnen het uur een een mail met antwoord van de klantenservice. Zeker 5 sterren waard!
Na mijn 1ste aankopen had ik nog geen account aangemaakt op de website. Dit heb ik nu wel gedaan omdat ik nu helemaal overtuigd ben en zeker nog terug kom als ik iets nieuw wens aan te schaffen.

Lekker eenvoudig en snel, het meest complete en goedkoopste product, snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Scorekaart voor Kamera Express