Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenDeskundig advies, grote collectie. Ook de laagste prijs helpt! Het filiaal in Capelle is goed bereikbaar.
KlantenserviceZeer deskundig personeel, houdt rekening met mijn wensen en budget!
Ik kreeg de laagste prijsgarantie bij het afrekenen. Wel nog nalevering van artikelen die niet op voorraad waren
VerzendingIk heb het produkt bij de winkel gekocht, volgende week worden de spullen die niet op voorraad waren, nageleverd.
KlantenserviceGoeie service en uitleg over de produkten.
Kamera express medewerkers kunnen goed advies geven, ook over mijn zeer specifieke toepassing op gebied van macrofotografie (verder dan 1:1). Goede uitleg over voor- en nadelen. Hierbij ook rekening houden met beste prijs. Verder een goede website, overzichtelijk en direct vergelijken met occasions en outlet.
VerzendingSnelle levering. Bestelling kunnen ook worden opgehaald in de winkel (persoonlijk telefoontje als de bestelling gearriveerd is). Klein nadeel is dat de winkels maar 3 keer per week bevoorraad worden (volgens de info op de site) terwijl bezorging thuis de dag na de bestelling is. Mijn bestelling was overigens gewoon de dag na de bestelling af te halen dus zonder vertraging.
Bestelling plaatsen gaat pima, probleem zit hem echter in het leveren van iets wat op voorraad zou moeten zijn,
VerzendingDonderdag avond een Wacom Intuos Pro S besteld die volgens de website voorradig was.Vrijdag ochtend toen hij eigenlijk al geleverd zou moeten worden en ik zat te wachten kreeg ik pas bericht dat ze hem niet konden vinden in het magazijn. Mij werd gemeld dat ze er vrijdag weer naar zouden zoeken en anders zouden ze heb nabestellen. Of dat nog niet genoeg was werd me mede gedeeld dat ik een mail zou krijgen waneer verzonden zou worden. Nog een dag voorbij zonder enige uitleg of idee op welke termijn die dan wel geleverd zou worden helemaal niks. Het mooiste is nog dat het item op zaterdag gewoon nog op voorradig staat in de webwinkel.
KlantenserviceWord geen duidelijkheid gegeven waneer het item geleverd word, en meld te laat dat ze niet kunnen leveren.
In de winkel alles op voorraad. Duidelijk goedkoper dan de concurrent. Uitstekende bediening. Parkeren gratis pal voor de deur.
KlantenserviceEcht professioneel en hulpvaardig geholpen.
Goede service, klantvriendelijk, goede prijzen - tot nu toe komen zij de laagste prijs garantie altijd na - ruime voorraad, producten eerst bekijken voordat je ze koopt maar ook op internet is alles te bekijken zodat je je goed kan voorbereiden maar toch de producten eerst kan bekijken voor je ze koopt.
VerzendingHet product is op te halen in de winkel en daardoor kun je het bekijken voordat je het koopt. Dik pluspunt!
KlantenserviceAlle vragen worden netjes behandeld. Korte wachttijd in de winkel. Laagste prijs garantie wordt nagekomen.
Uitstekende keuze. Snelle hulp gekregen bij het stellen van een aantal vragen waardoor ik uiteindelijk tot de correcte keuze kon komen.
VerzendingSnelle verzending en correcte levering.
Goede service, de medewerkers weten veel van camera's en kunnen goed helpen. Ik ben al diverse keren erg goed geholpen door Kamera Express
KlantenserviceGoed geholpen
Na eerst in de webshop een keuze te hebben gemaakt inzake een reisstatief toch naar de winkel in Eindhoven geweest. Daar een cupdiffusor gekocht en me meteen laten adviseren inzake een reisstatief. Men nam de tijd en hielp me met al mijn vragen. Verkoper was vriendelijk en vakkundig.
Naar de winkel geweest in Capelle. Wel altijd even wachten tot je geholpen wordt maar daarna nemen ze wel de tijd voor je en leggen eventueel nog wel wat uit over de camera als ook eventuele cashback en tegoed acties welke lopen op de camera.
Ben prettig geholpen en prijzen zijn goed.
Ik zocht een rugzak voor mijn nieuwe spiegelreflexcamera. Op de site uitzoeken is dan toch wat lastig. Ik ben langs gegaan in Capelle en heb volgens mij nu de meest geschikte rugzak uit het hele, zeer uitgebreide, assortiment.
De site bleef hangen met het invullen van mijn gegevens dus ik moest nog een keer alles invullen, dat kan sneller en "smoother".
VerzendingVoor 23.59 uur besteld morgen in huis , dus...
Het enige wat prettiger zou zijn geweest is als je achteraf zou kunnen betalen, na het ontvangen van je bestelling, zonder daarvoor meer te hoeven betalen.
VerzendingSnelle levering, mailtjes ontvangen dat bestelling werd verstuurd, dat bestelling onderweg was. Pakket zag er netjes uit, ook in de doos veilig ingepakt met plastic.
Ze hadden precies de lens die ik zocht en ook nog eens als occasion!
(Canon 17-40 F4 L)
Geen track and tracé te vinden
Verrekijker besteld, levering was vertraagd omdat ze het product niet konden vinden in het magazijn. Uiteindelijk toch gekregen, bleek de verrekijker defect. (losse onderdelen in de verrekijker). Aan het doosje te zien waren ze er niet voorzichtig mee omgegaan.
VerzendingVerzending veel later dan opgegeven, omdat ze het product kwijt waren geraakt in het magazijn.
KlantenserviceContact opnemen met de klantenservice lukt niet. Op mails wordt niet gereageert en als ik bel dan wordt de verbinding verbroken na 10 minuten naar een bandje geluisterd te hebben. Ik zit nu met een kapotte verrekijker.
Beter bestel je bij een andere zaak, die wel zorgvuldig met klanten omgaan.
Heel goed assortiment, prima mensen, gemakkelijk in de beurt. Ook heel handig dat men in de winkel (Den Haag) bestellingen zomaar kan ophalen
Je wordt welkom geheten door vriendelijk personeel, waardoor je ook het gevoel krijgt welkom te zijn en niet weer 'zo'n' vervelende klant te zijn.
KlantenserviceKlantenservice gebeld voor voorraad status van een product, hebben netjes de winkel gebeld om er zeker van de zijn dat de body nog aanwezig was.
Prima webshop, uitgebreid assortiment. Makkelijk om ook af te halen. Kun je kijken hoe het product in werkelijkheid aanvoelt. Een camee of scope is tenslotte geen pakje boter.
KlantenservicePrima geholpen aan balie Rotterdam. Geen ervaring met verzending omdat ik het zelf opgehaald heb.
Wat een top service!! Het is echt geweldig dat de mensen die je helpen echt verstand hebben van foto/film. ( Waarom zou je iemand de keuze laten maken die net een koelkast , tv of wasmachine heeft verkocht, nu helpen te beslissen wat voor camera je moet nemen?) Ik vond het echt geweldig hoe Kamera express alle kennis met mij deelde en er voor zorgde dat de camera bij mij "persoonlijk" paste.
Vanuit Hilversum naar Den Haag en naar Capelle geweest en het was echt een top dag!! Nu druk met mijn camera in de weer! Lekker spelen op mijn nieuwe Nikon D7100!
Ik was in de winkel geweest, maar in Den Haag was de camera waar ik uiteindelijk op uit kwam niet meer op voorraad. De medewerker belde met het filiaal in Capelle en het werd meteen voor ons geregeld. Dus als nog een soort van "uitstekende" levering? haha ! Echt top
KlantenserviceNaja zoals hier boven al heel erg duidelijk wordt ik ben echt super te spreken over de service en klantvriendelijkheid van Kamera Express. Met een super goed gevoel nu thuis met mijn nieuwe camera!
Kamera Express, is voor mij de speelgoedwinkel voor volwassenen, ik heb mijn lens afgehaald in Cappelle aan den IJssel.
KlantenserviceJa ik heb eindelijk de knoop door gehakt en m’n Canon EF 70-200mm F/2,8 L IS II USM
Vorige week gekocht bij Kamera Express, laat ik nu het geluk hebben gehad dat ik geholpen werd door ook een Canon liefhebber ( Mike ) wist me goed te sturen naar de juiste aankoop ik twijfelde namelijk nog tussen de 100-400mm en de 70-200mm
Ja ik mag me ook rekenen tot een van de eerste trouwe klanten van Kamera Express,
Ik kan me nog goed herinneren dat ik mijn eerste digitale Canon 350 D kocht in Cappelle aan den IJssel, het winkelpand bestond uit drie aan elkaar geschakelde garage panden met een verkoper de eigenaar oprichter van Kamera Express, na inruil van deze camera voor de 30D en naderhand voor de nog steeds naar alle tevedenheid werkende 7D + 24/105 1.4 L lens ben ik deze zaak steeds meer gaan waarderen op service en deskundig personeel. laatst nog een bezoekje gebracht voor een statief een Vanguard Alta en een Wireless Timer Remote Control voor mijn camera . De reden dat ik altijd naar deze vestiging ga is dat ik me als een volwassene in een snoepwinkel sta alles wil ik.