Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was op zoek naar een accu voor mijn DJI Phantom 3, gelukkig was ie nog op voorraad. Product viel makkelijk te bestellen via de website, betaald via iDeal. En binnen 5 minuten had ik mijn orderbevestiging al in de mailbox. Gewoon makkelijk, snel en zoals het hoort!

Gisteravond om 23:45 mijn bestelling geplaatst en vandaag al in huis. Niks op aan te merken, gewoon top voor elkaar!

Duidelijke website. Groot assortiment. Veel betaal en verzend opties zodat ik het zo als ik wil kan doen.

Camera werd onterecht als op voorraad aangegeven op de website, betreft: Canon Powershot SX710 HS zwart.

Na bestelling én betaling én een mailtje met factuur, nog een mailtje gekregen waarin staat de de camera _niet_ op voorraad is. Dit moet beter.

Order gecanceld en krijg als het goed is mijn geld binnen 14 dagen terug.

Meer details hieronder:

Een werkdag nadat de camera in huis had moeten zijn pas een mailtje gekregen waarin staat de de camera niet op voorraad is maar wel in de winkel en "deze week" opgestuurd zou worden.

Helaas is het hier niet van gekomen. Meer details over het contact dat ik heb gezocht met Kamera-Express hieronder:

Gedurende een week meerdere keren contact gezocht per mail en telefoon. Helaas is de 24 uur reactietijd waar ze naar streven niet gehaald per mail en telefoon.
Uiteindelijk ben ik teruggebeld en blijkt dat de levering niet meer gaat gebeuren binnen 2 weken.

[edit:] De mail vlak na het schrijven van deze review gaf als reden drukte, maakte excuses en beloofde mijn geld terug binnen 14 dagen.

Het product gemakkelijk gevonden op een duidelijke website. Na reservatie lag dit 45min later klaar in de fysieke winkel!

Zeer vriendelijk personeel in de winkel, veel uitleg over het product.

Product is niet geleverd. Meerdere keren via mail gevraagd om status. Uiteindelijk via mail en telefonisch de order geannuleerd en geld retour gevraagd. Geld wordt echter niet teruggestort. Heb stichting Thuiswinkel Waarborg ingeschakeld om hulp.

Product werd niet geleverd. Ik kreeg geen bericht dat product niet op voorraad was.

Mails worden niet beantwoord. Men lijkt mijn order kwijt te zijn. Service tickets worden afgesloten, zonder dat ik geholpen ben. Echt heel slecht. Ik koop nooit meer bij Kamera Express.

Qua assortiment en prijs zit deze winkel goed, alleen de klantenservice laat wat aan de wensen over

Mijn product komt wegens problemen en breken van afspraken gemaakt door de klantendienst telaat aan waardoor ik een reeds betaalde studioshoot moet verzetten, dit is NOT done!

Na afspraak zou mijn product voor vrijdag in de winkel te antwerpen liggen waar ik dit zou kunnen ophalen voor vrijdag te gebruiken. Dit was na contact niet het geval nu heb ik het moeten bestellen en verzending moeten betalen om het product wellicht nog telaat te ontvangen!

Kamera Express heeft een ruime assortiment en het personeel is heel behulpzaam. Als je twijfelt over een artikel dan is hun winkel ideaal.

Snel en goed geleverd

Kamara Express is snel en behulpzaam het de klantenservice. Echter als je een artikel in hun winkel koopt(dus niet webshop) dan kan je alleen ruilen en krijg je een tegoed bon.

Ik word altijd perfect geholpen bij kamera-express. Mijn toestel was kapot en ze gingen tot het uiterste om er achter te komen wat er nu kapot was. Uiteindelijk bleek mij lichtmeter kapot te zijn en heb ik een nieuwe camera gekocht.

het was makkelijk om te bestellen en kreeg netjes een mail over de bestelling. en kwam optijd

goed ik kreeg alles optijd

ze hebben mij geholpen bij het bestellen

Super snelle reactie met top service! Beste prijzen en voor de echte camera liefhebber tenminste nog filialen met veel producten uitgestald en dan nog mee doen met de prijs vechters op internet. Kamera express krijgt daarom altijd mijn coulance!

Fijne camera voor een goede prijs, eventuele goedkope goede verzekering. Fijne site om te bestellen, zeker vaker doen!

heel snel binnen, binnen 1 dag.

Snelle reactie als je een vraag hebt. Goed te bereiken.

Altijd prettig zaken doen met Kamera-Express. Ruime voorraad, professionele begeleiding en snelle levering, kortom, top!

Duidelijk aangegeven wanneer er geleverd zal worden, melding met track en trace en daadwerkelijke snelle levering.

Goede uitleg over het product en professionele begeleiding.

Voor ons nieuw productiebedrijf gingen we onze eerste camera kopen in de winkel in Amsterdam. We werden geholpen door Henk. Ondanks dat de winkel druk was nam Henk alle tijd voor ons. Ik voelde me geen moment opgejaagd. Hij heeft me erg goed geholpen met het samenstellen van een geschikt pakket. Ik was super tevreden, en zou kamera-express aan iedereen aanraden!

De site is overzichtelijk en snel. Ik kon eenvoudig vinden wat ik nodig had door een goed zoekfunctie

De levering was precies zoals beloofd.

De site geeft voldoende productinfo om een goede keuze te maken

Gemakkelijke en toegankelijke website. Je kan gemakkelijk producten vinden die je zoekt in hun uitgebreide assortiment.

Snelle en betrouwbare levering. Heel fijn!

De website is gedateerd en doet onbetrouwbaar aan. Ondanks dit onderbuik gevoel toch besteld en ik heb hier erg veel spijt van. Het artikel wat ik wilde was niet meer leverbaar.

Welke levering? Op 30-5 besteld en nog steeds niet in huis. Ik wilde bijna 10 euro extra betalen zodat het dezelfde dag nog geleverd kon worden maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Het artikel was niet meer voorradig en niemand weet hoe of wat.

De klantenservice is slecht. De levering die ik verwacht is er nog steeds niet, inmiddels al 5x contact opgenomen maar nog niks wijzer geworden. De mail zou binnen 24 uur beantwoord moeten zijn maar ze komen deze zelfverzonnen belofte niet na. Dus toen belde ik weer om duidelijkheid te krijgen maar toen kreeg ik een of andere jongen aan de lijn die niet behulpzaam was en mij niet verder kon helpen. Dag later weer hetzelfde mailtje dat mijn bestelling vertraagd is en dat de medewerkers van de expeditie aan het zoeken zijn. Twee dagen later krijg ik een mail dat de zending is aangemaakt en dat deze vandaag of morgen met de bezorger mee ging, 4 dagen later: niks ontvangen.. Weer contact opgenomen via de chat maar deze verwezen me weer door om te bellen. Gebeld, de medewerkers die het misschien weten zijn er niet meer, dus ik krijg morgen bericht. Wordt vervolgd dus. Als het voor zaterdag niet komt, annuleer ik de bestelling omdat dit niet werkt!

zowel de wachttijd, kennis en kwaliteit heeft men hier nog veel te leren.
In de winkel was het erg lang wachten. ongeveer drie kwartier. De medewerkster vond dat wij maar begrip moesten hebben dat het niet klaar stond want het was druk. Ook had ze weinig kennis ondanks we precies aangaven wat we moesten hebben stelden ze onnodige vragen.

Ik had twee dingen gereserveerd om op te halen. Ondanks een bevestigingsmail stond er niks klaar. Daarnaast was 1 artikel niet meer op voorraad.

Zeer groot assortiment voor normale prijzen. De site is duidelijk en de informatie betrouwbaar. Er is dan ook veel informatie te vinden en de suggesties bij aankopen zijn ook zeer handig; een filter- of cameratas voor een leuke prijs erbij.. Ideaal!

Snelle levering en duidelijke uitleg bij de producten. Ook de klantenservice was vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik heb op zondag een camera besteld vóór 22.30, zodat deze op maandag bij mij thuis bezorgd zou worden.
Helaas was dit niet het geval, maar werd de bezorging een dag later alsnog uitgevoerd. Aangezien ik haast bij de bestelling had heb ik de klantenservice gebeld, die mij al snel te woord konden staan.
De vriendelijke man heeft mij alles zeer duidelijk uit kunnen leggen.

De camera was alsnog dinsdag bezorgd. Ruim op tijd, dus in mijn ogen heeft de webshop alsnog goed werk geleverd!

Ik was enigszins ongerust over het feit dat mijn pakket wel op tijd aan zou komen, vandaar dat ik de klantenservice een telefoontje heb gedaan. Na een duidelijke uitleg heeft de vriendelijke man aan de telefoon mij gerust kunnen stellen.

Achteraf klopte de informatie die ik via de man kreeg, zoals verwacht! Perfect!

De online winkel is overzichtelijk en uitgebreid. Het enige is dat de website erg traag is. Hier vallen nog stappen te maken.

Levering is snel, duidelijk gecommuniceerd en ook de aftersales gaat zoals gewenst.

In het verleden gebeld met betrekking tot advies voor een rugtas...prima geholpen waar mogelijk.

Mooie overzichtelijke winkel. Zeer vriendelijk en kundig personeel in de winkel in Utrecht. Amsterdam was ik vorig jaar en was hier zeker ook het geval.

2 extra accu's en een extra oplader die ik nog extra wilde waren niet in de winkel. Deze hebben ze gisteren meteen besteld. Net had ik mail in mijn e-mail met de track en trace code.

Zowel op het hoofdkantoor als je belt, als in de winkel zeer vriendelijke en kundige mensen. Je voelt je echt ''klant''.

Scorekaart voor Kamera Express