Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenOp zoek naar een mount voor mijn tomtom bandit, online gevonden. Uiteraard opnieuw voor de meest aantrekkelijke prijs bij kamera express. Ik had m graag gehaald bij de winkel bij mij in de stad maar zag online al dat deze niet voorradig was. gezien ik m snel moest hebben online besteld. Dit voor 23.59hr. zodat ik m de volgende dag thuis zou mogen ontvangen. Super!
VerzendingLevering prima op tijd, duidelijk aangegeven. Helaas kon ik door omstandigheden op dat moment niet aanwezig zijn om het product in ontvangst te nemen.
De zeer aardige verkoper van Kamera express te Den Bosch heeft mij zeer goed geholpen! Hij nam uitgebreid te de tijd om me te helpen en te adviseren bij de aankoop van een Canon 500D en een Canon zoomlens 55-250mm!
Klasse!
De bestelling was makkelijk te plaatsen. De site is overzichtelijk maar is regelmatig zeer traag en dat is jammer. Kan alles wel vinden waar ik in ben geïnteresseerd.
VerzendingDe levering was op tijd en naar behoren geleverd.
KlantenserviceKlantenservice via de chat is snel en adequaat.
Makkelijke site en snel te bestellen. Volledige beschrijving van het product. Leuke acties en fijne suggesties voor accessoires
VerzendingSuper snel geleverd, volgende dag in huis terwijl ik echt laat op de avond had besteld.
Prima bruikbare winkelsite en snelle afhandeling van de bestelling. Ik had de order 's avonds laat geplaatst, toch de volgende dag in huis!
Bestelde filterset die opgestuurd was, bleek verkeerd merk. Niet wat ik had besteld. Contact opgenomem met de winkel in Breda, kon er meteen mee langs komen.
VerzendingWas wel snel geleverd, zie het stukje over de afhandeling door de klantenservice. Prima!
KlantenserviceIk had een filterset besteld online en dit bleek bij levering een ander mer te zijn. Naar de winkel in Breda gegaan, werd keurig te woord gestaan, filterset ingenomen, vermelding in systeem gezet en paar dagen later lag de juiste set binnen. Toen bleek dat mijn dochter dezelfde filterset voor mij had gekocht, kon ik deze zonder probleem terugbrengen, direct geld terug. Fijne zaak met vriendelijk en vakkundig personeel!
Vakkundig personeel met heel veel kennis van zaken. Altijd netjes en vriendelijk geholpen. Personeel denkt mee en denkt in oplossingen. Vrijwel alles op voorraad en wordt anders snel nagezonden. Website duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingBestellingen snel, correct en goed verpakt geleverd.
KlantenserviceGarantie of ruiling altijd zonder problemen netjes afgehandeld.
Ik had op de website de tomtom bandit gevonden, was niet helemaal zeker of dit de juiste aankoop zou zijn. Op de website zag ik dat ze ook een vestiging hadden bij mij in de stad en dat het product daar op voorraad was plus een extra accessoire. In de winkel hebben ze me goed geholpen en mijn bevindingen onderstreept. Met een goed gevoel en een nwe aankoop de winkel verlaten!
KlantenserviceIk ben goed geholpen, voldoende kennis aanwezig en voldoende argumenten gehoord waarop ik mijn aankoop kon baseren. Tevens voldoende accessoires in de winkel waardoor ik ook daar nog een keus uit heb gemaakt.
Afgelopen zondag heb ik bij de vestiging van Kamera Express in Utrecht een Nikon D500 body en een Panasonic LUMIX DMC-TZ100 compact camera gekocht. Mijn reden om voor Kamera Express te kiezen is de combinatie van webwinkel prijzen en toch een fysieke winkel in de buurt. Zeker bij het uitkiezen van een goed passende cameratas is het wel prettig als je de artikelen zelf vast kan houden. De bediening was vriendelijk en deskundig. Parkeren kon in de parkeergarage boven de winkel en was gratis. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over Kamera Express.
Ik kwam naar Kamera Express om een lichtsterke lens te kopen ivm Noorderlicht fotografie. Ik had zelf al bedacht wat ik wilde hebben, maar was benieuwd wat het advies zou zijn. De medewerkster was niet zeker en besloot een andere collega te raadplegen. Deze medewerker wist me te overtuigen om een andere lens te kopen. Argumentatie was helder. Daar kom ik voor naar een winkel! Het is overigens wel duidelijk dat niet iedereen over voldoende kennis beschikt, dus prima dat de medewerkster er nog een collega bij haalde. Ze had me ook de gevraagde lens kunnen verkopen. Top!
Kamera Express in Capelle liet zich van z'n beste kant zien, door een mooie set-korting te geven. Daarin onderscheid m.i. een fysieke winkel zich nog altijd van een pure webshop. Ook mooi dat ze alles wat ik nodig had, op voorraad hadden!
Ik werd direct geholpen, prettige en kundige mensen (niet opdringerig). Heb naast de camera ook de benodigde accessoires gekocht.
Zoeken, vinden en bestellen is eenvoudig. Betaling verloopt soepel. Voorlichting in 1 van de winkels, in mijn geval Amsterdam , is goed. Personeel is vriendelijk en deskundig.
VerzendingBestellingen zijn tot op heden altijd stipt op tijd geleverd
Vorige camera was kapot gevallen. Overigens ook bij Kameraexpress gekocht. Eerst gebruik gemaakt van reparatieservice; heb daarna vervangende camera besteld. Goede en snelle service.
Betaling ging makkelijk, gewoon via mijn eigen bank. Gelijk daarna kreeg ik de nodige informatie op mijn mail
VerzendingIk had het product de volgende dag al in huis, zoals op de site beloofd was
KlantenserviceIk had een vraag en werd via het chatblokje op de site gelijk en goed geholpen
Snelle service en goede communicatie bij het kopen van mijn camera. Heb het via bol.com besteld, maar kreeg direct informatie van Kamera-express.
grote deskundigheid, ruime aanbod aan goede occasions, aantrekkelijke prijsstelling, gericht advies, goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering
Het personeel van Kamera Express denkt altijd goed mee. Ze zijn ook goed op de hoogte van het huidige aanbod en de nieuwste camera's. Ik ben vriendelijk en snel geholpen.
Goed informatie, Goed assortiment. Goed advies, ook keuze's afraden met goede en kloppende argumenten. Oude batterij type was te zwak voor camera. Ze zoeken uit welk type en serie wel goed is.
KlantenserviceSnelle reacties op mailtjes, telefonisch of via email. Goede informatie
Zeer ruim assortiment, alles wat ik tot nu toe zocht (camera, lens en accessoires) ook echt op voorraad, scherpe prijzen en zeer snelle verzending (ook op zondag, dus maandagmorgen in huis!).
VerzendingOverdag besteld, eerstvolgende werkdag 's morgens in huis!