Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenHet is altijd een plezier om binnen te gaan in de winkel van Kamera Express te Antwerpen. De professionaliteit van de verkopers is top, zij kunnen zonder probleem op alle vragen antwoorden, en nemen hier ruim de tijd voor.
Ik heb vorige maand een Canon 750D aangekocht en vandaag een Godox Speedlite TT680C flits. Prijs / kwaliteit ligt Kamera express zeker goed. Ik heb ook al gebruik gemaakt van de chatdienst, ook dit gaat zeer snel, en uiteraard zeer beleefd. Vast een aanrader
Zeer tevreden van de service en vriendelijkheid van de medewerkers. Steeds behulpzaam met kennis van zaken
Duidelijk en vriendelijk in de winkel in Breda goede service.zeer goed geholpen op al mijn vragen.
VerzendingDuidelijk en vriendelijk in de winkel in Breda goede service.
Ken de camera bij het weggaan al van binnen en van buiten.
Uitstekend
Zeer goed advies, Goed product gewoon perfect.
Door het persoonlijke advies heb ik de juiste keuze kunnen maken.
Camera is zelfs persoonlijk afgeleverd.
Deel van de spullen direct meegekregen. De camera in nalevering is zelfs door een medewerker persoonlijk afgeleverd. TOP!!
KlantenserviceKlanten service is perfect. Camera stond dus in nalvering maar ben persoonlijk terug gebeld met een goede oplossing. Perfect.!
Zorgvuldige maar plezierige beoordeling inruil camera's. Vriendelijke behandeling. Ik had mijn kast met oudere camera's geleegd om een mooi stuk van een vrij kostbare nieuwe te betalen. Er bleken een paar verzamelaarsobjecten bij te zijn.
KlantenserviceBest even gewacht maar dan ook efficient geholpen met vragen en reserveren in winkel.
uitstekende en eerlijke service uiteindelijk met een goedkoper alternatief product naar huis gegaan als geplant. alles in alle rust aan mij gedemonstreerd.
Amsterdam is mijn favoriete camera shop. Persoon vakkundig en geeft alle aandacht aan de klant.
Bij Kamera Express in DenHaag, Juliana van Stolberglaan uitstekende voorlichting gekregen over de Tomtom Bandit.
VerzendingIn de winkel aangeschaft, veel sneller kan er niet geleverd worden
Prima voorlichting, goede tips!
Algemene beoordeling is gewoon super.
Eerste communicatie via de chat van de site (welke duidelijk is) ging soepel, snel en professioneel. Na het reserveren 2 uur later naar de winkel gegaan (Utrecht) en de spullen lagen klaar.
Nog even kijken voor een tasje en SD kaart en met beide ben ik goed en vakkundig geholpen door de medewerker. Ze hebben zelfs meegedacht met type en capaciteit van de opslag. Ook alvast wat tips gegeven over een 2e accu en naar welk merk (behalve canon zelf) ik moet kijken en welke vooral niet.
Helaas hadden ze geen screen protector, maar ook hier weer goede adviezen gegeven over welke wel en welke niet en hoe aan te brengen.
Al met al een super communicatie, erg vakkundig/behulpzaam/aardig/netjes personeel. Kom hier zeker weer terug als ik wat nodig heb.
en occasion lens was alleen in R'dam op voorraad. Een telefoontje met de vriendelijke klantenservice was voldoende om zonder enig hickhack te lens in de store Zwolle te laten bezorgen. Het winkelpersonell in Zwolle herkende mij meteen van en inkoop 2 weken eerder. De lens was uiterraad ook in goede staat en is nu in mijn collectie. Toppie
In vestiging Eindhoven een compact camera gekocht. We zijn op een zeer prettige manier geholpen in de winkel. De verkoper had alle tijd, heeft alle mogelijkheden duidelijk uitgelegd. We zijn zeer tevreden!!
Ik ben al enkele jaren een vaste klant bij Kamera-Express, en kom eigenlijk altijd in de vestiging Rotterdam. Ze geven mij daar een prima advies, en bieden altijd een goede oplossing.
Bij binnenkomst in de vestiging Amsterdam was het vrij druk, maar er staat een nummer apparaat waardoor je niet de hele tijd hoeft te checken of je al aan de beurt bent. Ook de voorziening van thee/koffie en zitmogelijkheid zijn prettig.
Er stond meer dan genoeg personeel achter de diverse balies en er werd ruimschoots de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan met de nodige informatie en hebben we een week later onze camera en lens in de winkel aangeschaft.
Door meerdere zeer positieve berichten over Kamera Express ben ik naar deze winkel gegaan om een systeemcamera aan te schaffen. Ik kan mij volledig aansluiten bij die positieve berichten. Voordat ik de winkel inliep had ik mij nog niet uitgebreid ingelezen over de mogelijkheden voor camera's. In de winkel werd ik super geholpen. Ik heb verteld wat ik aan opties wilde voor de camera, na jaren met compact camera's te hebben gewerkt wilde ik dit nu uitgebreider en mooiere foto's kunnen maken. Als leek kon mij natuurlijk van alles worden verteld, maar mijn verhaal werd heel erg serieus genomen en er is mij van alles uitgelegd. De verschillende mogelijkheden, opties en kennis over camera's. Het personeel is zeer professioneel en behulpzaam. Er kwamen een aantal opties (uit het zeer uitgebreide assortiment) naar voren, uiteindelijk ben ik tot de (voor mij) perfecte camera gekomen. Ik nam een pakket met twee lenzen, extra accu, SD-kaart en cameratas. De cameratas uit het pakket was niet groot genoeg voor de gekozen materialen, maar (weer een zeer goede service!!) ik kon een iets grotere tas met dezelfde korting krijgen. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en raad ook zeker aan om naar Kamera Express (Rotterdam) te gaan! Met een blije glimlach, mooie camera, goede verzekering en iets legere portemonnee (ze hebben de laagste prijs garantie!!) loop je de deur uit! Doen dus!
KlantenserviceGoede service, uitgebreid assortiment, in de winkel grote kennis over de producten, goede uitgebreide verzekering mogelijk.
VerzendingMeer dan tevreden over de service kamera express Utrecht. Eerst geholpen door Kevin, enige tijd later door Sander. Van beiden kreeg ik deskundig advies en ze gaven me inzichten over de verschillende camera's die ik in overweging had. Waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken. Ik ben hier nog steeds erg blij mee!
Vorige week geweest voor informatie over een Camera. Vriendelijke geholpen en goede uitleg gekregen. Gisteren de camera gekocht in de winkel in Arnhem. Top personeel.
Gister bij Kamera Express in Den Haag een camera gekocht.
Was eerder op de dag geweest voor informatie wat heel goed overkwam, ze namen de tijd en hadden op al mijn vragen antwoorden! Duidelijk mensen die er echt verstand van hebben! Later die dag terug gegaan om de camera te kopen, ben er erg blij mee!
Het personeel is erg professioneel en goed op de hoogte over de producten. Als klant word je goed geholpen. De voorraad is goed en wordt snel bezorgd. Het is ook prettig dat er winkels zijn, voor het geval dat je producten eens vast wilt houden en proberen.
VerzendingSnelle bezorging en goede klantenservice. Er wordt niet moeilijk gedaan als je wilt ruilen.
KlantenserviceDe klantenservice heeft mij goed en duidelijk geholpen. Met name de online chatmogelijkheid werkt erg prettig en vlot. Niets dan lof hiervoor.
De Sony A99 gebracht voor 'cleaning en check' de A99M2 aangeschaft. Wat een top apparaat een werkelijke aanrader. Autofocus is lekker snel en voortreffelijk werkbaar.
KlantenserviceBij het ophalen van de a99 ontbrak het lenskapje. Ondanks de drukte werd er toch serieus gezocht en was hij snel weer terecht.Fijne zaak waar je serieus genomen wordt en waar de klant nog koning is. Fijn!!
In de winkel (Den Bosch) professioneel advies gehad en goed de keuze voor een nieuwe camera beperkt tot drie opties.
VerzendingHelaas was het product niet meer beschikbaar in de winkel maar wel de volgende dag thuisbezorgd.
KlantenserviceDuidelijk op de verschillen tussen camera's ingegaan en dus de keuze makkelijker gemaakt.
Inmiddels al vele dingen besteld bij Kamera-express.nl en in de fysieke winkel geweest (Amsterdam). Heel aardig personeel die je goed helpt. Ook gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie (wilde graag bij hun bestellen vanwege de goede service) en dat ging ook prima! Echt een aanrader dus
Snel verzonden, prima!
KlantenserviceVragen worden snel beantwoord. Goed geholpen ook in de fysieke winkel (Amsterdam).