Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIn de winkel in Capelle wordt er altijd de tijd voor je genomen, wat er soms wel voor zorgt dat je lang moet wachten, maar dit maken ze altijd meer dan goed (lekkere koffie, stukje taart of een tompouce, en een hele goede service). Ik ben heel goed geholpen door Mike, die mij nog extra uitleg heeft gegeven over fotografie onder water en hoe je de beste foto's krijgt. Helemaal goed dus!
Er werd alle tijd genomen voor de afhandeling en ook voor het betalen en het versturen van de rekening via email.
Vriendelijk en deskundig personeel die mij het goede gevoel gaven en de tijd voor je nemen. Top.
De winkel in Capelle a/d IJssel heeft bijna alles standaard op voorraad. En je wordt hier geholpen door deskundig personeel. Beide heel prettig. De inrichting van de winkel zelf zou m.i. wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken.
KlantenserviceDe factuur wordt standaard per email verstuurd maar bij mijn laatste aankoop ging hier iets mis. Na telefonisch contact met de klantenservice te hebben gehad, werd dit uitstekend opgelost.
Prettig en deskundig geholpen bij City Store Arnhem.
De aangeschafte camera LUMIX DMC-LX15 bevalt uitstekend.
Zoals we gewend zijn wederom goed geholpen in deze winkel.
De medewerkers geven goede adviezen over welke lens en welke accessoires ik het beste kon aanschaffen.
ook zijn zij erg vriendelijk..
Voor de aanschaf van een nieuwe spiegelreflexcamera bij Kamera Express geweest. Voor ons niet de eerste keer, blijven terug komen. Eerlijk in advies over aanschaf van de camera/lenzen.
KlantenservicePersoneel helpt mee zoeken naar de meest bijpassende wensen voor tas/filters en andere accessoires dit als erg prettig ervaren.
Ook zonder problemen korting gekregen omdat camera bij andere winkel goedkoper was. Wordt direct verwerkt zonder gedoe.
Goed geholpen in de winkel in Utrecht. Niels van Dijk adviseerde mij goed over de Sony A6000 die ik wilde aanschaffen. Er werd goed ingespeeld op hetgeen ik wenste. Ook was ik tevreden over de inruilprijs die ik kreeg voor mij spiegelreflexcamera. Al met al ben ik zeer tevreden.
Mijn dochter zocht haar eerste spiegel reflexcamera o.a. voor school. Erg goed en professioneel geholpen bij KameraExpress Eindhoven door Niels van Tongerloo. Scherpe prijs, goede voorlichting en service: een aanrader en ze zullen ons zeker vaker gaan zien!
Erg goed geholpen vanmiddag in de winkel in Den Haag, ik kreeg goed advies over een telelens voor mijn nikon d5100 en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ze proberen je niet het allerduurste aan te smeren en nemen echt de tijd voor je (zo mocht ik beide telelensen waar ik tussen twijfelde testen op mijn camera). Ben heel tevreden met mijn aankoop!!
Duidelijk en goed geholpen.....
Uiteraard werd gevraagd of ik nog de nodige accessoires nodig had.
Het was alleen errrug druk in de winkel.
In den Bosch word ik door Ruud Peeters altijd heel plezierig geholpen, alles wordt letterlijk uit de kast gehaald om je een goede indruk te geven van het product waar je belangstellend voor bent. De after sail is voor mij ook belangrijk alsmede de laagste prijs garantie, als je het ergens goedkoper hebt gezien wordt de prijs zondermeer aangepast, super!
De verkoper zocht alles uit en hielp mij twee camera's te vergelijken. Ik kon zo de juiste keze maken en ik ben blij met de aanschaf.
Vriendelijk Personeel. Ze geven goed advies en nemen de tijd voor je. Daarnaast ook een van de goedkoopste.
De website is wat onoverzichtelijk en zoekacties leveren veel irrelevante informatie op. Verder soepel verlopen bestelling en snelle levering.
Ben overdonderd van de goede service en niks was te veel. Er werd goed meegedacht naar wat ik wilde hebben. Ben tevreden naar buiten gegaan en eigenaar van een nieuwe camera.
Goede kwaliteit en vriendelijke mensen nemen de tijd voor je
Ze zijn eerlijk en willen niet pere het duurste verkopen maar wat bij je past
Goede uitleg van de medewerkers bij mijn aangeschafte producten ontvangen. Geen opdringende verkopers. Cashback actie had beter uitgelegd kunnen worden. Ook de vijf jaar garantie op de artikelen was een mooi extraatje. Mij zien ze hier zeker terug.
VerzendingDe artikelen voldoen aan mijn verwachtingen.
KlantenserviceTelefonisch zijn ze niet altijd even goed bereikbaar, maar in de winkel word er de tijd voor je genomen. Dat er in de winkel tijd word gemaakt is voor mij het belangrijkste punt.
Ik ben vandaag voor een nieuwe systeemcamera op pad gegaan en ben geslaagd bij Kamera Express. Ik ben goed geholpen en geadviseerd. Uitleg mbt extra filters was prettig en verdiepend.
VerzendingAlle onderdelen van de camera waren op voorraad. Ook een bijbehorende cameratas was voldoende beschikbaar en de keuze was reuze.
Luisteren naar je, als klant, en geven dan duidelijk advies. Je voelt je gewaardeerd en, omdat ik weinig ''verstand van zaken'' heb, serieus behandelt. Kom er zeker terug, hopelijk niet voor nazorg maar voor aanvullend advies.
KlantenserviceHeb vooraf gevraagd hoe e.e.a. ''in zijn werk ging'' en kreeg snel een duidelijk antwoord via website-mail.
Had een scherpe aanbieding van Kamera Express voor een Nikon D3400 in de krant gezien. Ben toen naar hun overzichtelijke Superstore in Arnhem gegaan (gratis parkeren!). Na een vakkundige uitleg direct tot aankoop overgegaan van een body met 2 lenzen. Toch wel heel fijn, dat ze alles op voorraad hebben! En goedkoper hadden we het niet kunnen treffen. Top!
VerzendingOp voorraad, dus direct leveren!
Klantenservicevakkundig en snel