Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUitstekend geholpen. Verkoper helpt echt, denkt mee en probeert je niet iets aan te smeren.
Vooraf informatie op website bekeken over het aanbod. Goede site.
Daarna telefonisch contact gehad en vervolgens in de winkel de camera gekocht.
Erg goed voorgelicht en vriendelijk geholpen. Aanrader!
Super winkel en top personeel. Wat ik fijn vind is dat ze een vertrouwend gevoel geven als je advies of uitleg ontvangt van hun. Ze namen ruim de tijd om je te begrijpen en je wensen te vertalen in een oplossing wat hun mij konden aanbieden. Ze blijven professioneel maar toch dat ene persoonlijke tintje wat ze bieden geeft een goed gevoel. Ik kom daar al jaren en heb vaak spullen gekocht en verkocht. Dit keer schrijf ik een review over hun gezien dat dik verdiend is.
KlantenserviceTop personeel. andere winkels mogen daar echt een voorbeeld van nemen.
Vriendelijke service, mocht zelfs de camera even uitproberen. Werd ook gewezen op een flinke aanbieding wat me uiteindelijk heeft overgehaald de aankoop te doen.
Super geholpen door een medewerker van Kamera express Den Haag, de camera was niet op voorraad en werd gelijk gereserveerd.
Toen ik naar de winkel ging stond alles netjes klaar.
Het is mijn eerste camera en heb gelijk advies gekregen en wat tips meegekregen, daarnaast werd het objecties gelijk voorzien van een filter en op de camera geplaatst zodat hij direct gebruiksklaar is, helemaal super ik kom zeker terug!
De camera werd direct telefonisch gereserveerd en ik kon de spullen de volgende dag al ophalen. Super!
Een mooie winkel met veel producten op voorraad. Vriendelijk en bekwaam personeel helpen je goed met je vragen en de aankoop van een product.
Advies in de winkel is altijd deskundig. Geen verkooppraatjes, maar een eerlijk advies. Men neemt echt de tijd. Veel artikelen zijn op voorraad of kunnen bezorgd worden. Ophalen bij de winkel kan ook.
Pluspunten
De webwinkel heeft een heel uitgebreid assortiment. Het is duidelijk hoe besteld kan worden en wanneer producten dan geleverd worden. Regelmatig interessante acties. De prijzen zijn scherp en de laagste prijsgarantie zijn een pré.
Verbeterpunten
De webwinkel biedt zo veel, dat niet alles direct goed te vinden is. Pagina's bevatten erg veel informatie (zoals de startpagina). Ook zijn niet alle acties heel goed te vinden.
Om 23:55 besteld, de volgende dag geleverd.
Met weinig kennis en ervaring de winkel binnen gestapt. Er werd veel tijd genomen om in te gaan op mijn vragen en ik kreeg veel advies en uitleg. Er werd heel goed gekeken naar wat voor MIJ het beste zou zijn. Zeer vriendelijk personeel, ook interesse door andere medewerkers naast de medewerker die mij persoonlijk hielp. Goede sfeer in de winkel en er staan kundige en enthousiaste mensen. Bovendien was ik zeer positief verrast door de prijs die ik moest afrekenen voor een prachtige camera met alles erop en eraan.
Een winkel om te bezoeken en terug te komen!
Ik heb gekozen voor Kamera Express omdat zij het scherpste prijs hadden en deskundig advies kreeg van vriendelijke personeel. Ik kan ze zeker aanbevelen.
VerzendingEen onderdeel hadden ze niet in de winkel maar de volgende dag kreeg ik het thuis bezorgd.
KlantenserviceDeskundig advies van vriendelijke personeel.
Goed service en snelle levering. Goed opvolging van de bestelling. Correcte informatie over de voorraad.
VerzendingGoede communicatie over de status van de zending
Behandeling was ok. Niet heel uitvoering, maar wel vriendelijk. Vind het aanvragen van deze extra garantie wel een enorm gedoe.
Afhandeling was ok. Niet uitvoerig, maar wel vriendelijk. Vind dit aanvragen van de extra garantie wel een enorm gedoe.
Kamera Express Eindhoven. Vrijdag 31 maart een prijs aangevraagd voor een Sony kamera + adapter, met de intentie het ook die vrijdag te kopen. Krijg een vriendelijke mededeling dat er zaterdagochtend een offerte wordt gegeven. Zaterdagochtend vroeg een prijs die 600 Euro lager is dan die ik op vrijdag verwachtte. KE was zo fatsoenlijk om de prijsreductie ook voor mij mogelijk te maken. Prima service.
Alkind70
Op voorraad in de winkel. Prima toelichting bij het product.
Afgelopen januari ben ik ontzettend goed en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe camera en lenzenset bij Kamera Express in Utrecht. Verkoopmedewerker Michel wist veel, en vooral eerlijk, te vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende opties. Hij nam de tijd, vroeg goed door en legde meer uit dan strikt noodzakelijk was geweest. Op basis van het advies van Michel heb ik thuis nog wat research gedaan, maar kwam toen geen opties tegen die beter bij mijn wensen aansloten. Op basis van zijn advies heb ik de camera vervolgens gekocht bij verkoopmedewerker Sander die evenzo geduldig en kundig te werk ging. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en mocht ik accessoires of advies nodig hebben, ga ik zeker terug naar deze winkel.
I went to the store here in Eindhoven to get some camera accessories. The store is really nicely layed out and the staff was very friendly, helpful, knowledgable and spoke good english. Very happy with my experience. I'll definitely be buying things from there again soon!
Klantenservicethe staff was very friendly, helpful, knowledgable and spoke good english
De site is overzichtelijk en het bestellen gaat makkelijk.
Snelle en nette levering!
Top bedrijf!
Bestel vanaf nu alleen nog maar bij Kamera-Express.
Iets retour sturen gaat ook eenvoudig en snel!
Savonds besteld en dag erna in huis!
Alles netjes verpakt en retour sturen gaat ook makkelijk.
Heb een aantal keer contact gehad met de klantenservice via mail,elke keer na ik een mail had gestuurd had ik binnen een uur een net antwoord!
Zeer goed geholpen in de winkel in Capelle a/d ijssel. Mijn artikel was niet direct te vinden dus hadden ze het uit een ander magazijn laten komen. Duurde ongeveer 15 min maar ik was blij dat ik niet andere keer hiervoor hoefde terug te komen.
Klantenservicezeer vriendelijk en kundig personeel. ik werd ook snel geholpen en de dame ging samen met mij het artikel inspecteren voordat ik het kocht.
De beloofde snelle levering gebeurt inderdaad. De site is overzichtelijk waardoor je makkelijk je product kan vinden en ook precies weet of het op voorraad is
VerzendingBinnen 24 uur product ontvangen
Top bediening, ze geven altijd goede raad en zorgen er voor dat je met het voor jou geschikte product naar huis gaat. De medewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ik ben hier nu al enkele camera toebehoren komen kopen en heb nog nooit een probleem gehad. UITSTEKENDE SERVICE!