Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Compactcamera, high end, gekocht bij deze zaak vandaag.
We wonen vlak bij cameranu, maar we waren hier in de buurt en waren benieuwd naar het aanbod, service en prijs natuurlijk.
Keurig geholpen.
En veel keus.
We hebben de camera gekocht ondanks dat ik nog in de zoekfase zat, we kregen nml van een ervaringsdeskundige advies, zodat we tot een juiste keuze kwamen
We gaan hier zeker vaker rondneuzen.
Wel lastig dat er nergens prijzen bij hangen in de winkel.

Goeie service, en staan je altijd keurig te woord. Er wordt met je meegedacht, en samen gekeken naar welk product bij je past. De website is makkelijk ingericht, en dmv een chatfunctie kun je ook hier live geholpen worden.

Ik heb het product op vrijdag besteld, en kreeg nog geen uur later al bericht van verzending dat ik het product de volgende dag in huis zou hebben!

De klantenservice verliep voor mij, omdat ik bij de webshop heb besteld online. Ik werd keurig te woord gestaan, er werd meegedacht met mij voor de keuze die ik moest maken.

Zeer overzichtelijke website met goede support. Mijn product was niet op voorraad door hoge populariteit, kon aanmelden voor automatische mail als het product weer op voorraad was. 3 dagen later mail binnen gekregen en gelijk kunnen bestellen.

Product volgende dag geleverd als belooft op de site

Vriendelijke werknemers die je helpen bij defecten en retouren.

Ik ben goed geholpen, niet opdringerig, de medewerker liet me alle mogelijke opties zien. Snel en correct.

Artikel werd zeer snel verzonden en was meteen binnen de volgende werkdag.

Zowel in de winkel in Amsterdam als online goede ervaringen. In winkel is er bijna altijd wel tijd voor overleg en goed advies. Er loopt altijd wel een deskundige rond die meer informatie kan geven. Op basis van mijn ervaringen was de klantenservice zowel telefonisch als online snel en goed bereikbaar. Voor mij blijf Kamera express toch wel het punt voor de grotere aankopen op fotografie gebied.

Ik heb wel regelmatig meegemaakt dat er online aangegeven staat dat een product in winkel op voorraad is, maar dit in de winkel niet het geval blijkt te zijn.

De website vind ik persoonlijk nog steeds wat verouderd aandoen. Deze zou wat mij betreft efficiënter kunnen werken door betere filteropties bij de zoekfunctie, snellere laadtijden en een modernere uitstraling.

Tot nu toe altijd binnen de getoonde levertijd en altijd netjes ingepakt.

Ik ben tot dusver altijd snel en adequaat geholpen. De klantenservice beschikt snel over de juiste gegevens en is snel in staat te schakelen met de fysieke winkels.

super eerlijk en goed advies bij aankoop van Nikon D3400 body ,tas en SDHC kaart

goede service en eerlijk advies,vriendelijk personeel die de tijd nemen ondanks dat het druk was.

Afgelopen zaterdag bij Kamera-Express te Eindhoven geweest waar we voor een aanbieding van de krant kwamen. Door verkoper Lars Hendrix zijn we goed en vriendelijk ingelicht m.b.t. de aanbieding en eventuele andere/betere camera's. Onze keuze is toen Panasonic geworden waar we heel tevreden over zijn.

Ik kwam de winkel binnen met de bedoeling mij meer te gaan oriënteren op een goede camera voor de Afrikareis die ik deze zomer ga maken. Ik ben de winkel uitgegaan met een nieuwe camera met álles erop en eraan. Door de uitstekende uitleg, alle tijd die werd genomen en de mooie prijs die werd gemaakt, had ik het niet beter kunnen treffen. Nu, ruim een maand later, ben ik nog steeds ontzettend tevreden met mijn toestel! (Canon 760D).

Thuis kwam ik erachter dat er een fout in mijn achternaam stond op de factuur. Ik heb hierover gemaild en binnen een paar uur was alles aangepast in het systeem!

Online een Olympus Pen-F gereserveerd en klaar laten leggen in de winkel om zelf op te halen. Vriendelijk geholpen, verkoper nam de tijd om de camera uit te pakken en alles te laten zien. De camera in de winkel kunnen proberen met de gewenste lens.

Super geholpen door Joost in filiaal Capelle a/d Ijssel. Veel geduld met klant die vragen blijft stellen. Denkt mee met de klant en geeft de klant het gevoel koning te zijn.

Eenvoudig het gezochte te vinden op de website. Ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot advies via de Chat. Ging heel goed. Levering de volgende dag zoals beloofd. Erg prettig zaken te doen en een goede kwaliteit van het geleverde artikel

In de loop van de avond besteld, de volgende dag geleverd. Prima!

Voorzover met klantenservice de chat met betrekking tot adviezen over de aankoop van model a of b (mijn eerste keuze was niet snelgenoeg leverbaar) ben ik uitermate tevreden

Prima voorlichting door ter zake kundige verkoper die alle tijd voor me nam.
Ook goede info over de garantie.

Mocht de zoomlens buiten uitproberen op mijn eigen camera. Prima service

ben door Mees de verkoper goed geholpen en was tevreden met zijn uitleg niet het gevoel iets extra's aangepraat te zijn. waar ik voor kwam heb ik gekocht.

Deskundige verkoper. Overzichtelijke winkel met gratis parkeerplaatsen. Goede site waar ik vooraf al kon oriënteren zodat ik in de winkel beslagen ten ijs kon komen.

Overzichtelijke winkel, helaas staan de prijzen niet getoond. Bij kamera-express kun je je oude camera verkopen/inruilen, wat een goede service is.

Camera in de superstore in Arnhem gekocht, tevreden met de goede service in de winkel.

Dit is de 2e keer dat ik een camera koop bij Kamera. Of ik nu informatie in de winkel (Utrecht) vraag, bel of chat ze nemen echt tijd voor je, dat vind ik erg prettig van KE!! Ze weten waar ze het over hebben. De afhandeling is gewoon hoe het hoort, prijs en levering is prima. Er zat een Engelse stekker bij voor de lader (kwam waarschijnlijk omdat het een Oulet model was). Een telefoontje en er werd gelijk een nieuw snoer opgestuurd met de excuses erbij vermeld. Kortom, geen spijt van mijn aankoop bij de Kamera Express.

Laatst een zoomlens gekocht, nl. de Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM.

Zeer goede keus.

De lens werkt zeer goed en naar mijn mogelijkheden.

Ga zo door.

Ook de levering via de post verliep vlekkeloos.

De chat werkte goed en ze dachten met me mee.

Vandaag de EOS 80D gekocht bij Kamera Express in Den Haag. Ik ben zeer vakkundig door de medewerker geholpen en voorgelicht.

Ik heb pas de camera 1 dag in bezit dus kan er nog weinig over vertellen

Ik had een vraag over de 5 jaar garantie en ben uitstekend geholpen en te woord gestaan.

Professioneel en fijn geholpen in Eindhoven. Door het goede advies niet voor een standaard spiegelreflexcamera gegaan, maar voor een systeemcamera. Zonder de prettige en deskundige hulp had ik deze keuze zeker niet gemaakt!

Scorekaart voor Kamera Express