Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegensnel geholpen, eerlijk, zoeken met je mee en leuke jongens daar in utrecht! toppers! ik kom er graag weer als ik iets nodig zou hebben!!!
Klantenservicetop service
Ik werd super goed geholpen en de medewerkers waren super aardig! Ik kreeg goede adviezen en de service was uitstekend!
Super snelle bezorging! De producten waren goed en netjes verpakt. Geen enkele problemen bij de bestelling, erg snel. Ik weet dat ik vaker bij de kamera express in Arnhem cameraspullen ga kopen!
VerzendingZaterdagavond besteld en maandag al in huis!
Het is een nette winkel met voldoende keus in camera's en in accessoires. vriendelijk personeel met kennis van zaken
VerzendingFantastich zelf op zondag besteld en perfect geleverd op maandag klasse en niet te vergeten goed matriaal en zeer zeker om terug tegaan naar KAMERA-EXPRESS voor de volgende bestelling, iedereen bedankt .Met vr gr Jaapsr
KlantenserviceOp zondag contact gehad perfect te word gestaan (Iris) direct daarna besteld.
Uitstekend geholpen bij de inruil van mijn oude Canon body voor een nieuwe. Medewerkers zijn behalve vriendelijk ook zeer ter zake kundig ('zelf gebruik ik deze lens voor...'). Dit alles speelde zich af in het filiaal Amsterdam.
Toen niet alles op voorraad was, werden twee componenten (een batterij en een lens protector) kosteloos nagestuurd en ze waren inderdaad de volgende dag (zaterdag!) keurig in huis.
KlantenserviceUitstekende service. Verstand van zaken. Ik ben zeer te vrede met het product dat ze mij geadviseerd hebben.
We hebben geweldige uitleg gehad en de artikelen waren voorradig dus we konden het meteen meenemen.
Vandaag een nieuwe canon camera 7D aangeschaft bij Kamera Express Rotterdam ; Vriendelijk geholpen & prima advies gehad ; Zeer ruim assortiment en veel producten op voorraad. Ik kom hier zeker terug!
KlantenserviceVriendelijk geholpen, kundig personeel, geven vrijblijvend advies en proberen met je mee te denken.
Super vriendelijk en fijne service, kortom een 10 voor Kamera Express Kronenburg Arnhem waarbij ik zeker vaker terug zal komen!
KlantenserviceOver verzending kan ik geen oordeel geven want vanaf mijn huis is het 10 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde Kamera Express.
Via ook nog een korte zoektocht op het internet was de keuze snel gemaakt. Met het fijne ontvangst en korte duidelijk uitleg ging ik tevreden de winkel uit met een nieuwe camera en dat zelfs op Hemelvaart.
Ik had online een aantal toebehoren voor mijn camera besteld.
En per ongeluk heb ik zelf het verkeerde product geselecteerd.
Heb telefonische contact gehad met de klantenservice, en hier hebben ze direct de bestelling aangepast. En de volgende dag had ik de juiste artikelen in huis. Kortom een goeie, vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Ik had een aantal vragen voordat ik mijn nieuwe objectief aan zou schaffen. Ik was eerst niet van plan meteen over te gaan op de koop maar er even over na te denken. Nadat mijn vragen beantwoord werden en mij vakkundig werdt verteld wat ik met het objectief kon doen besloot ik deze toch meteen te kopen. Tot nu toe geen spijt van! Een echte camera winkel met verstand van zaken.
Ik heb via email een vraag gesteld ivm een filter, hierop kreeg ik snel en duidelijk uitgebreid antwoord.
Daarna de bestelling geplaatst, en deze is heel snel en goed afgehandeld.
'S avonds besteld, volgende middag in huis!
Mooie producten voor een goede prijs.
Vandaag voor het eerst in mijn leven een camera gekocht, natuurlijk al op internet even gekeken welke ik nou precies wilde en daarvoor naar de winkel gegaan in Arnhem. Het enige wat bij mij al vast stond voor vertrek, was de camera die ik wilde hebben. Verder moest ik natuurlijk nog veel meer hebben om mijn camera goed te gebruiken en te onderhouden. Ik kwam daar aan en ze waren al meteen behulpzaam. Toen had ik kort uitgelegd welke camera ik wilde hebben en dat ik verder nog niet echt wist wat ik erbij wilde. Daarna gingen we kijken naar tassen, UV-lenzen en natuurlijk geheugenkaartjes (SD). Ik had al een budget en moest daar zeker binnen blijven. Uiteindelijk is dat helemaal gelukt. Gezamenlijk keken we naar alle verschillende merken en prijzen die ze aanboden en wat ik daarvan wilde hebben. De service was echt heel erg goed, ze zijn heel behulpzaam en komen met veel oplossingen als je het even niet weet. Uiteindelijk alles gekocht wat ik wilde hebben en ik ben er enorm blij mee!!!
Aanbod is prima Kamera-Express heeft een prima service.Ook qua levertijden valt er weinig te verbeteren.
VerzendingWat vertraging maar dat komt door nationale feestdagen.
KlantenservicePrima service.
Inmiddels twee lenzen gekocht en het advies was buitengewoon goed in de shop. Juiste prijs en degelijke service, ik ben fan
Ik heb hierover geen mening te plaatsen. Heb alleen klachten over de levering service die men niet waar kan maken zoals men op de site aangeeft.
VerzendingMen maakt reclame voor 23.00 uur besteld de volgende dag bezorgt. Dit is mijn derde bestelling en tot 3 keer toe kan me deze afspraak niet waar maken.
Ik kan deze site alleen maar afraden.
Een mooie inruildeal kunnen sluiten bij Kamera Express in Zwolle.
Mijn oude camera met veel herinneringen ingeleverd en met een gepaste bijbetaling een droom verwezenlijkt. Nu een Canon 80D, op naar veel te schieten plaatjes.
Een mooie inruildeal kunnen sluiten bij Kamera Express in Zwolle.
Via internet een gloednieuwe Godox AD200 besteld. Ik had hier veel goede reviews over gelezen en had deze besteld zonder fysiek in handen gehad te hebben. Product was prima naar wens. Ook de procedure met bestellen was prima in orde. Ik kreeg echter geen aankoopfactuur toegestuurd. Op verzoek was deze gelijk naar mij toegezonden. Al met al zeer tevreden over deze aankoop.
Al een aantal keer zowel online als in de winkel wat bij Kamera-Express gekocht. De online bestellingen altijd in goede staat keurig op tijd ontvangen. In de winkel telkens vriendelijk te woord gestaan en voorzien van goed en eerlijk advies met nog wat tips bij mijn aankopen. Zeker een van mijn vaste winkels voor camera apparatuur.
VerzendingProducten zijn goed verpakt worden snel bezorgd
KlantenserviceEen tijd terug een filter set gekocht in de winkel, deze viel helaas tegen. Terug gebracht naar de winkel en na een korte controle van de filters het bedrag teruggekregen in de vorm van een tegoedbon.