Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenAfgelopen zaterdag zeer prettig geholpen, in de vestiging van Den Haag, bij de aankoop van een 2-tal bridgecamera's voor mijn vrouw en mijzelf. Het zijn 2 Sony Cybershot DSC-HX400V geworden. Inmiddels al fantastische foto's mee genomen. Wat een zoombereik.
Product gereserveerd via de website, was in de winkel inderdaad apart gezet en verder niet meer in de winkel beschikbaar. Jammer dat er geen batterij beschikbaar was om het product te demonstreren, aangezien de batterij in de doos leeg was. Verder een goede service.
In de winkel waren wij snel aan de beurt, snel geholpen en snel afgerekend. Toch werd er met aandacht naar mijn vragen geluisterd en de tijd voor mijn aankoop genomen. Dit was zeer aangenaam.
Verzendingik heb mijn product in de winkel gekocht.
Klantenserviceik heb perfect antwoord gekregen op al mijn vragen en een goed koopadvies. Hierdoor heb ik nu een goede eerste echte camera waarmee ik lekker kan gaan fotograferen.
VerzendingIk heb de laatste jaren regelmatig fotografische zaken bij Kamera-Express gekocht. Altijd tot volle tevredenheid. Gisteren nog een mooie Nikon set gekocht waar achteraf door mijn eigen fout de verkeerde lens werd meegeleverd. Zeer deskundig telefonisch advies gekregen en daarna de lens In Den Bosch zonder problemen tegen een ander exemplaar kunnen inruilen. Waar vind je dat nog? Chapeau voor Kamera-Express!
Fijne winkel met groot voorradig assortiment. Geholpen door vriendelijk en deskundig personeel dat mij goed adviseerde.
VerzendingBesteld in de fysieke winkel van Foka te Rotterdam. Was niet voorradig, wel in de webshop. In de winkel betaals en de volgende dag bezorgd
KlantenserviceProdukt niet op voorraad. In de winkel gezocht op de webshop en meteen geregeld.
Online geïnformeerd (chatsessie) snel en duidelijk, via mail besteld voor afhaling met een snelle bevestiging. In de winkel afgehaald Wilrijk Antwerpen. Vriendelijk onthaald op een spontane manier door Mike. Naam opgegeven, de bestelde materialen stonden klaar. Ik had nog een rugzak nodig en had van een bepaald merk 2 modellen in gedachte maar was er nog niet uit . Mike stelde deze voor en maar zei er wel bij dat deze niet echt geschikt waren voor een body met een batterijgrip. Hierop liet hij mij van hetzelfde merk een ander model zien met de nodige uitleg en ook de voordelen. inderdaad was dit voor mijn toepassing een betere optie alleen al wat betreft de veiligheid tegen diefstal wanneer je toch in een drukke menigte vertoefd! Ten slotte was dit model zelfs goedkoper dan de twee andere. Dit gaf toch een correct gevoel dat ze je niet zomaar wat willen verkopen. Ik ben een zeer tevreden klant.
Ik heb nadien nog een extra batterij besteld die de dag nadien is toegekomen!
Zeer gericht, correct en professioneel bediend! Alleen maar top!
Ik had online vooral vragen gesteld in verband met de cashback actie van Canon en wat zoal de combinaties zijn tot de cashback. ik kreeg steeds onmiddellijk antwoord! Zeer duidelijk en vriendelijk. Online gereserveerd en een snelle bevestiging. Voor mij als een kritisch mens enkel top, een echt voorbeeld!
Ik had me eerst goed georiënteerd op de website. Met wat vragen ben ik naar de winkel in Utrecht gegaan. Daar ben ik prima geholpen. Alle voors en tegens heb ik rustig kunnen afwegen. Een camera moet je ook even voelen, hoe hij in de hand ligt. Uiteindelijk beslist en de koop gedaan via de website. Het voor de zekerheid maar even in de winkel afhalen, je weet nooit wat er bij de vervoerder onderweg met je camera gebeurt. Prima service, erg tevreden!!
KlantenservicePrima geholpen.
De bestelling was zo geplaatst. Het hele bestelproces verliep heel soepel. Prijs en levertijd fantastisch.
Sinds enige tijd speelde het in mijn hoofd om m'n defecte gopro te vervangen door een Garmin Virb Ultra 30. Maandag was het zover! Ik zou gaan bestellen. Na een korte zoektocht vond ik uit dat Kamera-express de goedkoopste site was, én, ook nog eens 5 jaar garantie bood ipv de gebruikelijke 2 jaar. Door eerdere positieve ervaringen met deze shop twijfelde ik geen moment.
Helaas was de camera uitverkocht op dit moment. Via de chatfunctie op de site wist een medewerker me te vertellen dat de camera's normaal binnen een 2-tal weken op voorraad zouden zijn. Viel wel mee, aangezien het niet dringend was. Via de productpagina op de site kon ik kiezen om mij een mail te sturen van zodra de camera terug op voorraad was.
Groot was mijn geluk toen ik dinsdag al een boodschap kreeg dat er terug een beperkte voorraad was. Gezien ik op m'n werk zal moest ik tijdens mijn pauze aan de slag met m'n smartphone. De bestelling via de site (op de smartphone), alsook de betaling verliepen vlekkenloos! Enkele uren later kreeg ik een bericht met een traceercode, zodat ik kon mee volgen waar mijn pakket zich bevond.
De dag daarna, woensdag dus, en minder dan 24u na mijn bestelling lag het pakketje al op de tafel. ZALIG!
TOP service dus, echt alles wat je van een online-shop verwacht en verlangt! Waar anderen beweren dat ze alles doen voor een glimlach maar dit lang niet altijd waarmaken, tovert kamera-express echt een glimlach op je gezicht! Vanaf nu geen andere shops meer voor mijn camera of fotospulletjes!
Minder dan 24U na mijn bestelling lag de camera al op de tafel! TOP toch?
KlantenserviceVia de online chat-functie is het erg makkelijk om een vraag te stellen én je krijgt ook meteen antwoord. Dit werkt veel efficiënter dan heen en weer mailen en dan telkens weer moeten wachten op een antwoord.
Ook de functie waarbij je je kunt laten mailen als een product op voorraad is werkt perfect!
Ben prima geholpen bij KameraExpress Leeuwarden bij de aanschaf van een nieuwe camera, lenzen en flitser met toebehoren. Het personeel neemt alle tijd om de vragen deskundig te beantwoorden. Helaas bleek er een vlekje op de lens te zitten. Dit probleem is perfect opgelost door een nieuwe lens naar mij op te sturen en deze was de volgende dag al binnen!!! Helemaal top!!
VerzendingProduct (lens) was sneller dan verwacht en prima verpakt binnen.
KlantenserviceIk had thuis nog nadere vragen en een probleem met de lens en dit is meer dan uistekend opgelost door de klantenservice in samenwerking met de winkel in Leeuwarden.
Zeer goede service en de begeleiding tot de keuze van het juiste product voor mij. Daarbij geweldig assortiment.
KlantenserviceDe winkel was rustig genoeg dus ik kon goede hulp krijgen bij het kiezen van een lens en tas voor mijn DSLR. Uiteindelijk moest ik kiezen tussen de Nikon 50mm en Yongnuo 50mm. Na ze beiden te mogen testen won voor mij de Nikon. Leuk was dat testen geen probleem was. Daarbij mocht ik ook voor de toekomst de tamron 70-300 VC testen. Super leuke bonus en ik kom daar ook zeker voor terug.
Problemen worden opgelost, ook al is het niet helemaal hun fout. Er zijn soms dingen mogelijk die bij een ander niet kunnen.
VerzendingIk kon de 100-400 mm sigma al kopen voor dat hij officieel uit was.
KlantenserviceKamera Express heeft mijn sensor van camera opnieuw schoongemaakt nadat ik nog vuiltjes zag, ik was alleen een beetje te laat met melden.
Heb mijn fotospullen, camera's. objectieven en flitser (Nikon 1 serie) bij Kamera Express gekocht. Nooit geen spijt van gehad. Goede, duidelijke webshop, supersnelle en correcte levering voor de laagste prijs.
Prettige winkel met vriendelijk en kundig personeel.
Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe winkel die in Capelle a/d IJssel in de planning zit en ga er zeker een keer kijken!
Het omruilen van een product is onder het genot van een kopje koffie vlekkeloos verlopen dus ik ben zeer tevreden.
Vriendelijke hulpvaardige mensen.
Good price, good service, friendly and professional sales personal. I was two times in a shop with many questions and salesman assisted to to make a good choice. Also informed me about an actions that helped me to save some funds.
Goede service en kundig personeel. Elke vraag wordt goed beantwoord. Bovendien hebben ze geganrandeerd de laagste prijs.
Duidelijke webshop, mogelijkheid om de producten af te halen in een fysieke winkel: via de website camera + lens gereserveerd, 45 min later kon ik alles mooi ophalen.
Klein minpuntje dat er een prijsfout op de website stond, deze is tot heden nog niet aangepast.
Goede prijzen, handige site met veel producten en snelle betaling met correcte levering. Perfecte service!
Ik ben goed geholpen geworden. Mijn naam werdt verkeerd gespeld maar dat werd snel opgelost.
Ze hebben duidelijk kennis van zaken en geven een eerlijk advies. Zelf als dan de camera goedkoper wordt dan verwacht.