Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenPrima ervaring. Systeemcamera met kitlens gekocht. Werd goed geholpen en de informatie was prima te vinden. De bestelling zou op een later moment worden thuisbezorgd, al was de levertijd nog niet bekend.
VerzendingSneller dan verwacht ontving ik de bestelling, maar dat leek heel erg op een demomodel. Doos was duidelijk geopend geweest.
KlantenserviceLangs geweest bij het filiaal in Utrecht en zij hebben de camera teruggenomen en een nieuwe besteld. Dat was netjes. De nieuwe body werd anderhalve week later geleverd. Wel viel het mij op dat de 'kitlens' niet in zijn originele verpakking werd aangetroffen, maar in een transparant hersluitbaar zakje. Volgens de verkoper was dit normaal voor kamera-express want anders kunnen ze niet concurrerend zijn. Bij een nieuwe bestelling zou ik de lens precies op dezelfde wijze aantreffen, aldus de verkoper. Dus in de hoop dat dit geen demovariant is, kon ik volgens hem het beste de lens (na grondige inspectie) weer meenemen.
Makkelijk bereikbare winkel in Den Haag en goed/proffesioneel personeel.
Het product wat ik had gekregen was eerst niet goed, in de winkel omgeruild zonder problemen.
dag na mijn bestelling al lekker snel in huis.
Fijne winkel in Den Haag met bekwaam personeel welke mij als beginnende 'fotograaf' fijn hebben geadviseerd.
Goede site, maar soms onduidelijk wat er precies geleverd wordt (bulk product of niet). Betaling ging vlot.
VerzendingPrima, goede info over verzending en tracking van de levering is mogelijk. Binnen normale termijn geleverd, en verpakking was ok.
KlantenserviceSoms naast de kwestie, toen ik vroeg of het een bulk product was of niet was dit niet duidelijk. Toen ik vroeg of het in de originele doos geleverd werd of niet, zei men ja, terwijl ik gewoon een bulk product ontving (wat uiteindelijk wel ok was).
Update : contacteerde klantenservice ivm Laagste prijs garantie (voor een ander product), maar deze is niets waard!!! Men antwoordt gewoon 'Ik stuur uw vraag door naar onze inkoop afdeling of we mee kunnen gaan met deze prijs', en daarna niets meer....
perfect optijd binnen gekregen, waar ik heel blij mee ben omdat dat niet vanuit elke winkel gedaan word
Verzendingprima in orde
Klantenserviceheel veel meer informatie te weten gekomen, en veel uitgelegd gekregen
helemaal prima
Ruim assortiment tegen competitieve prijzen. Daarbij goeie kennis en service plus 5 jaar garantie actie!
Veel keus en snelle verzending. Zeker mijn vaste winkel voor het bestellen van camera's en accessoires!!
Ipv naar de webshop te gaan heb ik mijn nieuwe DSLR in de winkel gekocht. Vriendelijk en vakkundig personeel.Het was gelukkig niet druk in de winkel dus tijd genoeg voor uitleg en vragen te stellen.
VerzendingDirect in de winkel gekocht
De medewerkers van Kamera Express zijn altijd zeer vriendelijk. Daarnaast beschikken zij ook over uitgebreide kennis van de producten. Ook indien je alleen maar komt voor informatie of een vraag zijn ze je erg behulpzaam.
VerzendingDe reparatie vond exact binnen de aangegeven termijn plaats. Over het verloop werd ik keurig geïnformeerd.
Over het algemeen wordt je altijd goed geholpen, er is veel op voorraad en snelle levering.
snel geholpen, eerlijk, zoeken met je mee en leuke jongens daar in utrecht! toppers! ik kom er graag weer als ik iets nodig zou hebben!!!
Klantenservicetop service
Ik werd super goed geholpen en de medewerkers waren super aardig! Ik kreeg goede adviezen en de service was uitstekend!
Super snelle bezorging! De producten waren goed en netjes verpakt. Geen enkele problemen bij de bestelling, erg snel. Ik weet dat ik vaker bij de kamera express in Arnhem cameraspullen ga kopen!
VerzendingZaterdagavond besteld en maandag al in huis!
Het is een nette winkel met voldoende keus in camera's en in accessoires. vriendelijk personeel met kennis van zaken
VerzendingFantastich zelf op zondag besteld en perfect geleverd op maandag klasse en niet te vergeten goed matriaal en zeer zeker om terug tegaan naar KAMERA-EXPRESS voor de volgende bestelling, iedereen bedankt .Met vr gr Jaapsr
KlantenserviceOp zondag contact gehad perfect te word gestaan (Iris) direct daarna besteld.
Uitstekend geholpen bij de inruil van mijn oude Canon body voor een nieuwe. Medewerkers zijn behalve vriendelijk ook zeer ter zake kundig ('zelf gebruik ik deze lens voor...'). Dit alles speelde zich af in het filiaal Amsterdam.
Toen niet alles op voorraad was, werden twee componenten (een batterij en een lens protector) kosteloos nagestuurd en ze waren inderdaad de volgende dag (zaterdag!) keurig in huis.
KlantenserviceUitstekende service. Verstand van zaken. Ik ben zeer te vrede met het product dat ze mij geadviseerd hebben.
We hebben geweldige uitleg gehad en de artikelen waren voorradig dus we konden het meteen meenemen.
Vandaag een nieuwe canon camera 7D aangeschaft bij Kamera Express Rotterdam ; Vriendelijk geholpen & prima advies gehad ; Zeer ruim assortiment en veel producten op voorraad. Ik kom hier zeker terug!
KlantenserviceVriendelijk geholpen, kundig personeel, geven vrijblijvend advies en proberen met je mee te denken.
Super vriendelijk en fijne service, kortom een 10 voor Kamera Express Kronenburg Arnhem waarbij ik zeker vaker terug zal komen!
KlantenserviceOver verzending kan ik geen oordeel geven want vanaf mijn huis is het 10 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde Kamera Express.
Via ook nog een korte zoektocht op het internet was de keuze snel gemaakt. Met het fijne ontvangst en korte duidelijk uitleg ging ik tevreden de winkel uit met een nieuwe camera en dat zelfs op Hemelvaart.