Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenHeb via hun webwinkel een camera gekocht en toebehoren. Tussendoor nog kort op de chat geweest en vervolgens de volgende dag alles al in huis.
VerzendingVoor 23 uur mijn online bestelling gemaakt en de volgende dag al in huis! Heerlijk!
KlantenserviceInformatie over de Canon cashback actie was niet correct weergegeven op hun website waardoor ik geld misloop.
Gezocht op hun uitstekende internetsite, gereserveerd in winkel Amsterdam. Daar bekeken en besproken en gekocht. Dit is de manier om internet en winkelverkoop te combineren.
Voor onze vakantie en hobby's wilden wij erg graag een geschikt toestel aanschaffen om zodoende deze waardevolle momenten te vereeuwigen. Wij hebben onszelf gemeld bij Kamera express Den Bosch alwaar wij door Ruud zijn ontvangen. Nadat wij onze wensen en budget hadden kenbaar gemaakt zijn wij als ware "cameradigibeten" door Ruud op sleeptouw genomen.
Met de juiste vraagstelling van Ruud heeft hij ons meer dan fantastisch de verschillen uitgelegd, dit overigens onder het genot van een heerlijk glas koud water dan wel kop koffie.
Ruud, een ware vakfotograaf wist ons in begrijpelijk Nederlands de verschillen en mogelijkheden uit te leggen. ook de cursus basisfotografie is ons aangeboden, iets waar wij als leken dankbaar gebruik van gaan maken om zodoende meer fotoplezier te gaan ervaren. Wij hebben de winkel zeer tevreden verlaten met een Sony A6000 zwart + 16-50mm + 55-210mm.
Kamera Express beperkt zich niet tot de verkoop van apparatuur maar nodigt je bij vragen uit langs te komen, hier wordt de klant een gewaardeerd relatie!
Ik ben bij de vestiging in Amsterdam geweest, en daar werd ik geholpen door een vrij geduldige jongen die zelf ook als fotograaf werkt. Er werd ook niet moeilijk gedaan over het matchen van prijzen als er een andere partij goedkoper zou zijn.
Het fijne van deze winkel is dat ze goede prijzen hebben die makkelijk op het web te vinden zijn, maar het daadwerkelijke product in de winkel kan bekijken en advies kan krijgen van deskundig personeel.
Vandaag een polafilter gekocht voor mn Fuji X10, zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen in de winkel in Breda!
Uitstekende service tot nu toe. Mijn is vrijwel meteen met post NL meegezonden en komt morgen al aan.
Na lange tijd zelf gezocht te hebben naar een vervanger van mijn huidige camera, ben ik bij Kamera Express in Breda uitgekomen. De verkoper gaf mijn een deskundig advies. Kon mij de voor en nadelen van de verschillende camera's prima uitleggen. En wat ik belangrijk vind, hij adviseerde niet met een doel de duurste camera te verkopen. Daarmee win je klanten en ga je zeker terug voor een volgende aankoop.
Lang getwijfeld tussen de Panasonic LX15 en de Canon G7X Mark II.
In de winkel in Breda heb ik onder het genot van een kopje koffie de tijd gekregen om beide toestellen te bekijken en te proberen. Eveneens werd me goed advies gegeven.
Zoals altijd weer erg tevreden over Kamera Express!
Laatst een Nikon D5300 en een extra objectief gekocht bij Kamera Express. Doe hier doorgaans vaak bestellingen voor kleinere producten online, maar ook in de winkel een prettige ervaring gehad. Alhier bleek bijvoorbeeld ook een goede SD-kaart goedkoper dan de concurrent 'm aanprijst in de aanbieding, dus meteen op die upselling gesprongen.
Kamera Express heeft naar mijn idee vaak sterke prijzen (zelden boven richtprijs bovendien), maar verder ook gewoon nette service. Mochten er nieuwe objectieven of lampen gescoord moeten worden, dan is dit wederom de eerste plek om ze op te zoeken.
Snelle leveringstijd en nette verpakkingen. Valt verder niks op aan te merken.
KlantenserviceTot dusver nog geen producten retour hoeven doen of laten repareren, maar de service in de winkel komt gewoon professioneel en net over.
Goed geholpen in de winkel.
Verkoper wist precies waar het over ging.
Alles new in de doos (geen showmodel die als nieuw wordt aangeboden).
Ik kom zeker nog terug.
Snelle informatie over de voorraad.
Ik had het gevoel dat ze wisten waarover ze praten en wat ze probeerden te verkopen en waarover ik vragen stelden De ruime opzet van de zaak beviel me ook
KlantenserviceVraag over de garantie per email gesteld binnen 30 minuten antwoord
We werden goed geholpen, het assortiment is groot en divers, nette inruilprijs voor oude camera en nette prijs voor nieuwe
Goed geholpen in de winkel, duidelijke uitleg en opmerkzaam voor dingen die ik eventueel nog nodig zou kunnen hebben.
prima prijs / kwaliteitverhouding en goede spullen. Het is een aanbeveling waard om hier te bestellen
Verzending`s-avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Dat is lekker snel.
Onder het motto "Leven en laten leven" mijn Nikon camera en telescoop ingeruild tegen een nieuwe Nikon D3300 body. Niet de hoofdprijs qua inruil maar geen gedoe en gezeur en risico op een miskoop.
KlantenserviceGoede service en deskundigheid bij oplossen van een probleem met mijn Nikon D60 camera, in een split second geklaard. Alsnog besloten de camera in te ruilen, zie boven.
Camcorder gekocht. Thuisgekomen had ik bij het eerste gebruik nogal wat technische vragen, ook twee weken later inzake gebruik van externe microfoons. De klantenservice heeft erg veel moeite gedaan om deze te beantwoorden. Uitstekende service.
ik ben al meermaals naar deze winkel gegaan en ben telkens zeer tevreden! er was een aanbieding op het internet die ik net gemist had. ik was naar de winkel gegaan en vroeg of het eventueel mogelijk was de aanbieding nog toe te passen op mijn aankopen en dit hebben ze voor me gedaan waardoor ik toch weer wat minder centjes heb moeten uitgeven!
Klantenserviceeen van de sterkste punten van deze winkel, heel klantvriendelijk en meedenkent
Ik heb eerst gekeken op de site, welke erg overzichtelijk is. Daarna naar de store in Utrecht gegaan waar ik erg goed ben geholpen. Medewerkers waren vriendelijk en ze denken met je mee!
Ik had bij een fotowedstrijd een fotorugzak gewonnen en heb met behulp van een van de medewerkers van deze winkel in no-time een tas gevonden waarin al mijn spullen prima in pasten.
Verzendingn.v.t.
Al eens eerder hier iets besteld. Overzichtelijke site. Ook nu weer makkelijk gevonden en precies hetgeen ik zocht tegen goede prijs.
VerzendingSnelle reactie via de mail en snelle verzending met track en trace service.