Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVandaag een nieuwe camera gekocht.
Super enthousiast en goed geholpen.
Erg fijn dat als je speciale technische vragen hebt het personeel met je mee denkt en een oplossing zoekt.
AlgemeenEerst via de website georiënteerd, duidelijke website en het product kunnen reserveren om de dag later in de winkel te kunnen bekijken.
In de winkel een duidelijke en eerlijk advies gekregen dat we beter voor een andere lenzen kit konden gaan dan de standaard 18-55 (nu gekost met Tamron 18-200).
De winkel zelf is netjes en overzichtelijk, parkeren is (betaald 2.20€/uur) voor de deur. Of op het parkeerterrein ernaast (50m) lopen.
AlgemeenDeskundige klantgerichte verkoopmedewerker. Prima site met chatoptie om vragen of problemen neer te leggen, waarop snel en adequaat wordt gereageerd. Niet voorradige producten worden snel nageleverd. In mijn geval binnen 24 uur na winkelbezoek. Informatie over het leveringsproces wordt adequaat per mail gecommuniceerd. 5 jaar garantie. Prijs/kwaliteit: prima!
VerzendingZie korte toelichting
KlantenserviceZie korte toelichting
Algemeenperfect geholpen, goed advies. Tevreden over afhandeling reparatie en aanschaf nieuwe apparatuur. Aanschaf nieuwe lens, sigma 150-600 sport.
AlgemeenGoed geholpen bij aankoop van een camera door een iemand die zelf professioneel foto`s maakt.
Prettige en aardige kerel.
Algemeengoed bereikbaar en goede uitleg vriendelijke personeel ze nemen genoeg tijd voor je ik raad iedereen deze winkel aan.
AlgemeenIk heb een nieuwe camera gekocht in de winkel in Utrecht. Ik ben daar prima geholpen. Voor een volgende aankoop ga zeker hier weer naar toe.
AlgemeenGoed te woord gestaan door de medewerker, geen haast werk ondanks dat ik de eerste keer niks kocht.
AlgemeenGoede info van de medewerker, extra 5 jaar garantie als aanbieding voor de zelfde prijs
KlantenserviceGoed geholpen
AlgemeenGoed geholpen bij dit bedrijf, snelle service en heel goed advies. Personeel denkt met je mee.
AlgemeenBIj Kamera Ekpress is het altijd een feest om rond te lopen. Prachtige apparatuur en deskundige medewerkers. Je voelt het: dit is een camera shop zoals er helaas nog maar weinig zijn.
VerzendingIk vind het zelf erg prettig om in een fysieke winkel te kopen. De voorraad in de winkel is groot, dus je kunt het product direct meenemen.
KlantenserviceVoordat ik naar de winkel ging, heb ik eerst gechat met een mederwerker via de website. Hierdoor weet je preces waar je aan toe bent.
AlgemeenEr is tot laat op de avond iemand online die je vragen kan beantwoorden, er werd snel gereageerd op mijn vraag over een foute vermelding op de online shop; dezelfde avond werden de fouten hersteld.
VerzendingZeer snel. Wanneer je voor 23:00 bestelt, wordt het product de volgende werkdag geleverd, staat er op de website. Dat klopte in mijn geval ook.
AlgemeenMet de aankoop was verteld dat er een vaste oplader bij de camera zat. Bij thuiskomst was dit niet het geval. Na een belletje met de klantenservice werd ik doorverbonden met de verkoper die zijn fout erkende. Na enkele dagen ontvingen we een oplader met de post.
VerzendingNa levering correct en snel
KlantenserviceGelijk doorverbonden met de verkoper die ons geholpen had.
AlgemeenVandaag een spiegelreflexcamera gekocht bij de Kamera Express in Arnhem. Ik werd hier goed geadviseerd over de verschillende camera's.
KlantenserviceVriendelijk personeel
AlgemeenIk heb een camera gereserveerd via internet. Maar deze pgehaald via een fysieke winkel (omdat ik dit prettiger vind)
KlantenserviceVoordeel van fysieke winkel is extra tips/ info.
AlgemeenGoed advies gekregen, kon bovendien mijn oude (kamera met een defect) inruilen waardoor nieuwkoop interessant werd.
AlgemeenZoals altijd staat de koffie klaar bij Kamera Express. Onder het genot van de koffie wordt je voorzien van alle info tips and trick voor je nieuwe aankoop. Altijd vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt.
AlgemeenHet bestellen ging makkelijk. Duidelijke site. Meteen met voorstellen tot de accessoires. De informatievoorziening is redelijk volledig
VerzendingProduct was de volgende dag in huis
AlgemeenIk had een Nikon D7100 besteld. Deze bleek een defect te hebben. Deze kon ik omruilen voor een nieuwe D7100. Uiteindelijk naar huis gegaan met een Nikon D7200. Mede omdat de Nikon D7200 maar 120 euro duurder was, en qua specificaties toch net iets beter is ten opzichte van de D7100. De winkel deed niet moeilijk over het omruilen en verkopen van een duurdere camera.
AlgemeenDuidelijke site, goede aanbevelingen en duidelijke informatie. goede terugkoppeling via mail m.b.t. de bestelling en de leverdatum
Snelle levering
Volgende dag in huis