Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe site is duidelijk en het product wordt snel geleverd. De producten waren netjes verpakt. Ook werkt het chatten ap de site heel goed met snelle reacties.
VerzendingDe leveirng was optijd en goed verpakt.
KlantenserviceSnelle en vriendelijke reactie via de chat.
AlgemeenIk heb mijn bestelling online gereserveerd zodat ik deze bestelling de volgende dag kon ophalen. Helaas bij aankomst in de winkel bleek dat er 1 verkeerd product was klaar gelegd, en het juiste product niet op voorraad was. Zodoende wat overleg gehad met de verkoper, en die zou dan het ontbrekende product kosteloos verzenden zodat ik het zelfde week nog zou hebben.
Zo gezegd zo gedaan, ik het volledige bedrag betaald de producten die wel op voorraad waren meegekregen, en de volgende dag (!) al mijn ontbrekende product in huis.
Top opgelost
Het product is in perfecte staat afgeleverd, een ruime doos, met daarin een paar luchtzakjes met de bestelling. Geen beschadiging aan de doos kunnen vinden.
AlgemeenWebsite werkt prima, het gehele bestel proces is duidelijk en overzichterlijk. Ook de combinatie pakket zijn erg handig.
VerzendingS avonds besteld en inderdaad de volgende dag al in huis.
AlgemeenConcurrerende prijzen bij Kamera-Express. De bestelde camera (Canon Powershot XS60 HS) was netje apart gezet. We werden snel geholpen en kregen ook nog een korting, ondanks dat we geen combi-deal aanschaften.
Een aanrader.
Goed en netjes geholpen.
Algemeennemen de tijd om verschillende lenzen te vergelijken op mijn verschillende camera's , welke het beste bij mij past als professioneel fotograaf. Was verplicht om nieuwe lenzen te kopen na inbraak en we zijn er op een prettige manier uit gekomen. heb alles nogeens laten bezinken en na 2 dagen toch besloten om bij Kamera Express te kopen ook omdat het prijstechnisch de beste was.
VerzendingHeb de produkten zelf opgehaald en alles stond keurig klaar .
AlgemeenKamera Express heeft een ruime keuze aan kamera's en aanverwante zaken. De prijzen zijn concurrerend. De winkel in Zwolle is met de auto goed bereikbaar omdat deze buiten het stadscentrum ligt.
KlantenserviceDe klantenservice was enigzins zakelijk, maar het was dan ook redelijk druk in de winkel. Ik kocht de laatste Nikon D7200. Deze kwam uit de vitrine (hopelijk is het geen showmodel....ik vroeg me achteraf af hoe dat eigenlijk op dat punt werkt bij Kamera Express)
AlgemeenWinkel in Capelle aan de IJssel was erg druk (zaterdag), maar er waren veel medewerkers waardoor ik toch snel geholpen werd.
AlgemeenHet was vrij eenvoudig om de juiste camera te vinden en daarna te bestellen.
Verdere afwikkeling verliep ook prima.
Levering was conform de afspraak
KlantenserviceIk heb contact gehad met de klantenservice i.v.m. laagste prijs garantie. alles is vlot en naar behoren afgehandeld
AlgemeenOverzichtelijke site, goede uitleg. Winkel in Den Bosch is ruim en goede keuze. Ruud en Vivian zijn vriendelijk en deskundig.
KlantenserviceSnelle reactie en duidelijke toelichting
AlgemeenIn de winkel in Wilrijk is steeds veel aanbod, de gewenste lenzen waren netjes op stock, parkeren is niet altijd even gemakkelijk.
KlantenserviceVan de klantenservice zijn we heel erg tevreden, de verkoper wist onze vorige aankoop nog. We twijfelden tussen 2 lenzen, maar na onze noden te hebben uitgelegd hebben we een andere, maar veel geschiktere lens gekocht. Er wordt altijd genoeg tijd uitgetrokken voor ons: top uitleg en ondersteuning!
AlgemeenGoede service, snel geholpen en een mooie prijs. Camcorder werkt prima en ook goede ondersteuning vanuit de winkel.
AlgemeenVorige week voor de eerste keer met dit bedrijf in aanraking gekomen. Ik ben naar de winkel in Arnhem gegaan en werd daar goed en vriendelijk geholpen. Er werd de tijd voor mij genomen. Ik had een goed gevoel overgehouden aan dit bezoek. Het meisje / vrouw die mij hielp heeft zelf verstand van fotografie, waardoor het voor haar ook makkelijk was vragen van mij te beantwoorden. Top!
Een review over het product (canon eos 200d) kan ik nog niet geven. Daarvoor moet ik de camera eerst veel meer hebben gebruikt en alle opties meer eigen gemaakt hebben, maar tot nu toe... ben ik heel tevreden!
Gelukkig nog niet echt nodig gehad, maar via de chat werd ik ook goed en snel geholpen.
AlgemeenFijne winkel die naast een prettige winkel, die makkelijk bereikbaar is, ook een overzichtelijke website heeft. Personeel is kundig en vragen goed door om je goed te kunnen adviseren. Daarnaast straalt het werkplezier van de medewerkers af.
Klantenservicebij een website bestelling die ik af kwam halen was er door een vage reden geen faktuur meegestuurd. dmv een chatsessie op de website heb ik dit gemeld en ik kreeg terplekke de faktuur gestuurd. Snel en goed geholpen.
AlgemeenKamera Express is dé winkel en specialist op het gebied van fotografie. Je moet er wel heen gaan met het idee dat je tijd hebt want het is er altijd druk en de werknemers nemen de tijd om je uitvoerig te helpen. Mijn stiefvader kwam er al jaren en wij nu ook, wij zijn goed geïnformeerd en zijn blij met onze aanschaf.
AlgemeenWas in de winkel in Amsterdam. Ik werd keurig geholpen. Uitgebreid advies. Wat ik wel vreemd vond is dat ik gisteren in de winkel iets koop van € 1449,-- euro (Nikon D7500) en vanmorgen vroeg op de site lees dat vanaf vandaag er een actie is voor deze camera met € 100,-- korting. Mail gestuurd en er is me uitgelegd dat het personeel dat niet wist. Maar ik kan naar de winkel komen vandaag en dan wordt het gewoon aangepast. Nou, alsnog compliment hiervoor!!!!
KlantenserviceNa een mail en een telefoontje mbt de actie die ik aanvankelijk net had gemist wordt e.e.a. toch heel sportief gecorrigeerd
AlgemeenIn de webshop is alles goed te vinden. Het staat waar je het verwacht. Daarnaast is het aanbod van producten ruim voldoende.
Ook als er iets niet goed is met de bestelling dan lossen ze het keurig op. Dit geld niet alleen voor de webshop, maar ook voor de winkels.
De producten waren goed verpakt en de volgende dag al in huis.
KlantenserviceToen er iets niet klopte ging er een medewerker direct mee aan de slag.
AlgemeenVoor het bezoek aan de winkel heb ik online de verschillende mogelijkheden bekeken voor de Canon 80d camera die ik wilde aanschaffen. De site is makkelijk navigeerbaar en duidelijk. De winkel kan druk zijn, waardoor er een wachttijd is. Dit is het echter meer dan waard, aangezien je ziet dat er voor iedereen de tijd wordt genomen om goed geholpen te worden.
KlantenserviceDe medewerker in de winkel was erg behulpzaam en gaf eerlijk advies over kwaliteit-prijs verhoudingen. Ik kwam goed voorbereid de winkel in en werd goed verder geholpen over dingen waar ik blijkbaar nog niet goed over had nagedacht.
AlgemeenIk heb op internet gezocht naar een nieuwe compact camera en gekozen voor de overzichtige site van Kamera Express
VerzendingVooraf kon ik een optie nemen op de Sony DSC-HX90V met daarbij een Bleutooth luidspreker van Sony de SRS-XB10 omdat er ook en winkel in Zwolle is heb ik me daar laten voorlichten en ook gekocht.
Ik kan iedereen aanraden om een winkel van Camera Express te bezoeken
De jonge man die mij geholpen heeft heeft mij alles verteld over de mogelijkheden van een aantal verschillende camera's Wat ik prettig vond is dat er veel tijd en aandacht was voor je vragen en voor de uitleg ook de kennis over de camera's en de vakmanschap van de verkoper was uitstekend.
Over de Sony camera en de bleutooth luidspreker waar een fantastisch geluid uitkomt ben ik meer dan tevreden.
De kwaliteit van deze camera is top en maakt geweldig mooie foto's de mogelijkheden zijn verbazend en dat voor deze prijs.
AlgemeenDe site ziet er mooi en verzorgd uit, alles werkt goed. Overigens vind ik het fijner om naar de winkel te gaan. Daar helpen de mensen je met je keuze en weten ze elke vraag te beantwoorden! Ik heb gisteren bij Kamera-Express in Rotterdam mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht. De keuze is gevallen op de D5600 en deze stijgt uit boven al mijn verwachtingen! Ook heb ik ervoor gekozen om de actie te nemen waar je een tasje, 2 lenzen, micro-sd kaart en extra oplader bij krijgt. Ze hebben mij geadviseerd om er wat schoonmaakspullen bij te kopen en wat filters om gelijk mijn lenzen te beschermen... Ik ben waanzinnig blij met deze aankoop! Nu shooten maar!!
KlantenserviceVandaag even gebeld met de klantenservice hoe ik mijn Snapbridge op mijn camera en telefoon goed moet instellen. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan en samen hebben we het 'probleem' opgelost.
AlgemeenI bought a mirrorless camera from the online store and asked for it to be delivered to Amsterdam store. There was a delay while validating my payment and Kamera Express reserved the products during this process.
The next day after the payment was validated I was able to pick up the order from the store.