Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb de camera zaterdag avond gereserveerd en zondag om 12 opgehaald. Kreeg ook nog wat uitleg.
Verzendinghet was geen verzending maar een reservering en dan een ophaling ter plekke. heel relaxed want zondag was de afhaal winkel open!
Als hij op voorraad is in de betreffende winkel, reserveer je hem simpel en snel via de website. Dan ben je in ieder geval verzekerd van jouw product! Veel plezier met je nieuwe camera.
AlgemeenVandaag de kamera kanller gekocht bij de superstore in Almelo, super goede uitleg over de producten en super vriendelijk.
Succes met de Kamera Knaller. Fijn dat alles goed is uitgelegd in Almelo!
AlgemeenPrima advies gehad bij de aankoop van een nieuwe tv, verkoper had alle geduld :-) en direct een keurige prijs! Top service!
KlantenserviceFactuur kwam niet aan, even bellen en alsnog nagestuurd
Veel plezier met jen nieuwe televisie! We kijken altijd graag mee naar de mogelijkheden.
AlgemeenBij Kamera express in Maastricht een canonR6 gekocht.
Vriendelijk Personeel met kennis over hun producten.
Erg vriendelijk en oplossingsgericht personeel.
Gefeliciteerd met je nieuwe R6! Wist je dat we hier ook een review over hebben gemaakt?
Heel veel fotoplezier!
AlgemeenIk heb een tv bij Kamera Express in Rotterdam gekocht. Met tv ben ik zeer tevreden en door het personeel ben ik erg goed geholpen. Zeker een aanrader als je persoonlijk advies wilt krijgen.
Fijn dat je goed geholpen bent. Ik had niet anders verwacht van onze winkel in Rotterdam, één van onze tv- en audiowinkels. Heel veel kijkplezier!
AlgemeenZeer goede en snelle levering , product gekocht met een scherp prijs in vergelijking met de concurrentie
Zeker een aanrader voor andere kopers
Dankjewel! We proberen altijd de scherpste prijs te kunnen bieden. Zie je een artikel ergens anders goedkoper, kijken we graag even met je mee of we met die prijs mee kunnen gaan.
AlgemeenSamengevat:
Goede en duidelijke communicatie, ze denken met je mee, snelle levering.
Op 11 oktober 2021 heb ik via de mail contact opgenomen met Kamera Express voor een nieuwe televisie. Ik kreeg meteen een automatische mail terug waardoor je weet dat je vraag goed is aangekomen. In deze mail werd ook aangegeven dat ze binnen 1-2 dagen de mail beantwoorden.
Aan het einde van de middag kreeg ik al een uitgebreid antwoord op mijn vraag. Bij de Sony namen ze ook gelijk een muurbeugel mee in de offerte, deze werd aangeraden. Dit merkte ik ook bij andere winkels, alleen kreeg ik het daar achteraf te horen. Prettig dat ze dit uit zichzelf meteen meenemen in de offerte.
Voor de LG werd geen muurbeugel aanbevolen, wat ook niet nodig was in mijn geval.
Ik ben een dag later voor de LG OLED 55C16LA gegaan. Na het betalen van de factuur ontving ik nog een bevestiging van de betaling, uitleg over de cashback actie en 5 jaar garantie. Alle informatie was hierdoor gemakkelijk terug te vinden. Ik ben dezelfde dag gebeld door de koeriersdienst voor het maken van een afspraak voor de levering. Dit kon de woensdag al, maar gekozen voor de donderdag.
Het maken van de afspraak verliep soepel en kond de dag erop al. Gekozen voor een dag later en ontving een dag voor de levering een mail ter bevestiging met een te verwachtte levertijd. Ze stonden ruim voor de aangegeven tijd al voor de deur, wat ook een nadeel kan zijn als je niet thuis bent op dat moment.
Medewerker van de koeriersdienst was vriendelijk en werkt netjes.
Ik werd dezelfde dag al geholpen en ontving een uitgebreid antwoord op mijn vraag. Hierdoor hoefde ik niet lang na te denken. Ik ontving duidelijke instructies met hoe de cashback actie werkt en dat het handig was om de doos nog even te bewaren na ontvangst.
Ik heb de service ervaren als uitstekend.
Hartelijk dank voor jouw uitgebreide review. We zijn blij te lezen dat het hele bestelproces zo goed is bevallen. Mooie televisie erbij en hopelijk heel wat uurtjes Netflix plezier!
AlgemeenIk heb via de mail een televisie besteld. Communicatie is snel en de koop is daarmee ook snel geregeld. De televisie was binnen twee dagen geleverd.
Wel kan meer aandacht worden besteed aan vragen die gesteld worden per mail, hier wordt niet altijd even goed op ingegaan.
Al met al een goede ervaring.
Bedankt voor de tip, die zullen we meenemen! Heel veel plezier met je nieuwe televisie.
AlgemeenLG C1 aangeschaft via Kamera Express. Via de klantenservice contact gehad over de voorwaarden (prijs/garantie etcetera): Ik kreeg elke keer binnen 15 minuten antwoord, en de TV werd dezelfde dag nog aangeboden bij de koerier en stond de volgende ochtend voor de deur. Razendsnelle service
VerzendingZeer snelle levering, en met zorg naar boven gebracht naar mijn verdieping.
Veel plezier met je nieuwe televisie Gijs, dat wordt vast even Netflixen! Fijn dat hij zo snel bij je in huis was.
AlgemeenVandaag goed geholpen in de winkel in Breda bij de aankoop van mijn nieuwe full frame camera de R6 met een mooie lens erbij.
KlantenserviceVaak langs geweest in de winkel in Breda om de goede keus te kunnen maken voor de aankoop van mijn full frame camera. Uiteindelijk met advies gekozen voor de R6 met een mooie lens.
Dat is ook zeker een hele mooie aankoop. Blij dat we je hiermee konden helpen. Veel plezier met de camera!
AlgemeenPrima om de gelegenheid te krijgen om de lens voor aankoop te testen!
De verkoopmedewerkster was heel behulpzaam toen ik ook nog een bijpassende tas wilde uitzoeken.
Top dat je de juiste lens en tas hebt kunnen uitzoeken! Graag tot een volgende keer.
AlgemeenIk ging op weg van uit Apeldoorn naar Zwolle om een andere camera aan te schaffen. Ik wist nog niet exact wat ik nodig had en ik had wat in te ruilen dus ik merkte wel wat het ging worden.
Aangekomen bij de winkel werd ik in ieder geval al direct netjes begroet en werd mij gevraagd of ze mij konden helpen. Nou dat kon ! Ik heb mijn hele verghaal uitgelegd , oa waarom ik een andere camera wilden en eventueel wat in te ruilen had. De verkoper . Ralph, luisterde aandachtig en stelde voldoende vragen om een oordeel te kunnen vormen naar mijn wensen maar zeker niet onbelangrijk naar mijn budget. Nadat we een hele goede inruilprijs overeengekomen waren voor mijn oude Nikon setup heb ik de keuze laten valen op een nieuwe Sony A7iii camera met een Sigma 100-400mm lens. Uiteraard moest daar nog wel iets bijgelegd worden maar het paste allemaal in mijn budget. Ralph, ik zet het nog maar eens een keer, luisterde goed naar mijn wensen en budget en probeerde ook geen duurdere camera's of lenzen aan te smeren. Top. Al met al een hele goede ervaring en ik ga zeker vaker naar ze toe.
Ze hebben veel producten op voorraad dus de kans is klein dat je met lege handen weer naar huis gaat. uiteraard is het altijd verstandig om vooraf te informeren of ze je gewenste product op voorraad hebben.
KlantenserviceZoals ik al aangaf in mijn korte toelichting werd er goed geluisterd naar mijn wensen en budget. Vriendelijke te woord gestaan en voorzien van koffie tijdens de uitleg.
Bedankt voor jouw uitgebreide review. We vinden het fijn om te lezen dat je op een goede manier bent geholpen en dat je tot de juiste keuze bent gekomen. Het is in ieder geval een hele mooie combinatie! We zullen je complimenten zeker overbrengen naar Ralph.
AlgemeenGoede service bij bezoek aan de winkel (Utrecht) Vlot geholpen, verkoper met veel verstand van de producten. Denkt ook mee met de behoefte van de klant. De geselecteerde camera was wel op voorraad, de battery kit met 2e accu helaas niet. Geen probleem, kreeg voor de online prijs de kit en de extra accu werd uit een ander filiaal binnen enkele dagen kosteloos opgestuurd. Top!
VerzendingGratis nazending van een batterij vanuit een ander filiaal, zeer snel en goed verpakt netjes met T&T code.
Top dat de service in Utrecht naar wens was. Als we iets niet direct in de winkel hebben, maar wel ergens anders, sturen we dit graag even voor je na. Veel plezier met je nieuwe camera!
AlgemeenAan de telefoon vriendelijk geholpen door een medewerker, gevraagd naar korting op een 65C7V en tot een overeenkomst gekomen.
VerzendingVerzending ging via een koerier/transporteur. Weinig op aan te merken verder.
KlantenserviceNu het punt waarop het mis gaat bij KE. KE meent dat ze boven de wet staat als het om garantie gaat. Weigeren de OLED (last van inbranden) te repareren en verschuilen zich achter de voorwaarden en een garantie certificaat wat ontbreekt (aan te vragen via de website). Voor het luttele bedrag van €1000,- willen ze de tv wel repareren. Uiteraard niet mee akkoord gegaan.
Update:
inmiddels is KE tot inkeer gekomen en word de TV kosteloos gerepareerd. Jammer dat het wat extra moeite koste om ze te overtuigen.
Bedankt voor jouw enerzijds positieve woorden. Wat vervelend dat we er nog niet uit lijken te komen over jouw televisie. Zou je ons hier meer over kunnen vertellen via reviews@kamera-express.nl? We ontvangen graag jouw gegevens om dit na te kijken.
AlgemeenUV filter lens en Olympus OM-D E-M5 Mark III zilver + 12-40mm F2.8 gekocht in filiaal van Amsterdam.
KlantenserviceIk ben goed geholpen. Ik raad aan om naar de winkel te gaan wanneer je vragen hebt.
Fijn dat je goed geholpen bent! Je bent natuurlijk ook altijd welkom via onze klantenservice.
AlgemeenBij K-E was er een actie met inruil, dit maakte het mij mogelijk om een systeemcamera aan te schaffen die ik al een tijd op het oog had. Na een aanbod te hebben gekregen op mijn in te ruilen camera ben ik eerst naar de vestiging in Utrecht gegaan. Daar heb ik ook meteen even de lens-adapter met ringbediening uitgetest, die nodig is voor mijn bestaande objectieven. Helaas zit er een klik in de ring. Dat is niet handig voor mij, want ik gebruik de camera om te filmen. De adapter zonder extra ringbediening hadden ze niet op voorraad in Utrecht. Hij kon mij nagezonden worden of als ik dat wilde kon ik hem zelf ophalen in de vestiging in Den Bosch. Aangezien ik de ring gewoon graag wilde hebben ben ik naar Den Bosch afgereisd en heb daar alles aangeschaft en de oude camera ingeruild. Prima zo. Mooier was natuurlijk levering de volgende dag zoals een blauwe winkel met oranje streep dat aanbiedt, maar op deze manier had ik de hel set ook compleet. Prima service dus en verder geen pogingen tot bijverkoop en zo. Fijn.
VerzendingBeide artikelen gloednieuw in doos, onuitgepakt geleverd. Perfect.
KlantenserviceAanbod voor omruil was er direct de volgende dag. Bij het niet op voorraad zijn van een product wordt er direct in oplossingen gedacht.
Slim om gebruik te maken van onze inruilactie. Natuurlijk wel jammer dat de adapter niet direct op voorraad was in Utrecht, maar door hem zelf op te gaan halen had je hem alsnog supersnel. Veel plezier met de nieuwe set!
AlgemeenIk had 3 artikelen online gereserveerd om ze te kunnen bekijken in Arnhem.
Het duurde lang voordat ik een terugkoppeling kreeg. Daarom gebeld met de klantenservice hoe lang ik nog zou moeten wachten. Voor je daar iemand aan de lijn krijgt ben je 20 minuten verder. Uiteindelijk werd mij verteld dat het te verwachten was dat mijn bestelling woensdag of vrijdag zou arriveren.
Woensdag eind van de middag kreeg ik inderdaad bericht dat 2 van de 3 artikelen binnen waren.
Donderdag naar Arnhem gereden. De camera bekeken en en gekocht. De L-bracket die er bij was besteld bleek niet juist te zijn (wel het goede type door mij opgegeven, maar door K.E. verkeerd geleverd).
De lens was momenteel niet leverbaar en er kon geen indicatie worden gegeven van de levertijd. Dus ging ik uiteindelijk maar met 1 product naar huis….
Hééél lange wachttijd voor je iemand aan de lijn krijgt.
Sorry dat je even moest wachten voor je iemand aan de lijn kreeg. We werken nog hard aan het inwerken van nieuwe collega's, zodat onze bereikbaarheid gauw weer optimaal is.
AlgemeenWinkel waar ik al jaren kom en waar ik altijd op een goede manier wordt geïnformeerd en geadviseerd.
Personeel heeft verstand van zaken en neemt nog de tijd voor je.
Kortom, ik kom er graag terug.
Gereserveerd en opgehaald in de winkel
Wat leuk dat je al zolang klant bij ons bent. Daar zijn we natuurlijk trots op! We zien je graag terug in één van onze winkels of via onze klantenservice.
AlgemeenVia chat een scherpe offerte gekregen voor een OLED tv. De verdere afhandeling van die bestelling (buiten de webshop om) ging snel en soepel.
VerzendingTV werd geleverd via een koerier en had de volgende dag in huis kunnen zijn (als ik thuis geweest zou zijn). In overleg een leverdatum afgesproken.
KlantenserviceSnelle reactie. Nog geen ervaring met ze bij klachten of garantie.
Top dat we een mooie offerte voor je konden maken! Heel veel plezier met je nieuwe televisie.
AlgemeenErg Vakkundig personeel en men de klant serieus en neemt de tijd voor jou als klant.
VerzendingBestelde product is keurig afgeleverd aan huis.
KlantenserviceJe wordt zeer vriendelijk te woord gestaan