Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik kreeg een goed inruilvoorstel voor mijn Canon apparatuur. Op naar Capelle a/d IJssel voor een Sony RX100 VII. Prettige winkel waar personeel nog tijd voor je heeft.

Zelf opgehaald

Werd snel en goed geholpen door de medewerker, en alles werd goed uitgelegd over het product.

Ik werd snel geholpen door een medewerker die veel over de tv's kon vertellen. Ook kon hij alle vragen snel beantwoorden.

Snelle communicatie per e-mail, waarmee extra scherpe prijs gekregen tijdens black friday.
5 jaar garantie bij Nederlandse webshop met meerdere vestigingen

Besteld de volgende dag al geleverd op zaterdag die koeriers bedrijf

Er was een typefout gemaakt in mijn adres door de order administratie. Uiteindelijk gewoon goed gekomen door doortastende koerier.
Gratis HDMI 2.1 kabel toegestuurd gekregen vanwege hun fout, heel attent

Productinformatie over het gekochte statief op de website geeft alle nodige informatie over het product (tekst en afbeeldingen), goede prijs en eenvoudig te bestellen.

Het product was prima verpakt, en snel bezorgd met PostNL.

Voor deze bestelling geen contact met de klantenservice; wel recent in de winkel en via e-mail helder geadviseerd.

Naar de winkel in Capelle gegaan om te kijken welke cameratas ik wilde hebben. Ook in de winkel een ruim assortiment aan tassen en we werden snel en vriendelijk geholpen.

Vriendelijke en ruim te bereiken klantenservice. Ik was snel en effectief geholpen. Er is ook een ruim assortiment voor een goede prijs met goede en snelle levering.

Het pakketje was probleemloos geleverd, netjes verpakt en snel verzonden.

Goed en snel geholpen. Je kan ook savonds bellen en dan word je goed geholpen

Een top prijs, top levering maar het allerbelangrijkste: super vriendelijke goede service van Kamera-Express. De volgende keer klop als eerste op de deur van Kamera-Express.

Betaling verliep snel via iDeal en een dag later had ik de TV in huis.

Ik had besloten een nieuwe TV te kopen voor aan de muur in de woonkamer tijdens black friday. Ik twijfelde tussen de LG OLED 65 inch C1 en G1. Ik heb diverse aanbieders gebeld voor advies en mogelijkheden tot korting. Kamera-Express was eerlijk, gaf een goede korting en gaf mij een prettig gevoel. Zij lieten zien dat de G1 gemaakt is voor de muur en hierdoor veel beter past bij de eisen die ik had. Ik kreeg een prijsvoorstel wat nog onder de black friday aanbieding lag, en dat is inclusief 5 jaar garantie.

Goede deal via de mail kunnen maken en ook direct via betaallink kunnen afhandelen. Erg positief over de snelle reactie en afhandeling!

Verzending volgende dag binnen, zelfs geholpen om de tv op de 2e verdieping te krijgen. Top service dus

Reageren snel op vragen en geven op verzoek een scherpe aanbieding.
De LG OLED65G1RLA werd snel en correct geleverd.

Na de bestelling werd ik direct gebeld voor een bezorgafspraak. Dit kon op verschillende dagen waaronder de volgende dag.

Zeer vriendelijk geholpen bij Kamera Express Rotterdam nadat ik via de mail een reservering had aangevraagd voor de LG OLED48C16LA. Erg klantvriendelijk om de parkeerkosten te vergoeden op de factuur nadat er gevraagd werd of we met de auto waren gekomen. Beveel deze winkel van harte aan.

Reageren heel snel via mail. Goede prijsaanbieding voor de LG OLED gekregen. Reservering was snel geregeld.

Zowel de deal als de betaling via de mail afgehandeld. Goede deals en uitstekende bezorgingsmethode.

Snelle antwoord op mij email. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, Fujifilm x-s10 camera, en ook met de hulp van Kamera Express medewerkers.

De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

Per mail een scherpe prijs voor de LG OLED65G1RLA EVO opgevraagd. De volgende werkdag een zeer scherpe prijs gekregen, inclusief 5 jaar garantie en gratis verzending. Direct akkoord gegeven en de TV was binnen no time in huis. Goed geregeld!

Gratis verzending via een koeriersbedrijf wegens het formaat van de TV. De koerier heeft de TV netjes mee naar binnen getild, omdat dat alleen niet goed te doen is.

Na het ophangen van de TV met de ingebouwde muurbeugel had ik hier een vraag over. Ik heb gebeld met de klantenservice die mij terug lieten bellen door een expert. Die belde kort daarna terug en wist mij perfect uit te leggen dat de TV inderdaad alleen aan de bovenkant vastklikt. Dat was niet duidelijk in de uitleg van LG. Top geholpen!

Na een kort contact te hebben gehad via de mail krijg ik een ontzettend goede prijs. Na de snelle reacties via de mail en goed advies voor een beugel en prijs/kwaliteit verhouding heeft mij doen besluiten mijn nieuwe Oled tv bij Kamera Express aan te schaffen.

Dag later bezorgd

Snelle reacties en geven goed advies

In het filiaal Maastricht een Canon EOS R6, wederom goed geholpen. Verkoper nam de tijd om alles netjes in orde te maken aangezien ik een product had om in te ruilen.

Filiaal Almelo complimenten voor de service. Heb vandaag mijn Black Friday aankoop gedaan. Ben zeer goed geholpen en geïnformeerd. Service waar je blij van wordt.

Geweldig geholpen bij het maken van de keuze van de camera. Zowel in Den Bosch als in Eindhoven. Uiteindelijk de aankoop gedaan in Eindhoven omdat daar de kit alleennon verkrijgbaar was.

De verkopers hebben een goede en duidelijk uitleg gegeven

Prima shop, goede klantenservice en goede prijzen. Bij navraag kunnen ze vaak nog wat aan de prijs doen.

De belofte is: voor 20.00 uur besteld is de volgende dag met koerier in huis. Helaas kwam het product bij mij pas 4 dagen later binnen.

Snelle antwoord op email, snelle levering en goede prijzen. Erg tevreden met mijn aankoop (LG OLED65C16LA). Scherpe prijzen en wel Benelux TV model geleverd.

Snelle levering. Goed verpakt. Ik werd netje gebeld om een dag en tijd in te plannen en kreeg een SMS op de dag van levering met de verwachte levertijd.

Mijn favoriete winkel voor al m'n camera en videospullen. Specifiek de winkel in Capelle. Soms wat langer wachten maar altijd goed geholpen en ze hebben wat ik zoek. Kundige mensen!

Altijd vlot en conform verwachting. Netjes verpakt en gelukkig met PostNL verzonden.

Scorekaart voor Kamera Express