Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling ging prima website duidelijk en overzichtelijk. Ik kon de camera's goed vergelijken. Prijs was concurrerend.
VerzendingLevering was op tijd je moet tekenen dus veilig
KlantenserviceDuidelijke uitleg over mijn vraag verlengde garantie vd helpdesk. Het ging ook snel.
AlgemeenK-E is vaak niet de goedkoopste maar ze hebben enorm veel op voorraad en de service is perfect. Bij andere zaken heb ik nog wel eens het gevoel dat ik de verkoper moet uitleggen hoe iets zit, maar bij K-E weten ze er echt heel veel van.
Ik kocht dit keer een Nikon D850. De prijs was concurrerend en K-E verlengt de garantie van 2 naar 5 jaar als je op Tweakers een review plaatst. Let wel - ongeacht de inhoud van het review - dus maak je geen zorgen dat ik het verhaal mooier maak dan het is.
Wat wel beter kan bij K-E is de website. Kortingen worden tegenwoordig niet vooraf maar achteraf berekend, wat tot veel administratief gedoe leidt. Maar uiteindelijk komt het wel goed.
Dit keer heb ik de camera afgehaald, waarbij het prettig is dat K-E ook zondag open is. Meestal laat ik artikelen opsturen. Ze worden altijd op tijd geleverd en goed verpakt verzonden.
KlantenserviceAls je iets wilt kopen word je uitstekend geadviseerd, maar ook bij problemen of vragen achteraf is de service prima. Zo had ik eind 2017 een technisch probleem met een dure Nikon telelens. Kosteloos opgestuurd en kosteloos hersteld, zoals het hoort.
AlgemeenGoede levering en op tijd en goede uitleg gekregen over het product.
Aanbeveling om hier te bestellen
AlgemeenSuper snelle levering uit meer dan voldoende voorraad en keuze op de website. Er zat een voucher niet bij de levering maar ook dit werd meteen (binnen 24u) opgelost!
Verzendinglevering was de dag erna binnen, echt super snel.
Klantenserviceer ontbrak een beloofde voucher maar dit werd binnen 24u opgelost.
AlgemeenGoed geadviseerd in de winkel in Haarlem. Camera vandaag voor de eerste keer geprobeerd en voldoet aan de verwachting.
AlgemeenNa de Olympus PEN E-PL5 wilde ik graag upgraden naar de E-PL8.
Online gezocht naar de beste deal en Kamera Express was de winnaar. Andere (web)winkels boden de camera met normale 14-42mm kitlens aan, maar Kamera Express verkocht hem voor dezelfde prijs met de 14-42mm pancake kitlens. Deze is een stuk platter dan de normale, maar doet hetzelfde.
Over het product zelf was genoeg nuttige informatie vermeld (ik heb ook een review over de camera geschreven, deze kan gelezen worden op kamera-express.nl onder het product Olympus PEN E-PL8 wit + 14-42mm EZ).
Ik kon kiezen uit drie kleuren en heb uiteindelijk gekozen voor de wit/crèmekleurige versie. Op vrijdagavond besteld en ik kreeg meteen een bevestiging en factuur via de mail. Hij zou de volgende dag geleverd worden.
Mijn familie en ik kopen al jaren via Kamera Express. Dit was de eerste keer via de site, maar hier ben ik dus ook zeker tevreden over.
Op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag kwam hij - goed verpakt - binnen. Op de verpakking is nergens te zien dat het gaat om een product van Kamera Express en ik kan begrijpen dat mensen zich daar prettiger bij voelen.
AlgemeenIk wilde al een tijdje de nieuwe Canon EOS M50 bekijken, maar deze is nog bijna nergens beschikbaar. Sinds vorige week was hij weer op voorraad bij Kamera express bij de Amsterdam XL store. Ik ben meteen wezen kijken. Er loopt voldoende personeel rond om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Naast de M50 ook meteen een tas aangeschaft waarover ik nog wel een beetje twijfelde of deze echt bij mij paste. Mocht ik hem nog willen ruilen dan was dit geen probleem. Verder super geholpen.
VerzendingBij mijn camera een extra batterij aangeschaft. Deze was op (zondag) niet voorradig in de winkel maar werd meteen de volgende dag gratis bij mij bezorgd, top!
AlgemeenIn de vestiging van Kamera Express gaven de verkopers duidelijk uitleg en persoonlijk advies waarna ze ons de tijd gaven om er nog even rustig over na te denken. Uiteindelijk stonden we de volgende dag weer op de stoep om de camera aan te schaffen. Erg tevreden over de deskundigheid van de verkopers in de winkel. Aangezien de combinatie niet aanwezig was in de winkel hebben we deze nabesteld. Binnen korte tijd werd het pakketje onvolledig geleverd. Gelukkig hielpen ze ons direct in de fysieke winkel en is dit snel recht gezet.
VerzendingPakket werd onvolledig verstuurd zonder communicatie. In de winkel hebben ze direct contact opgenomen en het missende objectief werd de volgende werkdag netjes geleverd.
AlgemeenDaar ik niet al mijn lenzen (A-mount) in een keer wou vervangen, twijfelde ik om een sony E-mount systeemcamera te kopen. Zij stelden me echter voor om in hun shop een test met een demo toestel met mijn lenzen te doen. Dankzij de professionele en geduldige begeleiding ben ik overtuigd.
AlgemeenHeb een nieuwe body gekocht bij de vestiging in Utrecht. Had van te voren al veel informatie ingewonnen (o.a. bij de vestiging in Rotterdam (Foka)). Daarom ging het in Utrecht erg snel. Bij Foka werd er uitgebreid de tijd genomen om mij van alles uit te leggen over de camera.
AlgemeenAl meerder aankopen bij Kamera Express gedaan via internet. Tot nu toe loopt alles altijd perfect.
VerzendingBinnen een dag bezorgd
Klantenservicegeen ervaring mee. Maar ik neem aan dat die ook goed is.KE1308380
AlgemeenDe aankoop ervaring bij Kamera Express in de winkel in Capelle a/d IJssel was prima. Wachttijd was minimaal, de verkoper was goed geinformeerd en producten waren op voorraad.
AlgemeenMijn oude lens ook besteld bij Kamera Express, en deze gaat nu al 6 jaar mee zonder problemen. Nu een bedrijfslens aangeschaft van een net iets nieuwer model. De bestelling verliep net als vorige keer erg soepel, en had hem de volgende dag al in huis. Zoals gewend van Kamera Express.
AlgemeenAangezien ik al eerder langs was geweest om mij te laten adviseren, wist ik exact wat ik wilde. Het advies was eerlijk en kundig.
AlgemeenIk ben blij met de aankoop van mij canon camera die ik hier heb gekocht . Deze camera maakt fotos van de beste kwaliteit en er zijn veel lenzen die op deze camera passen. Deze camera heeft heel veel functies. De camera lijkt groot en zwaar, maar eigelijk valt het reuze mee
Klantenservicede verkoper was erg aardig en behulpzaam
AlgemeenWisten vantevoren al welke camera we wilden hebben en deze was gelukkig op voorraad. Erg tevreden over de camera. We zijn snel en vriendelijk geholpen, ook met de accessoires. De verkoper was zeer welwillend om met ons mee te denken. Inruilen van onze huidige camera hebben we geprobeerd maar vond ik zeker niet lucratief, je krijgt maar heel weinig terug en onze camera was nog zgan en pas een half jaar oud (verklaarbaar want er moet winst worden gemaakt en als bedrijf koop je ook een bepaald risico) dus dat hebben we uiteindelijk niet gedaan. Vantevoren online kunnen checken wat je camera bij inruil opbrengt zou nog een tip zijn, zo kom je niet voor verrassingen in de winkel.
AlgemeenIk wist van te voren al ongeveer wat ik wilde. Dit aangegeven bij personeel en die dachten mee. Super fijn. Ze keken naar wat ik wilde en waarom ik dat wilde. Ze kwamen ook met andere opties. Personeel dacht dus goed mee. En ze dachten zeker niet alleen aan eigen beurs maar ook aan die van de klant.
KlantenservicePersoneel dacht mee en nam alle tijd. Gaf tips en tricks.
AlgemeenGoed advies gekregen, zowel telefonisch als via de chat als ook via persoonlijk bezoek in de winkel, probeer er alleen op te letten dat de combideals die op internet staan ook in de winkel bekend zijn of gehanteerd worden, scheelt soms toch nog weleens.
KlantenserviceGoed advies gekregen, zowel telefonisch als via de chat als ook via persoonlijk bezoek in de winkel
AlgemeenDeskundig en goed advies in de winkel in Arnhem. Ze namen de tijd voor ons en namen onze vragen serieus.
KlantenserviceBij het kopen van het product zijn we erg goed geholpen in Arnhem.
AlgemeenGrote en ruim opgezette winkel. Goed geholpen door de medewerkers. Er is mogelijkheid om de producten in de winkel te testen wat erg fijn is.