Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBij Kamera-Express Utrecht nemen ze echt de tijd voor je. Uitstekend geholpen en deskundig advies gekregen.
AlgemeenIk ben vakkundig en vriendelijk geholpen in de winkel in Arnhem. In de superstore in Arnhem zuid.
VerzendingKeurig verpakt.
AlgemeenUitstekende voorlichting. Men neemt alle tijd. Veel "live" voorbeelden van camera's ter vergelijking vergemakkelijkt de keuze..
AlgemeenEind vorig jaar 2 Nikon camera's (D500 en D5600) + diverse lenzen gekocht. Wat nog miste was een groothoeklens. ook nu weer bij Kamera Express terecht gekomen in Zwolle en een Tokina 11-16 mm gekocht. Uitstekend advies en service.
AlgemeenGebeld of product op voorraad was, en opgehaald, lag reeds klaar.
Artikel werd even uitgepakt en Nadat er een korte uitleg gegeven was heb ik hem gekocht.
AlgemeenBen naar de winkel gegaan, en heb daar informatie ingewonnen over een camera.
Ik was zo enthousiast, dat ik er meteen eentje gekocht heb.
Super tevreden over de service
AlgemeenOp de site uitgezocht wat ik wilde kopen nl de Canon EF 1.4x III (new), extender (teleconverter)
KlantenserviceWat stroeve verkoper, die minder over het product wist in combinatie met de lenzen die ervoor bedoeld zijn dan ikzelf.
AlgemeenVriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Als zeer prettig ervaren. Uitleg typeverschillen in toestellen had beter gekund.
VerzendingProduct direct in winkel gekocht en meegenomen.
KlantenservicePrettig en vriendelijk conform voorgaand.
AlgemeenHet bestellen van het product was erg eenvoudig, en werd de dag na de bestelling al geleverd. Ook het kunnen aangeven dat je het product na 18:00 uur wilt ontvangen is erg prettig.
VerzendingHet product werd netjes na 18:00 de andere dag geleverd. Dit was erg prettig.
AlgemeenAankoop in de winkel. Zag de volgende dag een betere aanbieding.
Teruggegaan en omwisseling ging vlekkeloos.
Prima service
AlgemeenNa lang zoeken heb ik uiteindelijk besloten de D3400 bij Kamera Express te kopen. Zij hadden een mooie deal qua prijs. Daarnaast krijg je de optie om, in ruil tegen een review, niet 2- maar 5 jaar garantie op de camera te krijgen. Van tevoren heb ik onderzoek gedaan naar de website, aangezien ik hier niet mee bekend was. Na het betalen duurde het enkele minuten voor ik een bevestigingsmail binnen had. Hier staat alle informatie in het kort opgesomd. Ik heb geen enkel probleem gehad in het bestellen. Zeker aan te raden.
VerzendingAl snel na mijn aankoop kreeg ik bevestiging dat mijn pakket was aangemeld bij het postkantoor. De dag erna ontving ik, tot mijn genoegen, het product al in huis.
KlantenserviceIk heb geen reden nodig gehad om contact op te nemen met de klantenservice.
AlgemeenNa eerst op de website van Kamera Express te hebben gekeken wat ik wilde, en/of het op voorraad was, ben ik naar de winkel gegaan. Daar zeer goed en snel geholpen bij de winkel in Leeuwarden.
AlgemeenDuidelijke, informatieve website. Groot aanbod. Scherpe prijzen. Interessante, voordelige acties. Deskundige, vriendelijke contacten bij Klantenservice en in de winkel (Den Haag). Kortom: prima!
VerzendingHeb de camera zelf bij de winkel (Den Haag) afgehaald. Verpakking ter plaatse geopend, inhoud gecontroleerd en voorzien van nodige tekst, uitleg en adviezen.
KlantenserviceMijn vragen over de actie "5 jaar garantie" en het "CarePlan" werden duidelijk en informatief beantwoord. De reservering van de camera werd snel verwerkt en per e-mail aan mij bevestigd waarna de camera door mij bij de winkel (Den Haag) werd afgehaald. Kortom: goede gang van zaken.
AlgemeenIk heb mijn Canon camera met lenzen voor een zeer nette prijs kunnen inruilen en er werd goed meegedacht met de vervangende aankoop.
Ik heb de aangekochte set elders nog 200 euro goedkoper gezien en dit direct gemeld. Dit zou niet geldig zijn omdat de garantie daar twee jaar was en en bij Kamera Express vijf jaar en het product daarom niet tegen dezelfde voorwaarden werd verkocht. Het basisproduct is echter hetzelfde en na het plaatsen van een review komt hier drie jaar extra garantie bij. Hiermee is de laagste-prijs-garantie een wassen neus. Dit heb ik aangegeven en heb ik toch nog een tegoedbon gekregen. Ik hoop dat ze dit voor andere kopers beter gaan regelen.
Afgezien van de ‘laagste-prijs-garantie’ ben ik erg tevreden over de aankoop en de afhandeling en dat tegen een scherpe prijs en goede inruil.
Het eerste telefonische contact over de ‘laagste-prijs-garantie’ verliep niet heel klantvriendelijk. Daarom nogmaals per email contact gezocht en dit verliep zoals verwacht mag worden.
AlgemeenIk ben naar de winkel in Utrecht geweest.
Ik wilde een nieuwe lens kopen en ben erg goed geholpen.
Al mijn vragen werden beantwoord en kreeg ook nog een paar fijne tips.
Ik ben erg tevreden over de service!
Voordat ik naar de winkel gegaan ben, even gevraagd via de klanten service waar deze lens op voorraad was en wat het makkelijkste te bereiken was voor mij.
Ze hebben de lens gereserveerd, zodat ik niet in de winkel zou komen en net de laatste voor mijn neus verkocht was.
AlgemeenIk had eerst op de website gezocht naar welke camera's in aanmerking kwamen. Daarna bij de shop in Utrecht goed geholpen. Alleen de kortingen van bundels (camera + tas etc.) waren niet erg duidelijk.
AlgemeenItem retour ingeleverd bij de winkel in Eindhoven voor een ander objectief. Ik was ten tijde van de eerste aankoop aan het twijfelen en ben binnen 14 dagen toch terug gegaan voor de swap. Geen probleem en prima afgehandeld zelfs toen in om 17.58 binnenliep.
KlantenservicePrima service!
AlgemeenPrima shop, verkopen echt alles m.b.t. fotografie. Ik wist welk product ik wou hebben, en heb dit ook gekregen. Het uiterlijk van de website kan nog wel een verbeterslag gebruiken. De prijzen zijn niet heel duidelijk zichtbaar of bevinden zich niet op de plek waar ik ze zou verwachten.
AlgemeenErg goede en duidelijk site en scherpe prijzen vergeleken met de concurrent. Wel had ik een outletmodel camera besteld waarvan ik na het plaatsen van de bestelling een dag later te horen kreeg dat de voorraadvermelding niet klopte en deze dus niet leverbaar is. Vervolgens erg vriendelijk geholpen aan de telefoon en ter compensatie een gratis geheugenkaartje gekregen bij het nieuwe model. Goede service dus!
VerzendingDuidelijk aankondiging van de levering, via zowel Kameraexpress als PostNL. Zorgzaam verpakt en geleverd in het beloofde tijdsbestek.
KlantenserviceMeerdere malen met de klantenservice aan de telefoon gehangen met betrekking tot een niet leverbaar model. Erg snel en vriendelijk geholpen en terugkoppeling van het telefoongesprek gehad via de mail.
AlgemeenDe website is uitnodigend en overzichtelijk. Het bestelproces is eenvoudig, snel en alles verliep naar behoren.
VerzendingDe bestelling arriveerde op de beloofde dag.
KlantenserviceGoede response op mijn vragen per email.
Wat ik jammer vind is dat deze winkel (en naar mijn ervaring niet een winkel) geen aanbod heeft wat betreft het recyclen van oudere camera's. Wij hebben nog goede oudere camera's (met minder mogelijkheden) waar we niets meer mee kunnen dan naar het bruin/wit goed brengen bij het afval. Is daar niet iets beters voor te bedenken?