Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVerkeerd opgegeven faktuur- en afleveradres door Kamera Express na enkele uren al gewijzigd in het juiste. Artikel besteld donderdag 26 april 2018. Ondanks "Tijdelijk niet leverbaar" en Koningsdag vrijdag 27 april, bestelling op zaterdag 28 april in huis.
VerzendingZeer snelle verzending ondanks Koningsdag en ''Tijdelijk niet leverbaar". Track en trace werkte uitstekend.
KlantenserviceVerandering van het door mij onjuist opgegeven faktuur- en afleveradres in het juiste, was al na enkele uren door de klantenservice uitgevoerd en per e-mail bevestigd.
AlgemeenSuper geholpen bij Kamera Express in Breda. Had camera gereserveerd en diezelfde dag opgehaald. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
AlgemeenOp 28-04-2018 een systeemcamera gekocht, na goed te zijn voorgelicht (als leek). Er werd ruim de tijd genomen voor uitleg waarbij de verschillen tussen de verschillende types / merken camera's werden uitgelegd.
AlgemeenEen Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD Nikon gekocht.
Eindelijk van het verwisselen van onze 2 lenzen af. Zoom bereik is fantastisch en foto's zijn super. Voor onze 2 oude lenzen een mooie inruilprijs ontvangen.
Top
Service en kennis van product was perfect, pluim voor Peter Ruter .
AlgemeenKamera Express heeft een zeer ruim assortiment en de winkel is lekker dichtbij huis. De prijzen zijn concurrerend.
AlgemeenGoede locatie winkel. Vriendelijke deskundige medewerkers. Uitgebreid assortiment. Scherpe prijzen & aanbiedingen. Product was meteen beschikbaar.
AlgemeenSnelle verzending, hulp met problemen oplossen. Veel winkels. Goedkoopst van alle camera winkels online op het internet.
Algemeenzeer goede winkel doe bijna alles bij Kamera express en goed advies als je er iets koopt
Verzendinggoede service en snel volgens de opdracht
KlantenserviceSnel reactie ontvangen dat product op voorraad is
AlgemeenVoldoende expertise en informatie bij aankoop en vragen over het product.
Veel parate kennis in huis
in superstore Den Bosch gekocht, eerdere ervaring met levering ook positief
AlgemeenWe zijn goed geholpen in de winkel, kregen deskundig advies. De prijzen zijn competitief met webshops.
AlgemeenBestelling plaatsen ging erg eenvoudig. Ik vond even niet waar je als zakelijke klant BTW-nr kon ingeven en werd via de chat direct geholpen. Prijzen zijn competitief en levering was al de dag er op. Ales was netjes verpakt in een grote doos met beschermende luchtzakjes. Zeker aan te raden dus!
VerzendingSnel geleverd en veilig verpakt.
KlantenserviceVoor al mijn vragen direct geholpen via chat functie op de site.
AlgemeenAlles was op voorraad. Goede adviezen (ook als die minder omzet aan hen opleveren!). Uitleg waarom keuzes wel of niet goed zijn. Geen problemen bij omruilen van mijn filters naar een andere maat. Klantenservice zoals het hoort.
AlgemeenAankoop van Panasonic TZ90 in mooie winkel in Zwolle met deskundig advies. Kon een 2e accu met bundelvoordeel kopen. Al met al zeer tevreden.
AlgemeenGoede service, actief meedenkende helpdesk, prettige prijzen, ruim aanbod. Kan nauwelijks verbeterpunten benoemen eerlijk gezegd.
VerzendingSnelle en correcte levering...wat wil je nog meer?
Klantenservicewerd snel en goed geholpen
AlgemeenKoop al jaren mijn foto apparatuur bij Kamera Express. Wordt er altijd goed geholpen en assortiment is prima. Reserveren van producten om af te halen werkt ook altijd goed.
VerzendingHeb hem zelf afgehaald in de winkel en was op voorraad.
AlgemeenDe lokker "Grote Inruilweken", was een beetje een instinker, want ik kreeg nauwelijks wat terug voor mijn oude camera. Zet dat dan meteen bij de voorwaarden.
VerzendingIk heb de camera zelf gehaald
Klantenservicegeen
AlgemeenUitstekend kan niet, maar prima service. Zondag avond besteld, Maandag middag geleverd. Beter kan niet !
VerzendingIs zoals je hoopt dat het zal zijn.
AlgemeenVoor een reisstatief naar de winkel gegaan, goed advies gekregen over de verschillende producten. Daarnaast nog geholpen met enkele andere vragen. Goede kennis van zaken.
AlgemeenGoede en professionele service. Na research gedaan te hebben voor een nieuwe op internet kwam ik uit bij Kamera Express.
KlantenserviceNa research gedaan te hebben voor een nieuwe op internet kwam ik uit bij Kamera Express. Omdat er online een levertijd van enkele dagen werd verwacht voor de camera ben ik langs gegaan bij de store in Haarlem. Hier werd ik vriendelijk geholpen door Roel die mij ook nog wat tips mee gaf tbv het gebruik.
AlgemeenWij Kregen goed advies. De kleur van de camera die Wij wilden was Niet op voorraad maar werd de volgende dag bij ons thuis bezorgd. Goede service!
VerzendingDe levering was nether optijd en goed verpakt.