Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

professioneel advies en doen duidelijk moeite om voor jou een goed product uit te kiezen anders dan je vooral iets verkopen

goede kamera

net

Vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis over hun werk, de winkel zelf voelt wel een beetje kaal aan.

Zeer behulpzame en geduldige medewerker ondanks de drukte. Zeer goede uitleg over de camera en objectieven.

Alleen jammer dat na thuiskomst de zelfontspanner niet past.
Na contact met de klantenservice wordt het nu correct opgelost.

Goede voorlichting en prettig geholpen. Nazending van accu was snel geleverd. Mooie camera aangeschaft. Tevreden klant.

De extra batterij was niet voorradig en werd na geleverd.

Na lang zoeken op internet, toch fysiek naar de winkel gegaan omdat ik de diverse toestellen toch in mijn handen wilde hebben. Werd snel en goed geholpen. Duidelijke uitleg op mijn vragen, meedenken en ook de tijd gunnen om niet perse direct te beslissen. Kop koffie, even nadenken en gekocht. Ook uitleg over de camera en eventuele mogelijkheden ! Prima dus.

Had na afloop nog vragen maar met de chatfunctie direct contact met medewerkster.

snel duidelijk en eenvoudig om contact te maken, ook goed geholpen.

Twee keer langs geweest. Eerste keer om informatie te vragen. Dat was behulpzaam. Om vervolgens de camera online te reserveren en op te halen, met de nodige uitleg. Verliep prima. Gratis parkeren bij aankoop, ook prima.

Goede uitleg. Maakte keuze camera eenvoudiger

Ivm verlengde garantie is het nodig om een review te schrijven. Wij zijn heel goed geholpen door Kamera Express.

Mijn eerste ervaring met deze winkel en het is goed bevallen. Noem mij ouderwets, maar ik vind het fijner om in geval van dit soort aanschaffen naar een fysieke winkel te gaan om te voelen of het wat is. Dit geldt zowel voor het aan te schaffen artikel als de winkel.

De winkel in Utrecht is precies goed: niet te massaal of juist te kleinschalig. Ik werd door het personeel op een zeer prettige en ongedwongen wijze geholpen en geadviseerd, en kreeg geen enkele keer het gevoel dat zij mij iets probeerden aan te smeren.

Voor volgende aanschaffen ga ik zeker weer bij deze winkel langs.

Na lang nadenken, eindelijk een camera gekozen die past bij wat ik wil. Door de medewerkers in de winkel ben ik uitstekend geholpen. Er werd de tijd voor mij genomen en gekeken welke camera het beste voor mij was. Tot slot nog goed advies over welke lens ik het beste kan gebruiken. Aangezien ik veel reis, wil ik niet sjouwen met een hoop lenzen die je eigenlijk te weinig gebruikt. Fijne service met medewerkers die ook echt met je meedenken

Om in aanmerking te komen voor 5 jaar garantie op een objectief, dien ik een review te maken; bij deze dus.
Het objectief en een filter kit had ik telefonisch gereserveerd in het filiaal te Amsterdam. Deze lagen ook klaar toen ik langs kwam. Het personeel is correct en ter zake kundig en de afhandeling was soepel.

Nu al een paar keer iets gekocht bij Kameraexpress, erg goede service! Altijd erg behulpzaam, en goede kennis van de producten. Komen zelf met alternatieven of andere opties als iets niet beschikbaar is. De superstore in Rotterdam is zeker een aanrader, ga een keer langs!

Goede service bij het uiteindelijk omruilen van het objectief. Fijn om het product in de winkel te kunnen testen.

Betrouwbare winkel, vlotte levering, veel op voorraad. Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik heb meerdere malen een aankoop gedaan en alles was goed verlopen.

Afhalen in winkel was ook mogelijk.

Ik werd zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van mijn sony @6000 kamera

Goede service gehad tijdens het samenstellen van de set en ook na aankoop goede service.

Lens besteld, was iets mis mee. Na een gefaalde reparatie poging heb ik een nieuwe lens terug in ontvangst kunnen nemen.

Zeer prettig geholpen in de winkel van Kamera Express in Haarlem centrum. Kennis van zaken en goed advies.

Ik ben geholpen door een vriendelijke verkoopster. Zij heeft mij een goede toelichting gegeven over het product. Er is mij een gratis workshop aangeboden, waarvan ik gebruik heb gemaakt. Deze workshop gaf mij voldoende informatie om mee aan de slag te gaan.

Ik heb een nikon D5600 gekocht in de winkel. Hierbij ben ik goed geholpen en heb ik veel goede adviezen gehad. Ook is het een en ander al uitgelegd over de werking van de camera. Kortom goede service.

mooie overzichtelijke winkel met veel keus, goede service en deskundig advies door een vriendelijke verkoper

Scorekaart voor Kamera Express