Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Een bijzonder goed bedrijf met deskundig personeel waar ik tot nu uitstekend ben geholpen.
Ook de service is fantastisch, ik zal er ook nog vaak aankopen doen.

De door mij gekochte artikelen waren telkens op voorraad en direct leverbaar

Goed bereikbaar de juiste hulp en duidelijke informatie.

Vriendelijk geholpen, alles in de winkel en goed uitgelegd. Heel snel een duidelijk beeld gekregen nadat ik aangaf wat ik wilde.

Vriendelijk en snel geholpen, kon alles proberen en aanraken.

Fijn bedrijf. Scherpe prijs en veel producten (op voorraad). De levering loopt ook altijd soepel. Zelf alleen via de webshop gekocht.

Goed. Je wordt ook duidelijk op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is.

Uitstekend advies van KE winkel in Amsterdam bij het zoeken naar de juiste travelcamera, Panasonic Lumix DC -TZ90. Fraaie compacte krachtpatser met enorm veel features (bijna te veel om in 1x onder de knie te krijgen). Gebruikt voor mijn reis naar Australie en in alle omstandigheden kon ik er prima mee uit de voeten. praktisch punt om op te letten bij het uit de beschermhoes halen: soms druk je hierbij op de aan/uitknop waardoor de camera (en lens) wordt geactiveerd. 4K fotografie is uitstekend met deze camera En voor het gemakkelijk en snel fotograferen zijn de opties van de SCN programma goed te gebruiken. Klepje voor hdmi-aansluiting lijkt wel wat fragiel dus voorzichtig mee omgaan. Volmondig aangeraden voor fotograaf die redelijk gemakkelijk wil fotograferen maar wel over veel opties wil beschikken om meer dan huis/tuin/keuken vakantiefoto's wil maken.

Onze ervaring van winkel kenmerkt zich door de goede service, vriendelijk benadering en professioneel advies.

Alles was op voorraad dus we konden direct alles meenemen.

Elke vraag werd perfect behandeld en we kochten de camera die nog jaren mee kan.

Brede kennis en ik kreeg de tijd om verschillende objectieven uit te testen. Er werden veel inhoudelijke vragen gesteld n.a.v. mijn wensen.

De verkoper was een beetje traag en kwam niet erg attent over, maar ik ben wel met een goed product de deur uit gegaan.

Makkelijk bestellen voor een mooie prijs. ook de betaling verloopt vlekkeloos. De levering helaasuitgesteld omdat hij in de webshop niet voorradig was.

Ik ben in de winkel in Leeuwarden geweest, waar ik goed advies kreeg over het type camera dat het best bij mij zou passen. Hij was erg behulpzaam en dacht goed met mij mee. Ben nu erg tevreden met mijn Panasonic TZ-80.

Ik kende Kamera-express niet maar heb onmiddellijk duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen om dan mijn eerste aankoop te doen.

Gemakkelijker zou zijn als je het pakket ergens in uw buurt zou kunnen afhalen.

Na een oriëntatie op internet naar de winkel in Den Bosch gegaan en daar als extra aanvulling goede adviezen ontvangen die me hebben geholpen om een keuze te maken.
Personeel was erg behulpzaam en namen ruimschoots de tijd om diverse camera's erbij te halen en te laten proberen.

Reeds jaren een goede ervaring met het ruime aanbod, toelichting en het eenvoudig bestellen alsook de correcte opvolging ervan.

Steeds punctueel en correcte opvolging

Altijd bereid tot uitleg en demo

Snel mijn Canon 6D kunnen kopen, samen met hulp van de medewerkers die ik een week van te voren heb gesproken in Arnhem!

Standaard snelle levering, zelfs de optie gehad om op dezelfde dag product te ontvangen.

Ik heb mijn Fuji x-t20 hier gekocht met goedkopere kitlens. Besteld bij de winkel in Utrecht, omdat ik perse de zilvere wilde. Opgehaald in Amsterdam City. Hier hebben ze mijn camera klaar gemaakt voor gebruik en goed geholpen
Na een nachtje slapen wilde ik toch de betere XF 18-55 lens en het ruilen was geen enkel probleem en dat mocht in Utrecht. Nu een week in mijn bezit en ben er heel erg tevreden mee.

Parkeren voor de deur.
Zeer vriendelijk en goed geholpen.
Medewerker Jeroen heeft veel kennis van de fototoestellen en heeft deze ook geshowd.
Van zijn advies uitgegaan.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik op een vrij prettige wijze ben geholpen bij Kamera Express in Zwolle.

Wederom voor Sony gekozen, dit keer een A77 Mark II. Ik ben er direct mee het veld in gegaan en heb daar naar hartelust kunnen fotograferen. Dit is mijn 4e Sony camera en ben zeer tevreden met mijn nieuwste aanwinst

Snelle levering en ruim aanbod! Daarnaast is de prijs beter dan andere vergelijkbare webshops. Contact met de klantenservice was ook goed.
Enige jammere is dat ze de lens van de body scheiden. Hierdoor was de sluitzegel van de doos al verbroken.

Sneller levering en goed verpakt!

Snelle reactie en niet eindeloos in de wacht staan.

Overzichtelijke en duidelijke website. Groot assortiment en een snelle bezorging. Zeer tevreden over deze winkel!

's Avonds besteld en de volgende dag stond de bezorger al voor mijn deur!

Ik heb bij deze winkel een tas besteld. 5 dagen later bleek een kortingsactie op tassen te zijn gestart. Na contact met klantenservice met het verzoek mij ook de korting toe te kennen kreeg ik binnen 1 week het kortingsbedrag teruggestort op mijn rekening!

Een camera met twee kitlenzen en een rugzak besteld. De camera werd geleverd met een verbroken zegel en de kitlenzen apart verpakt. Na geïnformeerd te hebben bij Kamera Express bleek dit normaal. De bestelde tas was echter beschadigd en heb ik geretourneerd bij de fysieke winkel in Eindhoven. Daar een nieuwe, duurdere rugzak uitgezocht en 5 euro korting gekregen.

Bestelling geplaatst op een zaterdagavond. Geleverd op maandag.

Paid the camera in the shop. Was ordered on Saturday and delivered on Monday. No problem and nicely packaged

Scorekaart voor Kamera Express