Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBij Kamera Express wordt je goed geholpen. Met al je vragen kan je terecht bij een van de medewerkers. Er wordt echt de tijd genomen om al je vragen te helpen en samen te komen tot een geschikt product.
AlgemeenCamera gekocht. Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Verkoper wist veel van fotografie. Er is mij alleen een alternatieve accu verkocht, die wel werkt, maar constant de melding geeft dat hij sneller leeg gaat dan als je de officiële accu gebruikt. Dat is een beetje irritant en had beter over geadviseerd mogen worden. Ook gaat de accu relatief snel leeg, wat niet gemeld is.
KlantenserviceIk had een vraag naar aanleiding van mijn gekochte camera en kreeg snel antwoord.
AlgemeenBij de aanschaf van de Samyang AF 14mm f/2.8 EF kreeg ik de laagste prijs aangeboden van dat moment. En er zit 5 jaar garantie op.....Kom er net pas achter dat je daar wel wat voor moet doen.
In Utrecht deze lens kunnen uitproberen en met verkoper tot een mooie prijs gekomen.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging eigenlijk super makkelijk. Hier was niks geks aan op te merken.
VerzendingDe verzending was supersnel, ondanks dat ik redelijk laat nog bestelde.
KlantenserviceContact gehad met de webcare, verliep soepel.
AlgemeenIk had een paar weken terug een pre-order geplaatst van een Sony A7 mark 3.
De afhandeling was goed, een foutje werd correct afgehandeld.
Medewerkers (Spui Amsterdam) zijn behulpzaam en deskundig.
Het product werd zoals afgesproken (bericht per mail) op een afgesproken tijdstip opgehaald in de winkel.
KlantenserviceGestelde (technische) vragen werden duidelijk en goed beantwoordt.
AlgemeenIk heb mijn camera gekocht in de winkel in de Kamera Express in Capelle a/d Ijsel. Ik ben zeer tevreden met allebei de aankoop en de service. Ik was door Eric geholpen, die is vriendelijk en behulpzaam. Ik ga graag terug.
AlgemeenIk heb mijn camera gekocht in de winkel in Zwolle. Je wordt hier erg vriendelijk en geholpen en nemen alle tijd om je in te informeren over de mogelijkheden van verschillende camera's
AlgemeenVorige week een bezoek gebracht aan de Kamera Express in Capelle a/d Ijsel.
Wij wilden graag een upgrade aanschaffen van onze oude camera de Canon 550D en na het lezen van de recensies is onze interesse uitgegaan naar de Canon 80D.
In de winkel werden wij vriendelijk en kundig te woord gestaan. Er werden een aantal vragen gesteld waardoor we wisten dat onze keuze de juiste was voor ons. Uiteraard was zoals praktisch alles, de gevraagde kit op voorraad.
De klantvriendelijkheid en de expertise van het personeel bij de Kamera Express is zeer goed en maakt dat de aanschaf van een goede camera en overige materialen naar volle tevredenheid gebeurd.
Je stapt letterlijk met een goed gevoel de deur uit. Om vervolgens nog eens terug te komen!
Na de aankoop nog een klein probleempje gehad wat via de klantenservice keurig is opgepakt en opgelost, wat ze overigens helemaal niet hadden hoeven doen, dus ook achteraf topservice dus!!
Netjes en snel via de mail geholpen, en net even die extra moeite gedaan, ondanks dat de aankoop al gebeurd was.
AlgemeenWe twijfelden of we de camera wilden kopen, en konden hem meenemen om twee weken te proberen. Camera beviel uiteindelijk, dus we hebben hem gehouden. Goeie service!
AlgemeenVoor advies over een nieuwe spiegelreflexcamera zijn wij naar Kamera-Express Utrecht geweest. Er werd uitgebreid de tijd genomen en we kregen goede uitleg en advies.We konden alles uitproberen in de winkel, zonder ons van alles op te dringen. We zijn met een zeer tevreden gevoel en een Nikon D5300 naar huis gegaan
AlgemeenIk heb mijn oude camera ingeruild en een 6D gekocht.
Ik vind Kamera Express een uitstekende winkel en hoop er nog meer zaken te kunnen doen.
Ik heb het toestel zelf opgehaald.
AlgemeenIk kwam binnen met alleen een algemeen idee over wat voor een camera ik wilde hebben en had online een aantal merken en types vergeleken en ging ervanuit dat het 1 van deze zou worden. Na uitgelegd te hebben waar ik naar op zoek was werd er een ander merk voorgesteld dat veel beter aan mijn wensen voldeed.
Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt alle tijd voor je genomen en het is ook geen probleem om een apparaat zelf te bekijken/proberen.
AlgemeenVriendelijk personeel en snel de juiste aankoop gevonden. De handeling was geheel naar wens verlopen.
AlgemeenPrima foto zaak. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Personeel heeft verstand van de producten die er verkocht worden. Laagste prijs garantie en combideals die je nog extra korting geven.
VerzendingKamera Express is in de buurt. Dit is handig voor als er vragen of problemen zijn. Genoeg camera's/producten op voorraad. Kon de camera meteen meenemen.
KlantenserviceHad de camera goedkoper gezien bij een ander bedrijf. Dit gemaild naar de klantenservice. Hier werd snel en goed op gereageerd.
AlgemeenLevering op tijd, artikel ziet er goed uit en werkt prima! Helemaal zin in onze vakantie.
VerzendingLeveringstiming nagekomen.
KlantenserviceErg behulpzaam met het kopen van een hoesje.
AlgemeenPrima advies bij vestiging in Eindhoven bij aankoop van Canon M50 systeem camera met toebehoren
KlantenserviceDoor verkoopster werd prima geadviseerd.
AlgemeenDeze winkel levert zeer goede kwaliteit, beschikt over grote collectie. Inruilmogelijkheden oude apparatuur. Verkopers hebben verstand van zaken.
AlgemeenKamera-express heeft nog een uitgebreide collectie foto-apparatuur van hoge kwaliteit. Mogelijkheid oude apparatuur in te ruilen.
AlgemeenIk eerst op internet de pagina gecheckt met alle info. Ben uiteindelijk zelf naar de winkel gegaan om het product te kopen.
De service ter plekke is geweldig. Ze nemen alle tijd en geven het juiste advies.
Volgende keer bestel ik bij Kamera Express online.