Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

vriendelijke en deskundige medewerker die ook informatie gaf over andere camera's met vergelijkbare prestaties. Hij kende zijn producten

was mijn camera kwijt en heb dezelfde teruggekocht na vergelijk met andere camera's

Vestiging Zwolle bezocht, prima ontvangst, uitgebreid geïnformeerd over de camera van mijn keuze. Grote keus en dito voorraad. Alle aankopen geinstalleerd, klasse!

Goed geholpen door de heren in filiaal Breda. Complete set om video's te maken gehaald. 1 product was niet voorradig in het filiaal, dus de volgende dag direct per post in huis! Top.

Ik ben direct naar de superstore gegaan en heb daar mijn spullen gekocht. Objectief nog niet getest, maar de service was snel en heb prima advies gekregen over cameratassen.

Geleverd product voldoet niet aan de beschrijving op website. Klantenservice wimpelt klacht af ondanks bewijzen.

Zoals vermeld levering in 1 dag.

Klantenservice werkt niet mee aan oplossing en wimpelt klant af.

Een Nikon D7500 set met extra batterij gekocht, deze was gewoon op voorraad in het filiaal in Zwolle, dus makkelijk even opgehaald.

Had niet het gevoel dat de persoon heel veel van de lens en camera afwist.

Nog niet heel vaak gebruik van hoeven maken.

Bij Kamera Express een Ricoh GR II gekocht. Overall hartstikke tevreden over zowel het bestellen als het product zelf. De prijs was prima, de levering snel en ik heb de camera van m’n dromen!

Sneller dan ik verwachtte!

Aankoop van een Canon EOS 1300D via internet. Duidelijke site en prima afhandeling. Eerste indruk van de camera is erg goed !

Zeer vlotte verzending69

Efficient and fast service. Staff had a lot of experience and could answer all my questions.

Ik werd goed geholpen in de winkel in Arnhem. Enige nadeel is dat ze weinig objectieven en camera's hebben in de stad. En dat de lens later er was dan verwacht.

In de winkel in den bosch prima te woord gestaan. Spullen die gereserveerd werden waren er op tijd en netjes een berichtje. Ook over de laagste prijsgarantie niets dan lovends.

Goed te woord gestaan over de reservering. Helaas was het wachtmuziekje bij de telefoon veel te hard. Leek wel een versleten bandje,!

De producten op kamera-express staan overzichtelijk aangeduid op de website. Het bestellen was dan ook makkelijk. Ze voorzien in een duidelijke communicatie op gebied van verzendstatus en ook met antwoorden op vragen zijn ze snel. Het product was de volgende dag in huis na bestellen om 23:45u.

Een hele snelle verzending en keurig verpakt.

Ook de klantenservice was keurig. Snelle antwoorden en service door extra accu na te zenden die gratis bij het apparaat zit middels de actie.

in de winkel wordt je goed en vakkundig geholpen. personeel is vriendelijk en de winkel is overzichtelijk.

De website is heel overzichtelijk en geeft veel informatie. Het bestellen en betalen gaat gemakkelijk. Meestal koop ik in de fysieke winkel van Kamera Express maar bestellen viel niet tegen.

De toezending gaat met PostNL. De camera was op de eerste werkdag na bestellen (in het pinksterweekend) binnen. Alles netjes verpakt. Tekenen voor ontvangst en sticker op de verpakking alleen op huisadres afgeven geeft vertrouwen.

Goed geholpen deskundig advies mooie lumix camera gekocht ook nog een uv filter op advies verkoper om eventuele schade aan lens te voorkomen

Very nice and patient service looking at the issues with payments. Everything in good order.

Very nice and patient service

Twee keer bij de winkel in Zwolle geweest en beide keren zeer goed geholpen door kundig personeel. Ik twijfelde nog welke camera bij mij past maar ben nu erg tevreden met de keuze die ik heb gemaakt! Bedankt! :)

Via reservering camera achter laten houden. Hoewel veel vraag, hebben ze hier gehoor aan gegeven. Uitleg helder en duidelijke factuur die goed beschreven werd.

Ondanks de drukte werd de tijd genomen voor de aankoop van een camera. Goede service.

Ondanks de drukte meteen geholpen. Vriendelijk personeel en er was genoeg voorraad om uit te kiezen.

Scorekaart voor Kamera Express