Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Sony RX100 mkIII kamera gekocht tijdens FotoFair 2018, waar ze 10% kassa korting aanboden t.o.v. de huidige prijs (Wow, mooie actie van ze!).
Nette uitleg en zeer vriendelijk personeel.

Kamera Express is een betrouwbaar bedrijf dat zich houdt aan afspraken en staat voor zijn klanten!

levering ophalen op servicepunt, werkt perfect.

Ze nemen echt de tijd om je te helpen en adviseren je over de camera die je wilt hebben. Ze denken mee met je als je niet precies weet wat je moet hebben en zijn daar erg deskundig in.

Je wordt hier snel geholpen en ze zijn erg deskundig over wat ze je aanbieden.

Lans geweest bij de superstore in Arnhem. Eerder al een telelens aangeschaft en dit keer een macro lens.
Fijne winkel om te bezoeken en goed advies.

Prettig ontvangen in de winkel en zeer goed door de verkoper geïnformeerd en geholpen. Op basis van mijn wensen heeft de verkoper de verschillen per fototoestel uitgelegd, en de plus en minpunten duidelijk toegelicht waardoor ik naar mijn gevoel een goede keuze heb kunnen maken.

Helaas was de Sony Alpha 7 III en bijbehorend objectief niet op voorraad. Via de service medewerkers van Kamera Express werd ik continue op de hoogte gehouden van de status en op mails kreeg ik dezelfde dag antwoord. Ondanks de vertraging ben ik toch erg tevreden met de service!

Besloten om mijn Canon EOS60D te vervangen door een Canon EOS80D. Kamera Express heeft een vestiging in mijn woonplaats die de 80D op voorraad had tegen de normale prijs.
Inruil was niet de moeite waard, helaas.

Ik ben zeer tevreden over de service in de winkel (vestiging Utrecht). Er is goed met mij meegedacht over wat de beste camera voor mij zou zijn en ik heb een mooie aanbieding gekregen. De camera was niet in de winkel maar de volgende dag al bij mij thuis.

Snel

vrijdag een complete camera set gekocht. omdat ik jarenlang auto's als hobby had en er mee zou stoppen. zodoende ben ik gaan fotograferen. en vanaf nu ben ik niet meer aan het sleutelen met auto's maar probeer ik de beste foto's te maken van auto's. ik heb veel advies gekregen over welke camera goed bij mij past en welke lens ik moet. kortom echt een aanrader en een top service

ik heb de producten uit zwolle opgehaald. er moest nog een paar dingen komen en die kwamen een dag later binnen.

goede uitleg. en heel vriendelijk. er werd gevraagd wat mijn wensen waren en dat is uitstekend gehoord.

Op de Fotofair 2018 bij Kamera-express een nieuwe lens (Tamron 18-400 mm) gekocht. Deskundige hulp van een van de verkopers. Werd er nog attent op gemaakt dat er een cash-back actie aan gekoppeld was.

In de winkel in Capelle a/d IJssel geweest. Is een zaak met een groot assortiment en zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.

Zeer klantvriendelijk.

Goed geholpen ook al was het erg druk.
Goede vakkennis en men neemt alle tijd voor je

Snel en vakkundig geholpen in de winkel in Den Bosch (Sigma 105mm F/2.8 EX DG Macro OS HSM Canon): medewerker met verstand van zaken

In Amsterdam City Centre Geholpen door Jos. Alle tijd werd voor mij uitgetrokken zodat ik met de juiste camera de deur uit liep. De camera bevalt ontzettend goed en dankzij Jos heb ik ook de perfecte accessoires voor mij. TOP!

Jos nam alle tijd die ik nodig had en heeft een enorme kennis van alle modellen die ze hebben. Hij wist precies wat ik nodig had.

Ik was op zoek naar een compacte systeemcamera als vervanging van mijn grote spiegelreflex camera. Uiteindelijk was de keuze tussen een sony a6300 en Fuji x-t20. Hierbij kwam kamera express het voordeligst uit. Bij de winkel in Den Haag langs geweest voor advies tussen de twee. Beide camera's in m'n handen kunnen hebben was de keuze in samenspraak met het gegeven advies op de Fuji uitgekomen. Tot nu toe zeer tevreden met mijn keuze, werkelijk waar een genot om mee te werken.

Eigenlijk niks op aan te merken. Voor 12 uur besteld en de volgende dag met track en trace netjes bezorgd. De reden dat ik geen uitstekende beoordeling voor bezorging geef is het feit dat voor ontvangst een handtekening vereist is. Ik hoefde daarentegen niks te tekenen bij de bezorger. Elk persoon had zomaar mijn pakket in ontvangst kunnen nemen aangezien het geen thuis adres was.

Prima geholpen door de medewerken in de winkel in den haag.

avatar van tMb
tMb Karma 4,44K

Fijne fysieke winkel in Amsterdam Zuid met deskundig personeel. Concurrerende prijzen en parkeren voor de deur (wel betaald). We hebben het product in de winkel gekocht dus geen ervaring met verzending.

Aangenaam en hulpvaardig personeel met kennis. Ruime keuze. competetieve prijzen. zeer overzichtelijke web site. snelle levering

aangenaam en hulpvaardig personeel

Verkoper heeft veel productkennis en neemt de tijd voor advies. Prettige en fijne sfeer in de shop.
Snel reactie op verstuurde e-mail.

Het is goede kwaliteit. de lens maak wel wat geluid tijdens het scherp stellen
Maar wat wil je voor een lens die je voor drie tientjes er bij krijgt. De touchscreen werkt goed reageert snel voor de rest weinig op aantemerken

Ik had de camera opgehaald in de winkel maar de vorige keer toe ik een camera bestelde bij kameraexpress kwam hij 2 maanden later dat was wel tijdens blackfriday maar het stond er ook niet bij of zo iets

Personeel in de winkel was behulpzaam en gaf goede uitleg en advies over de diverse camera's en mogelijkheden. De winkel heeft een groot assortiment, ook op het gebied van accessoires zoals cameratassen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed.

We hebben de camera op zaterdag gekocht. De extra accu was op en zou opgestuurd worden. Deze werd op dinsdag al bezorgd.

Scorekaart voor Kamera Express