Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Zoeken en bestellen via de site was overzichtelijk. Mogelijk om gemakkelijk te betalen met Ideal

Snelle levering

Gisterenavond online besteld bij Kamera Express en kon de camera vandaag al ophalen bij de store te Eindhoven. Supersnel dus.

Snel geleverd. Heb camera na bestelling de volgende dag op kunnen halen in Eindhoven

Het bestellen ging vrij eenvoudig. Hoefde nog niet te betalen en de volgende dag in de store goed geholpen en camera naar huis genomen.

Camera werd in goede staat afgeleverd en ben nu de gebruiksaanwijzing aan het lezen. Via collega´s vernomen dat de camera goede foto´s maakt dus we gaan het proberen.

Ik werd prima geholpen, verkoopster geeft goede voorlichting en was behulpzaam.
Zo iemand moet je koesteren !

Service is prima, zie boven

Goed geregeld bij Kameraexpress inruil gedaan en een goede prijs gekregen. Daarbij hebben we uitgebreid advies gekregen zelf op andere vragen over producten niet gekocht bij Kameraexpress.

Een goede overzichtelijke site, hele snelle levering, maar vooral een perfecte online hulp via de chat!

Binnen twee dagen had ik de bestelde spullen binnen. Gelijk aan de slag, super!!

Ik wil al een tijdje een kleine studio opzetten bij mij thuis om wat te gaar experimenteren met portret fotografie. Via de chat van Kamera Express hebben we de juiste spullen bij elkaar gezocht.

In de winkel zeer goed geholpen. Dame die mij hielp had een uitgebreide kennis van zaken. Vriendelijk personeel.
Camera was in de winkel op voorraad, dus kon ik deze gelijk meenemen. Voor de accessoires zoals geheugenkaart en tas werd de laagste prijsgarantie toegepast omdat ik deze elders voordeliger had gezien. Top service! Scheelt mij weer een gang naar de andere winkel.
Alleen beetje jammer dat ik niet het eerste uur in de parkeergarage gratis kreeg ivm defect apparaatje.

Gemotiveerde specialisten in de winkel die alles over de camera wisten. Ze hebben mij goed geholpen bij mijn uiteindelijke keuze.

Vriendelijk personeel met veel geduld.

Via webshop besteld en snel in huis, zoals verwacht de dag erna geleverd.
Netjes verpakt.

Goed bereikbaar en snelle service na het stellen van een vraag

Na een eerste e-mailcontact met de winkel ben ik erheen gegaan. Ik werd vakkundig geholpen en kreeg een goede inruil voor mijn oude camera.

De medewerker stond me vriendelijk en, niet onbelangrijk, vakkundig te woord. Hij luisterde goed naar mijn wensen en gaf een heldere uitleg.

Prima geholpen in de winkel in Breda. De medewerker nam ruim de tijd om de levering te laten voldoen aan mijn wensen.

De meegeleverde micro SD kaart in de Phantom 4 Pro+ bleek defect. Heb dit gemeld en verwacht een goed vervangend product

Snelle nazending vergeten factuur.

Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro voor Nikon heb ik besteld, erg blij met dit objectief!

Er was beloofd dat deze de volgende dag in huis zou zijn, dat was inderdaad ook het geval.

Ik had op de site van Kamera Express gelezen dat het objectief voorradig was, helaas was dit niet toen ik er speciaal voor naar Zwolle kwam. Dit was wel een beetje een tegenvaller.

Afgelopen week bij Kamera Express een Canon EOS M50 besteld, deze kon ik vrijwel direct in de Citystore Amsterdam afhalen bij het inruilen van mijn oude apparatuur. Super service, er werd goed meegedacht over een eventuele uv filter die handig zou zijn voor mijn aankomende vakantie.

Dacht initieel dat het inruilen van apparatuur alleen in de Superstore van Kamera Express kon, maar na een kort belletje was dit dus ook mogelijk in de Citystore.

Ik twijfelde tussen een Tamron en een Nikon telezoom. De medewerker aan de balie nam alle tijd, ons de drukte in de winkel, om de verschillen te bespreken en testen. Uiteindelijk voor de Nikon gekozen, wow wat een prachtlens.

Meerdere kleinere spullen besteld, altijd binnen een dag binnen, prima!

In filiaal Zwolle gekocht. Bij het uitzoeken uitgebreid geholpen en er werd meegedacht in de dingen die ik nodig had. Toen ik later nog vragen had goed geholpen. Product was niet op voorraad en kon ik later in de winkel ophalen.
Ook bleek er bij de nieuwe set geen zonnekap en pouch te zitten. Deze kon ik later kostenloos ophalen.

Levering in de winkel collega toen had niet veel tijd voor uitleg. Later nog een keer teruggeweest en uitgebreid geholpen.

Bij ontbreken van zonnekap en pouch, zonder problemen beide artikelen gekregen.

Camera eenvoudig online gereserveerd. Deze dag later opgehaald in Arnhem Citystore. Daar nog netjes uitleg gehad over de camera. Goede snelle service en duidelijke emails.

In shop(Zwolle) gekocht. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Was helaas niet in voorraad. 2 dagen later opgehaald. Toen was de 2e accu er niet, die ik er gratis bij zou krijgen. Deze wordt nu opgestuurd.

Bestelling was makkelijk te plaatsen en zag ook de informatie over de cashback actie van Sony er bij staan.

De bestelling was de volgende dag binnen, maar heb maar 1 van de 3 producten gekregen, omdat het opeens een deellevering betreft. Hierover is met geen woord gerept, ten tijde van de de aankoop (om 16:30, dus ruim voor de 23:59 deadline). Daarna is er ook geen informatie verschaft dat het niet op voorraad was.

1 van de USP van KE is dat als het op voorraad is dat het verzonden gaat worden op die dag. Ik verwacht van KE wel een belletje of mailtje als het niet op voorraad is of als er een deellevering gaat plaatsvinden. Juist vanwege het feit dat het er de volgende dag zou zijn is altijd de reden van aankoop bij KE. Ze maken het niet altijd waar maar dat is niet meteen heel erg, maar nu juist als je het wel vandaag nodig hebt kunnen ze het niet waar maken. Een belletje of mailtje was meer dan voldoende geweest, maar gewoon niks melden is gewoon waardeloos.

Ik heb net een nieuwe lens gekocht voor mijn camera. Perfect afgeleverd en op tijd! Prima service! Snel nog een nieuwe camera kopen, bevalt me perfect!

ook met deze lens ben ik zeer goed geholpen in de winkel. De medewerkers nemen goed de tijd.

Scorekaart voor Kamera Express