Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik koop al jaren bij Kamera express en het klopt daar allemaal, zowel de klantvriendelijkheid als het assortiment en de vakkennis en het geduld om de vragen goed te beantwoorden dit samen maakt het mijn winkel.

Ik koop al jaren bij Kamera Express. ik moet er een eindje voor rijden, maar daar krijg ik wel goede service, vriendelijke mensen en een goede sfeer voor terug. Ik ben altijd fijn geholpen in de winkel, maar ook op de webshop via de chat of mail.

De levering is altijd super snel. in de meeste gevallen heb ik het de volgende dag al in huis. Alle bestellingen kloppen altijd en vandaag zelfs een leuk extraatje bij mijn bestelling!

Bij Kamera Express koop ik al jaren met plezier. Belangrijk is dat men hier alle tijd voor je neemt ( hoe druk het ook is ) en deskundig advies geeft.
Verder is het assortiment gewoon enorm uitgebreid, zodat je altijd iets van je gading vindt.

Ik kies er zelf altijd voor om foto apparatuur in de winkel van Kamera Express te kopen. Tijdens het wachten doe je allerlei inspiratie voor je volgende aankoop. Zeker bij de aanschaf van een camera of lens is persoonlijk contact heel belangrijk.

Ik heb thuis de website van Kamera Express meerdere keren bekeken. De website is duidelijk en informatief. Ik werd in de winkel heel goed geholpen bij het kiezen van een juiste compact camera. De betreffende verkoper had verstand van zaken. Hij nam de tijd, liet mij alternatieven zien en had ook kennis van de technische specificaties van de camera's. Ik ging met een goed gevoel en een goede camera naar huis: een Panasonic DC-TZ90

Online bestelde producten zijn snel naar de winkel voor afhalen gestuurd; vaak interessante occasions; in de winkel vriendelijk en behulpzaam personeel; grote keuze; goede prijs. Ben zeer tevreden.

ik heb mijn product en de nodige accessoires makkelijk kunnen vinden op de site van Kamera express. De betaling verliep vlekkeloos.

ik kreeg een mail van de bezorger wanneer en hoe laat mijn bestelling bezorgt werd met de dag en tijdstip. Erg prettig, zo wist ik hoe laat ik thuis moest zijn.

Ik krijg duidelijk antwoord op mijn gestelde vragen

Ruime sortering en deskundig advies. Wachttijd in winkel is echter te lang voordat je aan de beurt ben.

Ik heb op de site e.e.a. uitgezocht en onderzocht. Voor de aankoop ben ik naar de winkel in Utrecht gegaan en daar ben ik uitstekend geholpen door een zeer aardige en competente medewerkster die me heeft geholpen bij de keuze van de lenzen en accessoires.

Prima winkel. Veel op voorraad en goede uitleg.
Ruime keuze in camera's en lenzen.
Top. Houden zo.

Het liep tegen sluitingstijd maar toch goed geholpen. Ik wist precies wat ik wild ekopen maar de voor- en nadelen vaan andre systeemcamera's nog eens een keer doorgenomen.

Systeem camera en lens gekocht. Lens was niet in de winkel maar de volgende kon ik hem al weer op halen.

Overzichtelijke website en makkelijk in het gebruik.
Goede betaal mogelijkheden en veel spullen op voorraad.

Snelle levering uit voorraad.

Ik heb besteld op de website en daar de volgende dag de camera opgehaald in de superstore te Eindhoven. Niets vooruit betalen maar gewoon bij de echte winkel.

Ik werd uitstekend geholpen. Ondanks dat het erg druk was nam de verkoper de tijd om mij alles uit te leggen en met alle informatie te voorzien. Ook had ik niet het gevoel dat alleen de duurste dingen werden aangeprezen.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Goede service. Overzichtelijke site met duidelijke product specificaties. Gewoon goed!

Ik heb een JVC GY-HM170 videocamera gekocht in Capelle aan den IJssel. Deze had ik zelf uitgezocht op basis van internet. Wat ik moeilijk vond was de keuze van de losse microfoon op de beugel van de camera, ik denk bij Kamera Express zullen ze dat wel weten. Al zijn ze niet de goedkoopste, maar dan kunnen ze dat goed maken met kennis.....

Video camera is compact dus ik wilde ook een compacte microfoon. Advies in winkel: RODE NTG-1 met kabels "Peppercable CAY2 XLR Male - XLR Female Cable 40cm". De microfoon zou niet te ver voor uit steken, kleinste xlr oplossing die er was, volgens de verkoper, die het nagevraagd had..

Thuis geprobeerd. Drama. Microfoon stak een eind uit, zeker 10 a 12cm voor de lens! Zie verder bij klantenservice.

De dag later de microfoon en kabels weer teruggebracht. Advies, door andere verkoper, als vervangende microfoon, aangezien ik graag een stereo oplossing had: Rode Stereo Videomic PRO Rycote. Waar dus een batterij in moet en een overloop kabel van 3,5 inch stekker naar xlr. En groot bovenop de camera.

Ik had zoiets, laat maar even, Ik ga me er zelf wel in verdiepen. De ideale oplossing gevonden (nog niet gekocht). Een Sony ecm-ms2, die kamera express zelf ook verkoopt, niet de goedkoopste overigens. Stereo, lichtgewicht, kort met 2 xlr aansluiting direct aan de microfoon. Dat zocht ik nu precies.

Ik ben dus niet te spreken over de vakkennis van de verkopers. Jammer!

Heel vriendelijk personeel. Verstand van zaken. Overzichtelijke website. Duidelijk wanneer de bestelling wordt geleverd.
Veel reviews ook op de site en dat is ook prettig in het bepalen van een keuze.

Bestelling werd geleverd zoals van te voren aangegeven.

Paar weken van te voren mijn aankoop getest in de winkel, had toen nog niet het geld. Toen ik terug kwam wist het personeel (bijna) meteen waar ik voor kwam en gaf me nog goede tips voor het gebruik en het omgaan met de aankoop.

Personeel is altijd erg vriendelijk, weet waar ik voor kom en kan mij altijd erg goed advies geven voor eventuele uitbreidingen.

In de winkel werd ik netjes geholpen en ten woordt gestaan door 1 van de mederwerkers van kameraexpress

Super tevreden met de snelle service van kamera express.
Nu kan ik weer veel werk van mij gaan vloggen voor mijn you tube kanaal
LIEKE VRIENTEN.

Ik heb gebeld naar jullie winkel in Eindhoven waar alles voor mij klaargelegd werd.
Zodat ik het de volgende dag op kon halen. Super goede service!

Product gekocht via website en gekozen voor ophalen bij de winkel in mijn buurt. daar bleek mijn bestelling op een andere plek te staan dan waar het zou moeten staan zodat ze eventjes moesten zoeken om het product te vinden.

Scorekaart voor Kamera Express