Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Vanwege geen voorraad bij mijn vaste leverancier uitgeweken naar Kamera Express voor aankoop van Sony A7M3 + 85mm 1.8 + 55mm 1.8. Een van de weinigen die alles op voorraad hadden. Blij verrast met de service in de winkel en inruil van oude body (A7s).

Alles opgehaald in de winkel, prima!

Bizar dat het in een speciaalzaak blijkbaar nodig is om met een nummertjessysteem te werken, maar e.e.a. ging vlot en netjes.

Informatie opgezocht en keuze gemaakt wat voor professionele camcorder aan te schaffen. Kamera Express had alles op voorraad met goede service en levering

Heb alles in de superstore in Eindhoven aan laten komen en betaald, levering ging als beloofd.

Ik had een vraag en heb toen gebeld, moest niet lang wachten en werd duidelijk en vriendelijk geholpen.

Heb het product in de folder gezien en toen naar de winkel in Arnhem geweest. Hier wat meer uitleg gekregen en de diverse opties die er zijn om het product uit te breiden.

Omdat het pakket dat ik bestelde niet compleet in de winkel was deze daar besteld. Werd thuis bezorgt en was helemaal erg goed verpakt.

Service en communicatie online prima. Forse zakelijke aankoop werd vlot afgehandeld, op een paar kleine misverstandjes na, maar die werden goed opgelost. 1 puntje van kritiek: de lange wachttijd in de winkel.

Levering fysiek in de winkel, prima.

Makkelijk te bestellen. Goede service en snelle levering. Mogelijkheid tot 5 jaar garantie! Camera in promotie.

Heel vlotte aankoop met de mogelijkheid om de échte winkel te bezoeken. Professionele afhandeling. Ondertussen 2 keer dienst na verkoop gecontacteerd met telkens een vlotte afwerking binnen een korte tijdsduur. Vlotte bereikbaarheid bij mogelijke problemen.

Erg overzichtelijke website die uitstekend werkt, gerelateerde bijpassende producten worden netjes bij het model camera getoond.

De order stond de volgende dag netjes gereed op locatie. Een sms melding krijgen is erg hulpzaam.

Ik wordt bij Kamera express altijd netjes te woord gestaan.

Zowel een Canon EOS 800D met EFS 18-200mm lens als twee weken later een bijpassende flitser (Yongnou). Erg goede service!

Eerst via de website bezien welke body ik hebben wil. Daarna de winkel bezocht. Direct te woord gestaan door een vriendelijke heer. Mijn oude body functioneerde niet goed. Daarna een goed adviesgesprek gevoerd met een heer en dame! Uiteindelijk bleek de body EOS 1300D prima geschikt voor mij. Makkelijk te gebruiken. Al met al zeer tevreden.

Een DSLR gekocht met kitlens. Erg vriendelijke service en concurrerende prijs. Erg tevreden met de aankoop. Ik koop graag weer mijn fotografische apparatuur bij Kamera Express.

Mijn reservering was in de betreffende winkel tegelijkertijd al verkocht, maar enkele uren later kon ik hem alsnog ophalen.

Tijdens aanschaf van een supergroothoek objectief goed geholpen. Ik kreeg alle tijd om verschillende objectieven op mijn eigen camera te testen, zowel binnen in de winkel als buiten de deur.

Ik ben in de winkel geweest voor een lens en ben vakkundig en goed geholpen.

Werd netjes en proffesioneel geholpen in de winkel. Alle vragen konden uitstekend beantwoord worden. Doen nooit flauw over de prijsgarantie e.d

De klantenservice helpt je altijd op een vriendelijke en snelle manier

Eerst op de duidelijke website mijn voorkeur bepaald, daarna in de winkel in Eindhoven van goed inhoudelijk en prijstechnisch advies voorzien. Top!

Geheugenkaartje was niet vooradig, maar lag volgende dag op de deurmat.

In de winkel geweest en daar ben ik vlot en vakkundig geholpen, daarnaast goede service.

Makkelijk website. Ik kon snel en eenvoudig mijn bestelling plaatsen en betalen. De product die ik bestelde was 1 na goedkoopste bij deze webshop. De andere shop had het product niet op voorraad.

De product was in de eigen verpakking verzonden. Het was stevig genoeg aangezien het zonder schade de volgende werkdag geleverd was.

Gebeld en ik kon direct het product ophalen in de winkel. Heel fijn dat er weer een winkel is.

Goed geïnformeerde klantenservice.

Na reservering van de Sony DSC-RX100 mark 5, lag deze keurig gereed. Nog uitgebreid gesprek geworden met enthousiaste en kundige adviseur. Deze review staat los van het feit dat je mede hierdoor 5 jaar garantie ontvangt. Ze geven je oprecht het gevoel klant te zijn. Alle tijd en de gereserveerde combinatie hebben we opnieuw samengesteld. Naar volle tevredenheid

Duidelijke site met helder overzicht. Wordt via mail bericht gestuurd wanneer het product af te halen is.

Mijn camera was niet op voorraad. Uiteindelijke telefonisch besteld en na een week kon ik hem ophalen. Prima service.

Scorekaart voor Kamera Express