Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk ben zeer tevreden over de service. Ik kon gemakkelijk via de klantenservice een camera reserveren die vervolgens bij de dichtstbijzijnde winkel apart werd gehouden. In de winkel werd ik zeer vriendelijk geholpen en hoefde ik niet lang te wachten. Zeker aan te raden!
AlgemeenKlantvriendelijk en bekwaam behulpzaam personeel.. Duidelijke uitleg van product. Goede prijs-/kwaliteit verhouding Goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid..
AlgemeenHet is een snelle service en levering, duidelijke website. Ik ben erg tevreden over deze webshop.
VerzendingHet product was na 1 dag al bij mij thuis bezorgt.
AlgemeenIk kom al jaren bij Kamera Express in Voorburg en altijd naar volle tevredenheid. Bekwame vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar met een eerlijk advies. De producten zijn scherp geprijsd.
Algemeenivm Black Friday, waren er diverse aanbiedingen op de site van Kamera Express. Toen ik de klantenservice vroeg of er ook korting gegeven werd op andere camera's dan welke op de website stonden vermeld werd er kort en bondig nee geantwoord en daarmee was het gesprek ten einde gekomen zonder dat ze wisten welke camera en producten ik wilde kopen. Ik vond het niet erg klantvriendelijk en vooral niet slim van de klantenservice om zo kortaf te reageren. Nu ben ik in het verleden goed geadviseerd door een medewerker van Kamera Express die destijds bij een andere winkel werkte ik heb daarom besloten om alsnog naar de Vestiging in Zwolle te gaan om mijn nieuwe camera te kopen. De medewerker daar heeft me gelukkig goed verder geholpen en ik ben nu de trotse eigenaar van een Canon EOSR. Ik zou Kamera Express mee willen geven dat het altijd verstandig is om even kort met een klant te praten om beter te pijlen wat de wens van de klant precies is. Op die manier creëer je mogelijk een stukje klantenbinding en gaat je verkoop nog beter. Ik geef Kamera Express daarom een voldoende maar denk dat ze nog wel wat kunnen verbeteren!
Lees bovenstaande. Denk dat de klantenservice iets meer aandacht aan de vraag van de klant kan besteden. Over de medewerkers op de vestiging ben ik wel te spreken!
AlgemeenSnel besteld en bezorgd bij Kamera Express. Canon eos 6D mark ii en 24-105 f/4 objectief zijn geweldig!
VerzendingDinsdag besteld, woensdag in huis. Snelle levering en goede communicatie + bezorging via postNL.
AlgemeenGrote winkel en webshop. In de fysieke winkel is de wachttijd meestal wel minimaal 20 minuten. Laatste prijsgarantie voor webshops uit Nederland. Tevens goeie verhuurservice en problem solving.
KlantenserviceGoeie klantenservice en problemsolving. Marcel van de afdeling verhuur is een expert.
AlgemeenHet was een probleemloze internettransactie. Een vlotte levering precies volgens afspraak. Ik ben dik tevreden. Alleen jammer dat ik de kortingsactie gemist heb.
AlgemeenDeze korte toelichting is niet van toepassing want Ik heb mijn toestel in de winkel gekocht .
KlantenserviceIk werd vriendelijk begroet en snel geholpen . Het was mijn eerste aankoop van een camera .Ik werd daarbij goed geholpen met het kiezen van een toestel en kreeg alles zeer duidelijk uitgelegd .Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop en van de klantenservice.
Kamera express is zeker een aanrader.
AlgemeenBij Kamera Express zijn ze altijd zeer behulpzaam en professioneel. Gelukkig vind ik in hun winkel alles wat ik nodig heb voor mijn videografie en ook voor een marktconforme prijs.
AlgemeenIk had de verkeerde maat foto-handschoenen gekocht. Deze werden zonder problemen in ontvangst genomen en krijg ik zonder extra kosten de juiste maat toegestuurd.
VerzendingIk zie er naar uit om de juiste maat foto-handschoenen te gaan gebruiken
KlantenserviceIk werd perfect te woord gestaan door het aanwezige personeel.
AlgemeenIk kwam binnen en ik werd meteen begroet en ten hulp gestaan. Ik was binnen een paar minuten al weer buiten. Dikke aanrader
AlgemeenVoor een offline winkel vind ik de prijs en service zeer goed. Winkel weet online aanbod te verslaan!
VerzendingLiep er meteen mee uit de winkel.
KlantenserviceDeskundig en goed afgestemd op de vraag.
AlgemeenGoed assortiment en klantenservice, wel versturen ze zomaar deelleveringen terwijl de producten snel nodig zijn en de levertijd op direct leverbaar stond. Verder prima!
AlgemeenPrima service en goede begeleiding. Ook voor de accessoires was veel uitleg en tijd gereserveerd.
VerzendingProduct opgehaald in winkel.
KlantenservicePrima ondersteuning en fijne rustige en duidelijke uitleg.
AlgemeenZeer prettig en kundig geholpen in de winkel van Kamera Express in Arnhem. Mocht ik nog andere assessoires nodig hebben voor mijn camera ga ik daar zeker weer naartoe.
VerzendingAls Post.nl aangeeft tussen 14:55 en 16:55 uur te leveren dan verwacht je een zekere stiptheid. Helaas werd het pakket enkele uren daarna aangeboden en was ik niet thuis.
AlgemeenGoed geholpen. Eindelijk een zaak waar ze verstand hebben van camera's. Zou hier zeker terugkomen.
AlgemeenVlotte bestelprocedure en snelle en goede opvolging. Groot minpunt was de manier van verpakken van het delicate product.
VerzendingIk moet zeggen dat ik hier wel wat van verschoten ben. Ik ben zeker niet voor een teveel aan verpakkingsmateriaal, maar wetende dat koeriers vrij bruut met dozen omspringen en soms gooien, stond ik versteld dat de doos van de camera zonder luchtkussens was ingepakt en dus vrij in zijn doos kon bewegen.
KlantenserviceHelaas liep er iets mis met de levering van mijn product. De belofte van de levering de volgende dag liep ergens mis bij PostNL waarna de leveringdatum in onbekend veranderde.
Na een nodeloos contact met PostNL, heb ik me gericht aan Kamera Express die gelukkig wel aan de slag gingen om te onderzoeken wat er mis liep. Het pakje liep uiteindelijk maar een dag vertraging op.
AlgemeenErg vriendelijke en deskundige medewerkers die echt de tijd voor je nemen om een camera uit te leggen. Aankoop kan in de winkel afgehaald worden
AlgemeenIk ben bij Kamera Express in Tilburg geweest omdat ik op zoek was naar een statief voor mijn camera. Ik ben vriendelijk en keuring geholpen, en kreeg precies de deskundige informatie die nodig was om een juiste keuze te maken. Top service!