Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik heb de week, voorafgaand aan de koop, veel "huiswerk" gemaakt en ben uiteindelijk op KameraExpress terecht gekomen en m'n bestelling van de Canon Powershot SX730 online gereserveerd. Ik kon de volgende dag m'n bestelling in Groningen in de winkel afhalen. Ik werd er zeer prettig en correct door de deskundige verkoper Marcel te woord gestaan. Ondanks dat ik een digibeet op camera gebied ben heeft hij op heldere wijze met mij nog wat puntjes op de i gezet en met een passende SD kaart het toestel gebruiksklaar gemaakt.
Voor mij is dit de ultieme reden waarom ik een fysiek verkooppunt zo prettig vind! Dit bedrijf, met zulke verkopers, zijn voor mij het adres waar ik in de toekomst gerelateerde producten zal kopen!

Kamera Express heeft een interessante aanbieding: de Leica D-LUX (TYP 109) Limited Edition Explorer Kit. Deze kleine Leica is al enige jaren op de markt en kreeg er niet zo lang geleden een soortgenoot bij, de Panasonic DMX –LX100. Beide camera’s lijken erg op elkaar en daarom wordt in veel besprekingen het prijsverschil veel te groot genoemd, ook wanneer je naar de technische voordelen van de Leica kijkt. Nu de prijs van de Leica bij Kamera Express aanzienlijk lager is geworden, wordt de onderlinge concurrentie weer groter. Daarbij wint de Leica het op haar uiterlijk. In tegenstelling tot de Panasonic is de Leica kariger vormgegeven: geen handgreep, geen aan de bovenkant afgerond camerahuis, geen tweede beeldmerk rechtsonder de lens en in plaats van de tekst LUMIX de bescheiden, rode Leica-stip. Voor de Leica geldt ‘less is more’, de lijfspreuk van architect Ludwig Mies van der Rohe, die furore maakte in de jaren twintig toen Leica haar eerste meetzoekercamera op de markt bracht. Daarom is de D-LUX ook een echte nazaat, met de klassieke instelmogelijkheden op de vertrouwde plaats maar zonder in een retro-design te vervallen. Nou ja, de licht afgeronde zijkanten van het camerahuis verwijzen nog een beetje naar de vroegere filmspoel. Maar toch een eigentijdse vormgeving die helemaal het Leica-gevoel weerspiegelt. De bediening en de resultaten van de Panasonic zijn even goed maar soms wil het oog ook wat.

Het is een overzichtelijke site waarop je makkelijk je producten kunt vinden en bestellen. Site ziet er goed uit.

Goed bereikbaar. Vriendelijk en kundig personeel.

Bestellen en bezorging verliep erg soepel en goed! De camera bevalt me tot nu toe zeer goed. Tevens kreeg ik de basiscursus fotografie er gratis bij, wat altijd van pas kan komen.

Snelle levering, geen problemen mee gehad.

Na lang zoeken en vergelijken heb ik de fujifilm x-e3 met kitlens 18mm-55mm gekozen.Totnu super tevreden met de aankoop.

De verzending viel wel wat tegen aangezien het een blackfriday aankoop was.

Goed ontvangen en geholpen in de winkel. Super vriendelijke mensen. De comunicatie via mail was helaas wat te oppervlakkig naar mijn mening.

Canon EOS R + RF 24-105mm F4 besteld op black Friday met een mooie 10% korting. Bestelproces loopt super makkelijk via de website en prijzen zijn duidelijk.

De levering daags erna is niet gelukt maar ik vermoed dat dit een beetje aan mijzelf ligt vermits ik betaald heb met overschrijving en niet via kredietkaart.

Ik merkte dat de camera maandag inmiddels 59€ goedkoper geprijsd stond. Ik heb toen een commerciële geste gevraagd two €59 en Kamera Express ging daar zonder morren op in en zal mij een tegoed bon opsturen. Super toch!?

Gewoon super. Niks op aan te merken. Veel goede en leuke aanbiedingen. Nu zéker, met 'Het Perfecte Plaatje'.

Ik heb vooraf, voorafgaand aan de koop, m'n bestelling online gereserveerd. Zo kon ik m'n bestelling in de winkel kopen / afhalen.

De klantenservice online heb ik niet gebruikt. Maar in de winkel is gewoon erg goed. De eigenaar van de locatie in Den Bosch is aardig en klantvriendelijk. Altijd als ik daar binnen kom, wordt ik herkend en netjes ontvangen.

Een GoPro Hero 7 besteld met Black Friday. Website gaf aan op voorraad en kon een dag later geleverd worden. Zelf gekozen voor de maandag. Maandag niets geleverd en dinsdag ook niet. Dat ook zonder communicatie vanuit Kamera Express.
Uiteindelijk zelf maar gemaild en de volgende dag gebeld. Verschillende berichten gehoord over wel op voorraad in winkels waar de GoPro opgehaald zou worden tot met onbekende verwachte levertijd met alternatieven. Uiteindelijk was de bestelling toch verzonden.

Ik begrijp dat het druk is rond deze dagen maar houdt je klanten op de hoogte over de voortgang dan was er niets aan de hand geweest.

Dan had ik ook mijn klant kunnen inlichten.. Helaas hierdoor heb ik een ontevreden klant. Zal voor Kamera Express weinig uitmaken aangezien ze absoluut niet eens de moeite nemen om mij als klant tevreden te stellen.

Gemiste kans, hierdoor zal ik niet meer kiezen voor Kamera Express en hen ook niet aanraden. Uiteindelijk kost dat meer dan een kleine compensatie...

Voor een goede service moet je vooral bij Kamera Express zijn. Bij het plaatsen van mijn bestelling liep niet alles voorspoedig maar na het bellen met de klantenservice van Kamera Express was alles binnen no time opgelost. Echt top Service!

Na enkele problemen tijdens het bestellen alsnog de volgende dag geleverd.

Met de bestelling liep niet alles soepel en na gebeld te hebben met Kamera Express, waar je maar een kleine 10 min aan de telefoon moet wachten tijdens black friday, waren de medewerkers van Kamera Express super vriendelijk en hulpzaam.

Prima website waarop alles goed is te vinden. Ook telefonisch goed bereikbaar, zelfs op Black Friday. Alle vragen zijn naar wens beantwoord.
Ook de levering van de monitor was prima en goed verpakt.
Aanrader om hier te kopen.

De levering van het product was een dag later, maar de oorzaak was Post.nl en niet Kamera-Express, dit i.v.m. Black Friday.

Klantenservice alleen maar telefonisch nodig gehad en dat verliep voorspoedig.

Goede prijzen, goede service en een uitgebreid aanbod. Er wordt goed met je meegedacht over wat je nodig hebt.

Alles direct op voorraad, waarbij goed meegedacht werd over wat ik nodig had. Kon het ter plekke meenemen.

Ondanks drukte van Black Friday ontzettend goed geholpen in de Rotterdam Superstore, zonder tijdsdruk. Verkoper nam echt de tijd om me te adviseren en wist duidelijk waar hij het over had.

Prima website, hulpvaardig personeel in de fysieke winkel, waardoor ik toch van mijn eerste keuze was overgestapt op een voor mij beter alternatief.

Bij levering had het van mij iets duidelijker mogen zijn dat het in twee paketten gesplitst was, had mij tweede keer naar PostNL punt gaan gescheeld.

Goede en overzichtelijke website. service was goed. Alleen duurde de verzending wat langer, maar dit was keurig gemeld.

Duurde wat langer vanwege Black Friday.

Het bestellen bij Kamera Express (tijdens de Black Friday Weekend sale) was gemakkelijk te doorlopen. De beschikbaarheid bij iedere vestiging stond goed aangegeven. Hierdoor kon je ervoor kiezen om je product daar op te halen. Ze gaven heel goed aan dat, door de Black Friday drukte, de leveringstijd wat langer kon duren. Dit was echter niet het geval en ik kreeg mijn camera binnen twee dagen al binnen.
De prijzen incl verzekeringen worden goed aangegeven. Alle voorwaardes en waar de camera voor is verzekerd wordt goed weergegeven in een tabel met alle andere verzekeringen. Hierdoor kan je gelijk vergelijken welke verzekering makkelijk bij je past. De verzekeringen zijn helemaal niet zo duur en juist een geode beslissing om te nemen op camera apparatuur.

Ik koop geregeld wat via 1 van de winkels of de site van Kamera Express. Zo ook afgelopen week tijdens de Black Friday actie. Zo'n actie is bij hun ook echt zichtbaar en duidelijk in je portemonnee. Niet zoals bij zaken als Media Markt waar je toch het gevoel krijgt met zulke acties gefopt te worden.
De camera in Utrecht laten reserveren en opgehaald. Netjes even geprobeerd en keurig te woord gestaan . Mooie aanbieding, en goeie aftersales met 5 jaar garantie!

Zeer netjes te woord gestaan in de winkel. Nemen de tijd voor je en alles word goed en duidelijk uitgelegd. Erg blij met on ze nieuwe aankoop: de canon eos m50!

Ik heb de bestelling inde winkel gedaan, voortijdig een paar keer geweest en daar werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen om de juiste keuze te maken voor een upgrade in body. Ze hadden ook mooie acties op dat moment :)

Kwam 1 dag later binnen ivm drukte van black friday.

Bij mijn eigen ervaring werd ik met mijn vraag zeer snel geholpen over de telefoon.

Camera Canon Powershot G1 via webshop aangekocht en zonder problemen afgeleverd. Op BlackFriday camera tegen een mooie aanbiedingsprijs aan kunnen schaffen! Door review hier te plaatsen ook nog uitbreiding garantie van 2 naar 5 jaar. Plus 2x vouchers voor workshops. Prima geregeld!

Bestelling 1 dag later. Keurig verpakt!

geeft goede uitleg over hun producten. De 5 jaar garantie spreekt me wel aan. De bedenkt tijd mag wat langer.

Scorekaart voor Kamera Express