Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

In de superstore Breda uitstekend geholpen door Bowi.
Prima uitleg en advies gehad .
Ook een gebruikte lens nog kunnen inleveren.

eerste keer in een fysieke winkel van kamera express geweest en meteen een super ervaring. ik was op zoek naar een nieuwe Pentax body en werd erg goed geholpen door Erwin. het is als Pentax freak lastig manouvreren tussen de gevestigde orde (lees canon, nikon en sony) mede door de onderwaardering van het merk. Erwin was best verrast en vond het ook wel mooi weer eens een pentax beter te bekijken. uiteindelijk met een nieuwe Pentax body de deur uit gegaan. er werd goed de tijd genomen om alle spes eens goed te vergelijken. kortom een aanrader om naar toe te gaan. TOP!

geen ervaring met bezorging of klantenservice maar dit zal idem zijn als de winkel beleving ga ik vanuit. :-)

Eind november produkten gekocht die, zoals hun webshop aangeeft, de volgende dag geleverd zouden worden.
Niet dus; als antwoord op mijn email werd er gezegd dat de post het niet aankon.
Uiteraard niet blij mee, vond het een slap excuus, heb dit ook kenbaar gemaakt, o.a. door een zeer slechte review.
Kreeg meteen een reactie waarin e.e.a. werd uitgelegd.
Niet overdreven, maar duidelijk en acceptabel (via de media werden de problemen bij de post ook bekend gemaakt).
Heb wel aangegeven dat ze niet moeten gaan wachten tot de klachten binnenkomen, maar de klanten, bij problemen, meteen informeren, aangezien klanten dan eerder begrip tonen.
Is door Kamera Express ter harte genomen en hebben beloofd maatregelen te nemen, zodat deze problemen tot het verleden gaan behoren.
Heb daarom mijn oorspronkelijke review aangepast.

Levering niet naar behoren, als een shop 24 uurs levering garandeert, dan moet je het nakomen.

Netjes en duidelijk te woord gestaan (per e-mail).
Bereid om advies om te zetten in daden.

Prima geholpen wederom in de winkel. Al staat de winkel vol, men neemt de tijd voor je. Prima advies en vriendelijk personeel.

Goed geholpen toen de camera kapot was na een val. Wat men afspreekt komt men ook na.

Ik was langs gegaan in de shop, en heb een goede uitleg en advies gekregen. Ook al was het er druk, er werd voldoende tijd genomen.

Via de chat wordt je wel degelijk geholpen

Duidelijke website. Kamera-Express hanteert concurrerende prijzen. Het bestelproces en de betaling verliepen probleemloos. Een lens was niet op voorraad dus daar moest ik iets langer op wachten.

Ik koos ervoor om de bestelling bij het filiaal in Rotterdam af te halen.

Hoe de service is ervaar je pas als je een klacht hebt. Bij een vorige lens die ik had aangeschaft was er er een probleem (onscherpte aan de linkerkant. Dan merk je dat men daadwerkelijk verstand van zaken heeft en dat er naar je geluisterd wordt. Dit probleem is dan ook tot volle tevredenheid opgelost.

This weekend I bought camera sony A73 with additional 16-35 mm lenses in Kamera Express, everything went smoothly, customer service was helpfull.

Everything was good.

Goede prijs, goede productinformatie op de website, makkelijke bestelprocedure, snelle en correcte levering. Kortom alles wat je van webwinkelen verwacht vlak voor de kerst. En ik vind het prettig dat er ook fysieke winkels zijn. Dat geeft extra vertrouwen.

We waren opzoek naar een camera tas. We werden netjes geholpen en gevraagd wat onze wensen/eisen waren. Hier werd naar geluisterd en er werd ook goed mee gedacht wat praktisch is aangezien wij vaak op de fiets foto's maken. Ook werd er aan gedacht dat wij niet een groot bedrag hadden om te besteden. Bij de kassa aangekomen hadden we het erover dat we nog een lens hadden gezien bij de media markt omdat die in de aanbieding was daar. Daar speelde deze verkoper op in door te vragen welke lens en hoe duur. Hij gaf aan dat ze altijd lager zitten dan de concurrentie en paste hierbij de prijs aan waardoor we bij Kamera Express voordeliger uit waren!

Ze hadden een zonneklep niet op voorraad maar deze werd de volgende dag direct geleverd.

Goede winkel met aangename personeel heel correct bij levering en super goede toestel . Een aanrader

Geleverd op tijd.

Je krijgt meteen antwoord op je vragen

Eerst even rondgekeken in de winkel bij Kamera Express in Rotterdam, daarna prima geholpen met degelijk advies om mijn keuze te maken bij de aankoop van een Sony UHD TV. Erg blij met de keuze, schitterend beeld en goed geluid.

Sigma lens en canon m5 body gekocht voor een mooie prijs, ondanks kerstdrukte volgende dag bezorgd. Stond niet bij dat het een deel van een kit was (de lens zat er niet meer bij), maar dat vind ik niet erg.

Ik heb bij kamera express een Fuji XF35 f2 lens aangeschaft omdat kamera express op dat moment deze tegen een gunstigere prijs verkochten dan andere webshops en het artikel op voorraad was. Bijkomend voordeel is ook dat je verlengde garantie kunt krijgen op cameras en objectieven voor het schrijven van een shopreview. Van de klantenservice heb ik tot op heden geen gebruik gemaakt.

Ik heb de bestelling 's avonds om 9 uur geplaatst en de volgende dag kon ik het zoals beloofd op het postnl pakketpunt ophalen. De lens was goed verpakt in een passende doos gevuld met luchtkussens.

Prima uitleg door Kamera Express verkoper. Heel het gamma overlopen. Zeer grote keuze. Direct overtuigd.

Recently bought a Sony lens at their Amsterdam Superstore. Staff was very kind and helpful in helping me make a decision in purchasing. Overall, it was a pleasant experience buying here. Will definitely come back for purchases in the future.

Ik werd uitgebreid en vriendelijk geholpen in de XL winkel in Arnhem en kreeg antwoord op al mijn vragen.
Ook kreeg ik direct een erg mooie inruilprijs van het oude product.

Kamera Express is my go-to camera shop. They deliver a lot faster than other camera shops, the employees in The Hague shop are friendly and helpful, so far no complaints.

Fast delivery compared to other camera shops.

The employees in The Hague store are really friendly and helpful.

Ruime keuze aan compact camera's voor een goeie prijs. Let op: terugzending naar Nederland vanuit België is duur.

Lens van tevoren gereserveerd. Ging erg gemakkelijk via de webpagina. Bij het ophalen van de lens werd ik door een vriendelijk medewerker geholpen. Kwam zeer deskundig over.
Ruime winkel (Arnhem). Geen negatieve opmerkingen.

De verkoper was heel vriendelijk en eerlijk. Hij had verstand van fototoestellen en kon mij goed uitleggen wat de verschillen waren tussen diverse merken en toestellen. Erg tevreden dus.

Ik had nog een vraag aan de verkoper. Helaas heeft de klantenservice alleen een algemeen nummer. Later ben ik wel teruggebeld.

Scorekaart voor Kamera Express