Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeende verkoper was aardig en had veel kennis over het product! Hij wist veel te vertellen over de producten en dus was mijn keuze snel gemaakt. het was een goeie ervaring.
Klantenservicede verkoper wist veel over het product te vertellen en hielp mij erg met het beslissen over de aankoop.
AlgemeenZe hebben een ontzettend groot online aanbod. De klantenservice is uitstekend. Ze hebben daarnaast ook vriendelijk personeel.
AlgemeenOndank de grote drukte goed te woord gestaan en ook de verschillende producten kunnen bekijken om een goede afweging te kunnen maken.
AlgemeenDe LG OLED55C8PLA is een mooie televisie met zeer scherp beeld (vooral de zwartkleur} . Ook de wifi functie werkt uitstekend. Hopen er nog lang plezier van te hebben.
John
AlgemeenDuidelijke website, eerlijke prijzen, levering volgende dag
De specificaties waren duidelijk vermeld daardoor kon ik mijn keuze goed bepalen
Tijdige levering, correct verpakt
KlantenserviceGeen negatieve ervaringen
AlgemeenNa het maken van de keuze was het super eenvoudig om de bestelling te plaatsen .
VerzendingDoor de feestdagen was PostNL helaas niet in staat om de bestelling op tijd te bezorgen.
KlantenserviceOok tijdens grote drukte wordt je vriendelijk en correct te woord gestaan.
AlgemeenKamera gereserveerd per e-mail en alles stond klaar om opgehaald te worden.
Dit review is geschreven om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie.
AlgemeenNa oriëntatie op de overzichtelijke website van kamera-express een camera uitgezocht en vervolgens naar de winkel gegaan om deze in het echt te bekijken. Hier werden we goed geholpen door de bevlogen vriendelijke medewerkers en werd onze keuze voor de camera bevestigd. De camera werd ter plekke gebruiksklaar gemaakt. We zouden hier zeker terugkomen voor vervolgaankopen.
Algemeen2de camera body gekocht, back-up camera, terug zeer goed geholpen. Correcte en ttpoint vergelijking tussen een Lumix en Olympus toestel met goed advies, zeer tevreden van mijn aankoop (uiteindelijk Olympus OM10 mark iii geworden), heb al heel wat zaken gekocht bij Kamera Express en word een fan :-) zeker nieuwe winkel in Gent ook aanrader
AlgemeenNa rondkijken op de internetsite naar de winkel gegaan. Hier goede uitleg gekregen over het product wat ik zocht. vriendelijk personeel die meedenkt.
AlgemeenWe zijn goed geholpen, waren op zoek naar n makkelijke camera en zijn goed geadviseerd
AlgemeenPrima winkel met prima prijzen mits je daar zelf om vraagt. Vergeet dus niet te vragen wat er nog mogelijk is met de prijs. Ik zou er nog een keer iets bestellen en de winkel ook aanraden.
AlgemeenAlles wat ik zocht heb ik online gevonden en gekocht. Kamera Express is ook de goedkoopste voor wat ik zocht.
VerzendingDe dag na het bestellen was het al in huis. De producten die ik had besteld zaten netjes bij elkaar in de doos.
KlantenserviceEen van mijn gekochte producten wilde ik terugbrengen en had hier vooraf over gebeld met de klantenservice. Ik ben netjes te woord gestaan en had binnen no time antwoord op mijn vraag.
AlgemeenBij binnenkomst moet je een nummertje trekken. Dan weet je precies wanneer je aan de beurt bent, dat vindt ik er fijn. Er waren maar 3 wachtende voor me dus binnen 5 minuten werd ik al geholpen. De medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben een beginnende amateur fotograaf en wist wel wat ik wilde, maar niet wat ik nodig had. Ze nam echt de tijd om verschillende objectieven met mij door te nemen, waardoor ik een prima keuze kon maken en nu zeer tevreden ben met mijn aankoop.
AlgemeenGing er een keer langs want ik was opzoek maar een nieuwe spiegelreflex body toen ik binnen kwam werd ik direct en goed geholpen door een medewerker die mij veel kon uitleggen. Uiteindelijk nog een paar nachtjes er over geslapen en toch gekozen voor de camera. Dus mijn aankoop bij Kamera-Express bevalt mij heel erg goed en ik zou het zeker aanraden
AlgemeenSupersnel geregeld voor een nette prijs... Fantastische TV met een prachtig beeld.
super helder.Ik ben 100 % tevreden.
Goed contact en snelle levering
KlantenserviceDirect en goed geholpen
AlgemeenIn de winkel contact gehad met personeel en gevraagd om advies. Personeel neemt alle tijd en denkt mee in welke aanschaf het beste is.
AlgemeenTV heb ik in goede staat ontvangen, maar helaas 2 dagen later dan beloofd, zonder mij actief op de hoogte te houden.
VerzendingZondag 23 December besteld, levering 27 December beloofd, maar kreeg niks. Daarna 28 December beloofd, maar kreeg weer niks. Uiteindelijk werd mijn TV op zaterdag 29 December half uur later dan beloofd geleverd. Drukte ivm kerstdagen, snap ik, maar helaas totaal geen initiatief om mij op de hoogte te houden. Ik moest zelf 2 keer bellen waar hij bleef.
KlantenserviceIk moest zelf 2 keer bellen waar mijn TV bleef.
AlgemeenOp zoek naar een digitale fotolijst van een wat groter formaat en goede kwaliteit en kwam voor een goede kwaliteit/prijs verhouding bij Kamera Express uit. Eerdere ervaringen met Kamera Express zijn postitief zodat ik wederom hiervoor gekozen heb.
VerzendingVia de website kon ik bezorgdatum 24 december selecteren via PostNL, maar kreeg vervolgens bericht van PostNL dat het 27 december werd (was voor de kerst bedoeld).
AlgemeenPrima geholpen in de winkel. Ondanks eigen onderzoek toch een beter product aangeschaft die ook nog eens goedkoper was. Toch mooi meegenomen!