Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGeld incasseren (online) kunnen ze wel, jammer dat de rest niet lukt... Zo snel als ik overmaak, zo langzaam ziijn zij met de levering.
VerzendingWat een waardeloze tent is dit. De winkels kan ik niet over oordelen maar wanneer je online besteld is het een drama.
Telefonisch zijn ze nooit bereikbaar, wanneer er op de site staat voor 2359 besteld morgen in huis is dat een fabeltje. Opeens moet er iets nabesteld worden en dat duurt 2 weken... Dan moet je zelf met een oplossing komen en bestel je iets anders en ook dat wordt gewoon niet geleverd de volgende dag. Keek net nog naar de status en nog steeds niet verzonden. Ben inmiddels een week verder en dat voor een backpack.
Ze hebben niet in de gaten dat er nog een hoop andere zaken zijn die wel hun verplichtingen nakomen. Kamera Express (on line) interesseert zich niet voor de klant.
Niet doen dus!
Niet bereikbaar telefonisch, via mail moet je zelf een oplossing aandragen en dan nog komen ze hun verplichting niet na. Wanneer je op de site zet morgen in huis dan wordt dat een verplichting op het moment dat de klant voldoet aan de betaling.
AlgemeenPrijsinformatie via telefoon en in winkel is niet eenduidig. Maar gelukkig bleek in de winkel dat de actie nog van toepassing was. Deskundig advies over de aanschaf van een televisie (Sony Bravia). Snel en prettig geholpen.
AlgemeenPrachtige TV van Sony besteld voor een bijzondere prijs en de zaterdag voor kerst binnen, met veel plezier geïnstalleerd maar helaas na 2 dagen stopte de tv ermee. Dat was op de dag voor kerst. Direct gebeld, maar er werd mij verteld Sony te bellen, verder kon men mij niet helpen. Sony bleek al vakantie te hebben en ik weer gebeld, ik zou terug gebeld worden, maar na een uur helaas nog niets en het was tegen sluitingstijd aan, vervolgens zelf gebeld, maar men stond mij sympathiek te woord, maar kon helaas weinig voor mij beteken. Uiteindelijk ben ik een paar dagen later maar zelf in de auto gestapt en naar Rotterdam gereden. Daar heb ik de tv ingeleverd en tegen een flinke bijbetaling een nieuwer model gekocht. Dat model was ook een stuk duurder en ik heb wel een korting gehad, maar die was naar mijn gevoel gangbaar. In 2 tellen kreeg ik een andere prijs dan in de winkel stond en verder konden ze niet veel meer doen (het was ook erg druk). Allemaal begrijpelijk maar toch ook een vervelend. De winkel kon natuurlijk niets doen aan het defecte product maar een beetje troubleshooting met de klant zou fijn zijn, loop even telefonisch met de klant wat opties door of doe direct een voorstel. De medewerkers konden mij helaas niet eens vertellen hoe ik de tv moest resetten oid. Binnen 14 dagen een defect met een product vind ik ook een ander soort prioriteit hebben. Het zou sieren daar een scherp beleid op te voeren.
VerzendingVerzenden en Ophalen met Thijsse, ze geven een tijd aan en zijn er ook rond die tijd. Maar mijn uiteindelijke tv heb ik zelf opgehaald in Rotterdam
KlantenserviceIk twijfel of ik het goed of slecht vind. In de zaak werd ik adequaat geholpen met een nieuwe tv, maar via de telefoon vond ik de service echt ondermaats. Het was ook erg druk, maar de medewerkers leken weinig tot geen productkennis te hebben. Het was handig als ze mij bijvoorbeeld konden vertellen hoe ik de tv moest resetten oid en vervolgens mij konden vertellen wat de volgende stappen zouden zijn. Een klant belt, tv stuk, loop even wat reset opties door, nee lukt niet, stuur bijvoorbeeld filmpje op oid, wij regelen de rest, wij komen hem ophalen en nemen een nieuwe mee, wij vergoeden de tv etc... Ik weet zeker dat kameraexpress dit allemaal doet, hier moet het persooneel alleen wat beter in getraind worden. Mijn mening natuurlijk, maar uiteindelijk om het proces te versnellen ben ik naar Rotterdam gereden, het was fijn geweest als er al wat uitspraken waren gedaan als; Wij ruilen hem voor je om en regelen een goed alternatief of je krijgt je geld terug, oid. Geef de klant een goed gevoel over het vervolg proces. Dat was tof geweest. Nu heb ik daar eigenlijk een beetje zelf voor moeten zorgen.
AlgemeenEen omruiling van een Fujifilm X-T2 naar een X-T3 gedaan bij Kamera Express waar ik heel blij mee ben.
AlgemeenKamera Express is een fijne winkel. Goede informatie en uitleg en behulpzaam personeel. Ik kom er graag terug.
AlgemeenLaagste prijsgarantie is inderdaad waar. Product ergens anders goedkoper gezien. Kreeg het product voor dezelfde prijs. Snelle mailwisseling ondanks de drukke maand december.
AlgemeenBestellen was makkelijk en snel. Order bevestiging kwam direct binnen. Er was een goeie actie en 5 jaar garantie!
AlgemeenGoed onderbouwd advies ontvangen in Kamera Express winkel in Utrecht omtrent gebruik van mijn huidige Sony Next6. Tevens interessante tips over het gebruik van mijn bestaande lenzen. Verder goed advies ontvangen over het complementair gebruik van een pocket camera. Ook werden de "kleine lettertjes" over bijv. garantie, de keuze van geheugenkaart, etc. uitstekend uitgelegd
AlgemeenIk heb het product in de winkel gekocht. Ik ben zeer goed geholpen en ik ben blij met mijn aankoop.
VerzendingIk heb het product eerst gereserveerd en daarna afgehaald in de winkel en heb toen ook een goede toelichting gehad.
KlantenserviceIk heb de juiste informatie gekregen over de voorraad van het product en de wijze van reserveren.
AlgemeenIk ben zeer goed geholpen bij het kiezen van mijn nieuwe camera bij kamera-express in Breda.
VerzendingNetjes op afgesproken tijd geleverd
KlantenserviceZeer goede service
AlgemeenEen Epson printer bij KameraExpress via internet besteld en na een telefoontje opgehaald in de winkel. Helemaal top, de oliebollen en de koffie automaat stonden al klaar voor mijn komst, en voordat ik de oliebol op had was ik al aan de beurt. Alles was tevoren al keurig uit het magazijn gehaald en gereed gezet ondanks dat het afhaalcentrum stampvol stond was ik binnen 7 minuten weer buiten. Ze hebben er wel meer dan 10 balie's waar ze ook werkelijk met alle balie's bezet werken. Zo kan het dus ook nog eens in 2019 ! Hellemaal tevreden. (Geen verzending wegens ophalen.)
KlantenserviceKlantenservice was heel allert en vertelde me dat als ik zorgde over twee uur na de bestelling bij hun afhaal balie aanwezig te zijn, ik mijn printer in ontvangst kon nemen. Was helemaal top, geen lange wachtrijen of zo. Alleen het muziekje van de telefonische wachtlijn stond veel te hard, dat schettert helemaal over de telefoon. Een keuzemenu "wachten zonder of met muziek" zou het wachten veraangenamen. Heel vriendelijke telefonist overigens bij de klantenservice.
AlgemeenZeer slechte service, ik heb op 27-12-2018 een nieuwe beschermfolie gehaald voor mijn camera en op 29-12-2018 terug gegaan naar de winkel in den bosch omdat de folie niet goed zat en ik na lang aandringen nieuwe gekregen maar bij schoonmaken van lcd scherm heeft de beste man mijn hele scherm bekrast met zijn doekje maar iets oplossen homaar zelfs de klantenservice is zo verrot wand die doen ook helemaal niks.
Nu kamera van 520 euro beschadigd en schade van 250 euro.
Hartelijk dank Kamera Express voor kapot maken van camera van 2 weken oud
in een woord compleet verrot, 29-12-2018 contact gehad met ze over een probleem dat ze in de winkel in den bosch heeft voor gedaan maar ze weigeren een oplossing te zoeken,
De medewerker van de betreffende winkel heeft lcd scherm van mijn camera van 520 euro compleet bekrast tijdens plaatsen van de beschermfolie maar wil nu niet eens meedenken over oplossing.
Schade 250 euro.
AlgemeenIn de winkel in Den Bosch werd ik vriendelijk geholpen. Ik hoefde niet lang te wachten. Deskundig advies.
KlantenserviceSnel en vriendelijk
AlgemeenBijzonder goed geholpen. De medewerker nam alle tijd voor een goed advies.
Ben met een mooie nieuwe cameraset de winkel uit gegaan en kom zeker weer terug.
AlgemeenHeb al meerdere keren in de webshop besteld van Kamera Express. Bijna altijd prima verlopen. En wanneer het niet goed liep een belletje naar klantenservice en probleem wordt adequaat opgelost.
VerzendingIn dit geval was verzending niet van toepassing omdat ik de camera in de winkel heb gekocht
KlantenserviceKlantenservice was niet bereikbaar maar had mijn telefoonnummer achtergelaten en werd binnen een paar uur teruggebeld
AlgemeenProducten zijn eenvoudig te bestellen via de webshop. De webshop zelf geeft duidelijke product informatie.
VerzendingDuurde een dag langer dan aangegeven door vertragingen bij PostNL
AlgemeenUitstekende hulp in de winkel. Verkoper die zich goed verplaatste in mijn wensen en mogelijkheden en die zijn adviezen daar prima bij liet aansluiten.
AlgemeenIk kocht een Canon EOS 200D + lenzen vanwege de aantrekkelijke prijs. Online gereserveerd, product lag meteen klaar in de winkel.
AlgemeenWe werden goed geholpen in de winkel, de verkoper wist ons alles duidelijk te vertellen en heeft ons zo veel duidelijkheid gegeven.
VerzendingDe bestelde camera werd snel en veilig geleverd.
AlgemeenTelefonisch contact opgenomen om een Camera te bekijken in de Amsterdam XL store, en tevens het toestel gereserveerd. bij aankomst direct en vakkundig geholpen.
KlantenserviceMen neemt alle tijd en moeite om je te helpen, echt uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid en eerlijkheid over advies.