Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was op zoek naar een allround cameralens voor mijn Canon camera. Kamera Express heeft niet alleen een ruim aanbod, maar de prijzen zijn ook nog eens veel aantrekkelijker dan bij andere (online) winkels. Bovendien zijn de regelmatige acties ook erg aantrekkelijk.

Super snelle levering. De dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst heb ik mijn producten in goede orde ontvangen, zelfs in de drukke decembermaand.

Correcte afhandeling wanneer je vragen hebt. Wanneer een antwoord iets langer duurt dan aangegeven ontvang je hier ook bericht over. Heel netjes!

Mijn Panasonic mft 100-300mm vandaag ingeruild voor zijn grotere broertje mft 100-400mm. Tevreden met de deal die we gemaakt hebben. Fijn om een fysieke winkel in Eindhoven te hebben en zeer tevreden over het product.

Omdat ik nog weinig kennis heb over camera ben ik naar de winkel gegaan de verkoper mij goed geholpen met een keuze te maken en een camera te vinden die bij mij paste. Hij nam er echt de tijd voor en was erg vriendelijk. Ik ging zeer tevreden met de Canon M50 naar huis.

Een product was niet op voorraad in de winkel en werd nageleverd. Ik kreeg keurig dezelfde dag nog een melding dat het de volgende dag geleverd zou worden

Er waren nog wat onduidelijkheden en hier kreeg ik nel antwoord op

Via Tweakers gezocht naar een compact camera met de beste prestaties. Deze vond ik op Tweakers ook met de beste reviews. Kamera-Express had de beste, meest complete deal. Gemakkelijk bestellen en een dag later in huis.

De camera met tas en geheugenkaart werden uitstekend en stevig verpakt bij mij thuis afgeleverd.

Geen problemen ondervonden, alles werd probleemloos afgehandeld

Snelle service. Klantendienst reageert snel. Ze hadden de beste prijs voor de Sony STRDN1080 receiver.

Aankoop is werkelijk een succes, zeer goede camera en toebehoren.
Zeer tevreden dus, ook over het winkelpersoneel.

Het,vinden van de lens verliep uitstekend. Ook de betaling verliep snel. De bezorging vond de volgende dag plaats.

Heel snel nl de volgende dag.

Telefonisch contact voorafgaand aan de bestelling : vriendelijk en behulpzaam

Ik ben erg goed geholpen. Met mijn 0,0 kennis over camera's heeft de verkoper mij goed geholpen met een keuze te maken en een camera te vinden die bij mij paste. Hij was erg geduldig en vriendelijk waardoor ik vertrouwen kreeg in de keuze die ik maakte. Uiteindelijk heb ik voor de Canon M50 gekozen. Ik ben hier heel blij mee en ga er veel plezier van beleven!

De Canon M50 is een nieuw model, waardoor het zich richt op de toekomst. Ik heb een camera nodig die hele mooie beelden kan schieten, maar ook een zeer goede kwaliteit film moet hebben. Dat heeft deze camera allebei! Het is heel handig in gebruik, omdat het zo'n klein formaat heeft. Waardoor ik hem overal mee kan nemen, zonder dat het in de weg zit. Ik ben heel blij met deze keuze!

De verkoper heeft me heel goed advies gegeven. Hij wist waar hij over praatte. Dit gaf mij vertrouwen. Dat vind ik heel belangrijk, anders kan ik niet met volle overtuiging een product kopen. Hij was erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Dit maakte mij nog meer enthousiast om een camera te kopen. Ik heb uitgelegd waarvoor ik hem nodig heb, en hij raadde mij een aantal modellen aan. Hij kon me duidelijk uitleggen wat het verschil was tussen die modellen. Waardoor ik een duidelijk beeld kreeg over welke camera uiteindelijk het beste bij mij paste.

Vandaag in de winkel geweest om een Canon 5D mark IV aan te schaffen. Na een goed gesprek met een werknemer adviseerde hij mij een systeemcamera van Sony. Na wat belletjes te hebben gepleegd met vrienden die daar ervaring mee hebben, toch gekozen voor de Sony A7 mark III. Erg tevreden over het vele advies en geduld van de werknemers van Kamera Express in Rotterdam. Mijn bezoek duurde twee uur en ik werd in alle vriendelijkheid en met heel veel geduld geholpen. Complimenten voor de goede fotografie kennis van de werknemers!

Een week eerder heb ik een studiolampenset besteld bij Kamera Express. Het ging alleen niet helemaal goed. Ik kreeg mijn levering een dag later dan was verteld en kreeg ik 1 product pas maandag geleverd.

de canon 50mm STM als extra aangeschaft voor portretten. Op zich prima lens.
Helaas heeft kamera express niet waar kunnen maken dat het de volgende dag geleverd kon worden. Daar doet de kwaliteit van de lens niet aan af.

via digitale wegen duurt het lang voor je antwoord hebt. drukte is het excuus

In de winkel geweest voor 2 nieuwe lenzen van Canon (85mm 1.4 en 100-400 II) en een statief. Heel vriendelijk geholpen, mocht nog even 2 statieven zien om te kunnen kiezen.

Kreeg bonus pakket bij de lenzen en die werden nagezonden. Helaas werden die naar een oud adres gestuurd terwijl gewoon het nieuwe adres op de bon staat. Gelukkig was er daar iemand die me attendeerde dat er een pakketje was binnengekomen.

Bestelling verliep heel soepel, ook al was dit buiten de site om. Via de mail een persoonlijk aanbod gekregen, na akkoord gegeven te hebben vervolgens een betaallink via de mail ontvangen en de order was geplaatst.
De mailwisseling verliep vlot.

Naar de fysieke winkel van Kamera Express gegaan en daar goed en vakkundig te woord gestaan.

Product was voorradig.

Ook andere mogelijke opties werden goed doorgesproken alvorens tot aankoop over te zijn gegaan.

Top shop, gemakkelijk te bestellen. Per mail en sms goed op de hoogte gehouden betreffende de levering.

Uitstekende afhandeling dmv een sms en email tegelijkertijd, over de levering.

Snelle en behulpzame reacties via de klantenservice

Duidelijke adverteren, gemakkelijke website. Zeer concurentiële aanbiedingen. Ik kom zeker nog terug voor andere aankopen.

Een telefoontje vooraf, om zeker te zijn dat er iemand is om zo een waardevol toestel goed en correct af te leveren. Zeer klantvriendelijke benadering.

Ik heb geen contact moeten nemen met de klantendienst, omdat alles eigenlijk vanzelfsprekend georganiseerd is. Dat zegt op zich meer dan voldoende.

Nummertje trekken en naar de afhaalbalie. Wist al wat ik wilde hebben, dus dat was snel geregeld. Ondanks dat nemen ze wel de tijd voor je.

De betaling verliep niet heel soepel doordat ik geen ervaring had met betalen via VISA. Er werd wel duidelijk verteld door de site hoe de problemen opgelost konden worden.

Het pakket kwam op het tijdstip dat van te voren was verteld. Was goed te volgen via track and trace.

Goed advies mbt filter voor dure lens, dus geen uv filter die altijd wat corrigeert met kleur en licht maar een filter van enkel glas, dus puur ter bescherming van de dure lens in dit geval een Zeiss Batis 25/2.0

Ontzettend gebruiksvriendelijke site! Toegankelijk en met duidelijke uitleg. Super leuk dat je extra's krijgt bij een aankoop zolas een online cursus en dan ook nog je aankoop binnen twee dagen in huis!

Heel vakkundig personeel, die veel tijd neemt om door te nemen welke camera het meest geschikt is. Heb op advies van de verkoper gekozen voor de Sony A7. Een super goede camera.

Scorekaart voor Kamera Express