Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede service en deskundige uitleg. prijs / kwaliteit is altijd goed. Zeer tevreden over deze zaak, al jaren lang
AlgemeenOverzichtelijke site. In de superstore mijn product opgehaald.
Advies gekregen over het gebruik en de garantie dat ik altijd langs de winkel kan komen voor vragen.
Snel en proffesioneel geholpen.
AlgemeenDeskundig personeel, betrokken en zeer behulpzaam om de juiste camera te selecteren die bij onze wensen pastte.
AlgemeenIk ben al meer dan 15 jaar klant en altijd heel tevreden over de snelle levering en de uiterst vriendelijke en deskundige bediening.
AlgemeenOverzichtelijke site met een ruim aabod voor alle soorten cameragerief! Ik bestel al mijn filmrolletjes bij Kamera Express. De prijzen zijn ook zeer schappelijk.
VerzendingHet pakketje kwam pas in de ochtend van de 2e dag na bestelling toe ipv de dag erna.
KlantenserviceDuidelijke en vriendelijke mails over bevestiging van bestelling.
AlgemeenHet was zeer makkelijk een bestelling te plaatsen en te voltooien. Overzichtelijke webshop. Kamera Express gaf een serieuze korting op het product.
VerzendingDe verwerking van de bestelling verliep goed, ik kreeg zowel een orderbevestiging als opdrachtbevestiging met factuur in bijlage. Ik wist perfect wanneer mijn fototoestel geleverd zou worden.
AlgemeenWerd snel en fijn geholpen in de winkel; had mij vooraf goed voorbereid en kon snel tot koop overgaan.
VerzendingDe TV werd een dag later dan toegezegd geleverd en er zat er een gat in de doos (TV zelf was onbeschadigd) wat mij belet de beoordeling Uitstekend toe te kennen.
KlantenserviceDaar ik 's avonds niet werd gebeld voor een leveringsafspraak, heb ik de volgende ochtend de klantenservice gebeld, die mij prettig heeft geholpen.
AlgemeenWat een super vriendelijk onthaal. Men krijgt er betrouwbaar en adequaat product informatie; Zelfs testen lens op eigen body is mogelijk. Niets is hen teveel, zelfs na een tweede bezoek betreffende zelfde artikel. Dus één 10 waard !
KlantenserviceDe verkopers maken echt tijd vrij voor hun klanten, zo hoort het, men is GEEN nummer maar een persoon.
AlgemeenIn de winkel zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Medewerker heeft alle tijd genomen voor het demonstreren en adviseren van de fotocamera body en lenzen.
Camera werd snel geleverd.
AlgemeenFijne winkel waar deskundig advies werd gegeven en waar ruim de tijd voor de klant wordt genomen. Bij twijfel werd er doorgezocht of hulp ingeschakeld tot er gedegen advies gegeven kon worden. De prijzen liggen op internetniveau, maar de service komt daar ver boven uit.
KlantenserviceZie algemene beoordeling
AlgemeenPrima informatie over het product en het bestelproces. Ik werd keurig gebeld om een afspraak te maken voor de levering van een televisie.
VerzendingIk werd gebeld om een afspraak te maken.
AlgemeenDe aanbieding (combideal) is goed. Het betreft Sony A5100 met opbergtas en sdkaart. Ik was hiervoor speciaal naar de winkel in Utrecht gegaan. Helaas vond ik de medewerker (Jan H....) die mij had geholpen niet vakkundig.
KlantenserviceHelaas vond ik de medewerker (Jan H....) die mij had geholpen niet vakkundig en matig. Omdat hij op veel vragen geen goede antwoord kon geven. Hij had zelfs een fout gemaakt in de kassasysteem, waarna ik hierop had geattendeerd.
AlgemeenHeb online gekeken welke oled tv ik zou nemen , Foka kwam het beste uit was ook nog laagst geprijsd.Wel eens vaker wat gekocht daar ,altijd vriendelijk en verstand van de produkten die ze verkopen . Heb toen gekozen voor de Sony KD55AF8BAEP.
Top Oled Tv !!
AlgemeenDe medewerker wist alleen max. sluitertijd niet, 'n miniem detail, voor de rest wist 'ie alle vragen te beantwoorden (correct ook🙂) en de winkel (Utrecht) was uitstekend toegankelijk (zit in rolstoel dus toegankelijkheid wordt gewaardeerd).
Verzendinggekocht in fysieke winkel dus levering nvt
AlgemeenIk vond de Canon EOS M100zwart met 15-45MM IS SDTM Lens als aanbieding in de krant in de eerste week van januari 2019. Op 8 januari 2019 kocht ik deze camera. Voor mij nieuw, altijd een 'klik-klak-çamera' gehad. Via het filiaal Parnassusweg, Amsterdam kon ik terecht bij het filiaal in de Spuistraat Amsterdam. Daar werd ik allervriendelijkst geholpen. Thuis de camera meteen uitgeprobeerd aan de hand van de handleiding van Canon. De camera ligt lekker in de hand, touch-screen is prettig. 's Morgens al mooie opnamen gemaakt van de zonsopgang in de Ouderkerkerplas. Inmiddels in de Schatkamer van het Stadsarchief Amsterdam al mooie foto's gemaakt van oude akten (waaronder een uit 1105!!). Met inzomen is het Latijnse schrift uitstekend te lezen.
Ik zal nog veel moeten ontdekken maar na ruim een week ben ik erg enthousiast. Inmiddels nog een Hama cardreader gekocht waarvan het kabeltje rechtstreeks op het toestel kan worden aangesloten, zodat foto's rechtstreeks van toestel naar de computer kunnen worden opgeslagen.
AlgemeenErg fijn geholpen en goede website waar alles duidelijk op staat. Ook was mijn product na online het gekocht te hebben snel geleverd. Daarnaast erg fijn dat er ook in veel steden een winkel zit.
VerzendingErg goed en veilig verpakt.
Klantenservicede klantenservice was goed
AlgemeenMijn vader en ik waren al een tijdje een nieuwe camera aan het uitzoeken maar we wisten niet precies wat het beste was. bij Kamera Express hebben ze ons goed geholpen zo konden we een goede keuze maken. Ik ben heel blij met de aankoop en de service.
AlgemeenSony A6300 systeemcamera met toebehoren gekocht bij winkel in Groningen. Op zeer kundige en prettige wijze geadviseerd en er werd alle tijd genomen. Tot nu toe bijzonder tevreden over onze nieuwe camera. Deze maakt prachtige foto's
AlgemeenIk ben goed en duidelijk geholpen bij de aanschaf van mijn camera. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
AlgemeenIk ben vanmorgen naar de winkel in Rdam-C gegaan om daar een keus te maken uit 3 compactcamera's die ik op hun site gevonden had en ben uiteindelijk uitgekomen op een Sony Cyber-shot DSC-RX100M3. Ben daarbij prima geholpen door medewerker Jur die zijn eigen positieve ervaringen met Sony goed over gebracht heeft. Wij zijn al vanaf de 70-tiger jaren klant bij Foka ( nu dan Kamera Express) en zien gelukkig nog steeds vertrouwde gezichten terug.