Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenI purchased Harman Kardon SoundBar with Subwoofer from the online webshop foka.nl. It was an easy and hassle-free experience shopping in that website. Moreover, there was a special offer and I got a best price deal. So highly recommended.
Verzendingwebshop had next day delivery option but my product was delivered after a couple of days. Anyhow, I received notification emails about the delay and the latest status of the shipment.
AlgemeenWe komen al generaties voor onze camera's bij dezelfde winkel (voorheen: Foka in Rotterdam). We werden te woord gestaan door een ongeinteresseerd persoon die pas na aandringen de moeite nam om te adviseren een bijpassend tasje te kopen. Nou ja, denk je dan. Gelukkig is er een laagste prijs garantie. Nou, dat bleek dus ook bedrog. Wij troffen later een product tegen een lagere prijs. Wat blijkt? Zij zien de Media Markt niet als concurrentie. Bij deze zaak kopen wij dus nooit meer.
Klantenservicezie boven. Klantenservice melde ons dat Media Markt niet meetelt voor de lage prijsgarantie. Het is geen concurrent zeggen ze. Als het niet zo triest zou zijn, zou je je naar lachen.
Beste,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u, na jarenlang klant zijn, deze ervaring heeft gehad. Wij hopen, ook al is het zeker niet goed te praten, dat dit de eerste keer is geweest.
Het mag absoluut niet de bedoeling zijn dat u een ongeïnteresseerde verkoper treft. Wij proberen er juist altijd voor te zorgen dat elke klant zich koning of koningin kan voelen. Wij schrikken hier dan ook van, dat u deze ervaring heeft. Indien u wilt, kunnen wij hier nog persoonlijk contact met u opnemen om de kwestie te bespreken. Ook kunnen wij hier natuurlijk van leren. Wellicht is de houding anders bedoeld dat dat het overkwam en is de verkoper zich er niet bewust van geweest. Maar ook dat mag de bedoeling niet zijn.
Tja, wat die laagste prijsgarantie betreft... Dat is echt een lastige. Officieel gezien is MediaMarkt geen directe concurrent. Dat klinkt natuurlijk raar, gezien je bij hen hetzelfde kunt aanschaffen als bij ons. Maar het ligt iets genuanceerder. MediaMarkt is geen fotografie winkel. Zij verkopen fotografie artikelen, maar tevens ook wasmachines en haardrogers. Hierdoor valt de MediaMarkt niet binnen dezelfde branche, met dezelfde rechten en plichten in de verkoop. Dat is voor de klant, begrijpelijk uiteraard, vreemd. Maar helaas niets aan te doen. Wel willen wij altijd kijken of wij de prijs kunnen matchen of een korting kunnen geven. Daar zullen wij niet moeilijk over doen. Maar uiteraard moet het wel mogelijk zijn.
Wij begrijpen dat het achteraf praten is, maar mocht u hierover toch nog iets willen toelichten of persoonlijk contact willen, laat het ons dan zeker weten!
Megan
AlgemeenKamera express staat bekend om zijn goede klantenservice en daar kan ik me nu ook helemaal bij aansluiten. Ik werd goed geholpen bij mijn keuze omdat ze heel goed weten waar ze het over hebben.
Voor iedereen die overweegt een nieuwe camera of andere apparatuur te kopen raadt ik aan een winkel in zijn buurt te bezoeken.
AlgemeenNa dagen intensief zoekwerk op het web ben ik tenslotte bij jullie een tevreden klant geworden. Een heel ruim aanbod van diverse artikelen aan scherpe prijzen.Nu reeds al een tweede bestelling gedaan en telkens werd het pakket de volgende dag geleverd. Doe zo verder !!!
VerzendingDe dag na de bestelling werd het ,product goed verpakt afgeleverd aan huis.
AlgemeenPrima geholpen bij het uitzoeken van een nieuw objectief bij de zaak in Den Bosch. Eerder in Eindhoven ook al goed geholpen door kundige medewerkers.
AlgemeenRuim aanbod incl. de nieuwste camera's en lenzen, beschikbare voorraad is online te bekijken, leuke demo's van Nikon School en Nikon ambassadors, goede kortingen, inruil mogelijk, makkelijk parkeren bij de deur.
KlantenserviceKundig en zeer vriendelijk personeel, nemen alle benodigde tijd voor je.
Algemeenik kwam binnen zonder enige kennis van foto graveren,
Ben bijzonder goed geholpen door meneer.
hij heeft verschillende modellen laten zien voor de beginneling.
ik heb gekozen voor een systeemcamera van sony , ben er super blij mee.
heb ik nog vragen altijd welkom om langs te komen , echt een top service
AlgemeenSigma 35mm F/1.4 ART DG HSM voor Nikon FX, DX is een hele mooie , perfect objectief voor een goeie prijs en snel geleverd!
VerzendingPerfect
Algemeengoed en vakkundig geholpen in de winkel. ik kan deze winkel in Capelle zeker aanraden om te gaan kijken.
AlgemeenUitstekende website met heel veel informatie. Uiteindelijk in de superstore Zwolle de aankoop gedaan. Er werd veel tijd voor ons genomen om de juiste aankoop, passend bij onze wensen, te doen.
KlantenserviceNa aankoop contact gehad met klantenservice over aantal vragen. Prima en snel geholpen.
AlgemeenAltijd goed ervaring met Kamera Express. Heb er praktisch al mijn fotografie-gear vandaan. Zeker een aanrader!
AlgemeenOnlangs een nieuwe camera gekocht (Fuji X-T3) en dit soort aankomen doe ik liever niet online maar haal ik liever gelijk op ergens, ten eerste omdat wachten (al is het maar een dag) niet mijn favoriete bezigheid is maar ook omdat ik vaak wat laatste vragen heb of advies kan gebruiken. Ik woon ook vlakbij KE in Utrecht dus kom daar graag, ook om gewoon even te kijken en inspiratie op te doen voor een volgende aankoop.
KlantenserviceEr wordt altijd gereageerd op mail maar het zou wel sneller mogen.
AlgemeenToen wij de Superstore inliepen van Foka voor een Soundbar uit te zoeken, werden we al erg snel benaderd door de verkoopmedewerker Ruben, hij lipe direct naar de soundbar die wij voor ogen hadden!
Ons oordeel was duidelijk! Deze ging met ons mee!!
Hier na hebben we ook meteen door geschakeld om een tv aan te schaffen, en toen kwamen we bij de: SONY KD49XF7096BAEP, een TV met alles der op en der aan!
Aangezien we gingen voor alleen te kijken, werden we meteen getrickerd dat er een aanbieding was.. na een mooie onderhandelingsdeal waren we er over uit dat deze met ons meeging.
Dankzij de erg goeie support zijn wij in het bezit van dit mooie setje.
FOKA Store / Kamera Express: Bedankt!
Groetjes Bjorn en Miranda
Zie hier boven..
AlgemeenThe camera I got is good for the purpose I need it for, GPS and compact.
KlantenserviceI went to the shop to get personal advice and I was satisfied with the service.
AlgemeenMakkelijk besteld, duidelijke informatie en zeer snel thuis ontvangen. Ook mijn vorige camera’s altijd hier gekocht. Super!
VerzendingNa het voltooien van de betaling had ik de bestelling super snel binnen.
AlgemeenGoed geholpen in de Amsterdam citystore, veel kennis van de producten en goed advies voor eventuele assessoren
AlgemeenAlgemene indruk was Goed snel en duidelijk.Niks over te klagen. Zou zeker terug gaan mocht ik nog wat nodig hebben.
VerzendingAlleen een centraal magazijn waar alles op voorraad is zou wat handiger zijn. I.p.v dat het eerst vanuit de winkel naar het magazijn in Cappelle gestuurd wordt en dan pas naar de klant. Maar niks te klagen netjes verzorgd
KlantenserviceVragen die ik had waren netjes en snel beantwoord.
AlgemeenIk werd goed geholpen in de winkel. Goed advies gegeven en ik kreeg zelfs korting omdat ik voor een groot bedrag iets kocht.
VerzendingEr zou iets nageleverd worden maar het bleek helemaal niet op vooraard te zijn. Daarom heb ik het later bij Cameranu.nl besteld waar het de volgende dag al in huis was.
AlgemeenDe montere verkoper zocht en vond mijn televisie uiteindelijk en ik kreeg een goeie prijs! Ik had via jullie prijsvergelijker telefonisch een heel aantrekkelijke prijs afgesproken, wat eerst tot wat onbegrip en heen-en-weer bellen leidde, maar later kreeg ik de tv alsnog voor die afgesproken prijs. Dat misverstand maakt net het verschil tussen uitstekend en goed, maar ik heb eigenlijk niks te klagen hoor.
VerzendingKreeg hem gewoon overhandigd in de winkel, scheelde 30 euro bezorgkosten - niks mis mee.
KlantenserviceEerst was er dus even verwarring over de telefonisch afgesproken prijs, maar dat werd snel en heel vriendelijk rechtgetrokken.