Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Altijd goed geholpen. Mag op locatie gewoon spullen in je handen houden, er zo lang mee klooien als je wil. En de uitleg is meestal ook prima. Mooi pluspunt vind ik de persoonlijke insteek van een aantal personeelsleden. Veelal fotografen dus er is altijd wel een babbeltje te maken.

Online altijd strak op tijd bezorgd. Goed verpakt en geen klachten mbt online aangeschafte materialen retouren in de winkel.

Bij problemen prima geholpen. Dankzij de fotografische achtergrond van personeelsleden kunnen ze écht meedenken in het vinden van oplossingen. Service is ook flexibel.

Fijn dat er nog steeds winkels zijn waar ze echt de tijd voor je nemen, ter zake kundig, zonder tijdsdruk en uitermate vriendelijk. En dan ook nog tegen een prettige prijs!. Topzaak!

Na een tip op het forum hier, 's avonds een mailtje gestuurd naar Foka voor een mooie prijs (lager dan op de site) voor een OLED tv. Volgende ochtend via soepel mailcontact een aanbod en iDeal link ontvangen. Dezelfde avond werd ik gebeld door de bezorgdienst om een bezorgmoment in te plannen. Kreeg keurig SMS en mail met bevestiging hiervan en de volgende ochtend werd de TV bezorgd 20 minuten voor de indicatieve tijd.

+ Snelle bezorging.
+ Vriendelijke koerier.
+ Product was onbeschadigd.

- Koerier was maar alleen en kon dus wel wat hulp gebruiken om veilig de trap op te komen met een pakket van 30+ kilo.
- Verzendkosten voor een product van 2399,-

er werd duidelijk uitgelegd waar alle kosten aan verbonden waren. En wat in de toekomst een must have zou zijn met wat ik wil gaan fotograferen

ik heb het bij een kassa gekocht

ik ben pas begonnen met fotografie en heb heel fijn advies gekregen over de nieuwe camera, zo werd ik netjes geholpen met de Nikon D3400. Ook super fijn dat je gratis toegang krijgt tot de online basiscursus fotografie

Lens gekocht in de winkel van Utrecht. De voorraad op de website klopt naar mijn ervaring altijd en ook dit keer dus geen problemen en niet voor niets naar Utrecht gegaan. Dus wat mij betreft uitstekend.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ik vind het fijn dat er ook winkels zijn zodat als er iets is, je altijd langs een winkel kunt gaan. Zelf heb ik mijn camera wel via internet besteld.

Goed verpakt. Goed afgeleverd. Snelle levering

Snelle en relevante reactie

Ik ben vaste klant en het is daarom altijd een feest in de winkel, top.

in de winkel bekeken en gekocht

Al meerdere producten bij Kamera Express in Arnhem gekocht en ik ben altijd tevreden en daarom kom ik ook steeds terug. De verkopers hebben verstand van zaken ook als je wat dieper in gaat op de productspecificaties en zijn altijd behulpzaam. Ook de prijzen zijn altijd zeer scherp en ik ben tot nu toe nog altijd het goedkoopste bij Kamera Express uitgekomen. Het enige verbetering is de parkeergelegenheid in de omgeving.

Het product heb ik in de winkel gekocht en was ook op voorraad. Als iets niet op voorraad is heb ik het al de volgende dag in huis. Dus top snelheid!

Altijd behulpzaam geholpen. Ik kan hier niets negatiefs over zeggen.

Ik heb duidelijke informatie gekregen over het soort lenzen dat voor mijn toestel zou passen, en wat ik nodig heb.

Erg goed en kundig geholpen in de winkel in Breda. De laagste prijsgarantie is toegepast. Erg tevreden met de camera en flitser die mij geadviseerd zijn.

Zeer goed geholpen door de medewerker om tot een goede vervanging van mijn oude Nikon D90 te komen. Men nam uitgebreid de tijd om alle opties langs te lopen.

Deze site is heel gebruiksvriendelijk. Met 1 druk op de knop heb je iets toegevoegd aan je winkelwagen. Ook is de bezorging heel erg snel. Ik heb in totaal maar 12 uur op mijn pakketje gewacht.

Het product zat goed verpakt maar niet met onnodig veel verpakkingsmiddelen. precies goed dus.

Ik kwam via Forum Tweakers bij Foka terecht, superprijs gehaald voor een LG OLED TV.

Eerst via de website gechat. dit liep niet zo snel. In de winkel super geholpen.

Ik heb de TV in de winkel opgehaald. Was op voorraad volgens de website. Stond binnen no time weer buten. Werd geholpen om de tv in de auto te tillen. Top!

Via de site gechat. Dit ging wat moeizaam. van Kastje naar de muur. Toen naar de winkel gegaan en prima geholpen.

Kamera-Express heeft een ruime voorraad en is in staat om direct te kunnen leveren. De prijzen zijn iha marktconform. Verder heb ik goede ervaringen met de medewerkers van KE.

Bestelling voor een LG OLED gedaan bij Kamera Express. Website is fijn en overzichtelijk.
De voorwaarde op de doos waarin staat dat de televisie niet geretourneerd mag worden na het bevestiging van de voet was ietwat vaag. Testen zonder de televisie neer te zetten is een hele opgave.

Verzending was ondanks de afspraak op de verkeerde dag. They had one job!

Na een mislukte betaling contact gehad, kort, snel en efficient.

Kamera Express is een prima zaak, met een hele goede service. Het personeel is erg kundig en geduldig.

Product op advies VRIJBLIJVEND besteld om te proberen.
Keurig netjes een e-mail gestuurd toen het binnen was en apart gehouden voor mij.
Kortom goede service en ook het "meedenken " is een kwaliteit van Kamera express Utrecht Store. Kortom.....Chapeau !

Fijn geholpen, goede service en een mooie prijs. Bestelling geleverd conform website en voldoet aan de verwachtingen.

Conform afspraak

Vriendelijk en goed te woord gestaan.

LG 55e8 bij deze leverancier gekocht. Deal was uitstekend en bij contact werd er snel gehandeld. Volgende ochtend was de TV al geleverd. Kortom prima service.

Verzending was prima, de courier had de tv echter wel aan de verpakkingsbanden opgepakt waardoor deze door de doos gescheurd was.

Personeel is aardig. Helpt graag maar kan weinig doen als een nabestelling niet aankomt en Support is telefonisch niet te bereiken.

Het bereiken van een Support lukt wel maar wat heb ik aan "wij zoeken het uit en bellen / mailen z.s.m. terug" als er vervogens geen terugkoppeling is? Het bleef still tot 2x toe. Pas na de 3e keer werd het echt uitgezocht.

Scorekaart voor Kamera Express