Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWij kochten onze kamera in de winkel van Kamera express in Wilrijk. Goede uitleg gekregen.
AlgemeenGoede website en Kamera Express was ook nog eens de goedkoopste voor het product dat ik zocht. Besteld, track-en-trace gekregen, volgende middag in huis.
VerzendingOp de afgesproken tijd geleverd op het afgesproken adres. En niet in zo'n enorme doos met 90% lucht. Wat wil je meer ?
AlgemeenVind het een hele fijne zaak om te kopen af advies te vragen, ze nemen echt de tijd voor je. Verkopers hebben echt kijk op de zaken, en denken perfect met je mee. Neem eigenlijk niet eens meer de moeite om ergens anders te kijken.
Verzendingalles was gewoon op voorraad, dus niet met lege handen naar huis
Klantenserviceservice naar klanten toe is perfect, over klachten kan ik niets zeggen, die heb ik nog niet gehad.
AlgemeenIk ontving mijn OLED tv met een aantrekkelijke korting. Helaas bleek mijn tv bij ontvangst niet aan te kunnen (wel een rood lampje). Ik heb na een week een vervangende tv ontvangen waar ik heel tevreden over ben. Het heeft me echter wel veel mails en telefoontjes gekost om het omruilen soepel te laten verlopen. Ik ben blij met de extra garantie die deze winkel biedt.
AlgemeenEen Sony receiver besteld op 30 januari. Aangegeven levertijd was 2-3 werkdagen. De receiver is geleverd op 1 januari, dus keurig in 2 werkdagen.
AlgemeenIk heb een LG OLED55C8 besteld. De communicatie verliep goed en er werd een scherpe prijs geboden die onder die van concurrenten zat tijdens een actie week van LG. Na de betaling via Ideal kreeg ik de digitale factuur. Dezelfde dag werd ik gebelt door de bezorgdienst voor een leveringsafspraak. De mogelijkheden waren de volgende dag (vrijdag, Zaterdag of alle dagen in de nieuwe week), De TV de volgende dag geleverd en door de bezorgdienst netjes met de doos in de woonkamer gezet waardoor ik de TV makkelijk kon uitpakken en neerzetten.
Al met al een hele goede bestel- en bezorgervaring
AlgemeenDe bestelling ging heel makkelijk en soepel. Woensdag eind van de dag besteld, de volgende middag al in huis. Dat is wel heel fijn als je na lang wikken en wegen eindelijk de knoop hebt doorgehakt en meteen met je nieuwe camera aan de slag kan!
VerzendingSupersnelle levering en alles keurig en veilig verpakt.
KlantenserviceVoorafgaand aan de bestelling geen contact gehad met de klantenservice, maar achteraf wel omdat van de lens die ik bij de camera bestelde de handleiding/garantiekaart ontbrak. Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag ontvangen.
AlgemeenHele snelle reactie op mails waarbij er snel een aangepaste prijs aangeboden is. Contact begon te lopen vanaf 16.00 uiteindelijk voor 18.00 een ideal link gekregen die ik betaald heb. 's avonds door een koerier gebeld en volgend ochtend had ik mijn tv al in huis. Super snelle en persoonlijke service!
Verzending30 euro verplichte kosten voor het versturen via koeriersdienst. Zelfde avond nog gebeld en een afspraak gemaakt.
KlantenserviceSnelle reactie over de mail. Enige minpunt was een typfout in de factuur inzake adres en naam.
AlgemeenIn januari bij de Camera Express winkel in Utrecht de Sony a6000 systeemcamera gekocht. Dit nadat we in de winkel duidelijk advies hebben gekregen over de verschillende alternatieven.
AlgemeenOp 14 december 2018 een Nikon D3400 gekocht bij Kamera Express in Arnhem.
Zeer goed geholpen door de verkoopmedewerker. Merkte gelijk dat er veel kennis in huis is, er veel op voorraad is en de medewerkers met je meedenken. Dat zijn voor mij belangrijke dingen die meetellen voor het kopen van producten bij die vestiging.
Tevreden met de winkel, tevreden met de aankoop. Nu nog bezig met het ontdekken van de Nikon D 3400.
Gechat met de klantenservice. Snel antwoord en geheel naar tevredenheid antwoord op mijn vraag kunnen geven.
AlgemeenBen al meer dan 10 jaar trouwe klant van de Kameraexpress.
Belangrijk bij fotoapperatuur, die over het algemeen toch best prijzig is , krijg je behoorlijk advies en de nazorg, service, is uitstekend.
Nu ook weer. Nederlandstalige handleiding van de camera ontbrak, maar één telefoontje en de zaak was geregeld. Klasse.
Kan deze zaak zeker aanbevelen.En dat doe ik ook regelmatig
Werd snel en vakkundig geholpen. En dat ervaar ik al die jaren al.
AlgemeenVoordat ik de nieuwe lens kocht had ik via de website de waarde van een inruil lens aangevraagd. Naast de prijs werd ook aangeboden de lens van mijn keuze te reserveren. Toen ik na lang wikken en wegen tot de aankoop overging, lag de lens op mij te wachten in de superstore van Kamera Express in Zwolle. Verder keurig geholpen.
AlgemeenDeze keer een online bestelling gedaan. Dit ging weer prima via de website. Bezorging was sneller dan aangegeven. Super afhandeling weer.
VerzendingDe aangegeven levertijd was enkele dagen. Binnen 2 dagen was het product bezorgd.
AlgemeenOnline mijn nieuwe LG OLED televisie besteld. Site makkelijk en overzichtelijk.
Tijdens het openen van de doos al extra documenten namens Kamera Express betreft het uitpakken, garantie e.d. Maakte alles extra duidelijk.
Verzending goed. Verder geen op of aanmerkingen.
Om 19:00 in de avond besteld. Werd rond 20:15 al teruggebeld wanneer de levering mij uit zou komen. De televisie is de volgende dag volgens afspraak op tijd bezorgd. Bezorger heeft daarnaast geholpen de televisie naar boven te dragen. Kortom goede ervaring.
AlgemeenNadat ik mijn compact Sony camera in het water had gedropt, wat de bedoeling van dit toestel niet is, moest ik opzoek naar een nieuwe.
Bij Tweakters kon ik een gemakkelijke selectie maken van wat ik zocht en kwam ik uit de vergelijkende testen uit bij 5 toestellen.
Na verdere selectie, voornamelijk op de manier dat ik dit toestel wilde gebruiken, kwam ik nog uit bij 2. Dus op naar Kamera Express.
De beide toestellen Sony DSC-HX90V en de Panasonic DMC-TZ90 werden voor mij op de toonbank geplaatst. Ik kreeg een deskundige uitleg en samen met het tastbare toestel koos ik voor de Panasonic.
-Beter in de hand
-Touchscreen
-Zonder uitstekende flash of kijker
De vorige Sony heeft mij mooie herinneringen kunnen vastleggen, ik verwacht van de Panasonic nog een tikje meer.
Hopelijk houd ik deze wat beter vast, zodanig dat hij niet in het water belandt!!
Geen enkel probleem om apparaten te tonen, alle vragen prima beantwoord, alles zeer vlot en op een aangename manier.
Algemeensnelle en soepele ondersteuning. sympathiek personeel
snelle en adequate reactie op vragen
klantvriendelijke benadering
goede prijs-kwaliteit-verhouding
AlgemeenKamera Express heeft ons uitermate goed ondersteunt bij de zoektocht naar een juiste camera voor het uitzenden van livestreams. Deskundig advies vanuit hen heeft ons geholpen om de juiste stappen te zetten richting onze streams. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een Sony FDR-AX33, deze camera voorziet ons nu in de juiste behoeften.
Zodoende zou ik Kamera Express ten zeerste aanraden bij bekenden.
AlgemeenPrima geholpen door medewerker bij het aanschaffen van een objectief. Hij nam alle tijd om alles goed uit te leggen en vragen te beantwoorden.
AlgemeenEerst had ik mijn voorkeur-camera (Sony A7-MII)uitgezocht op de site en ontdekte dat ik aanzienlijke korting kon krijgen. Ik vond er ook uitgebreide technische informatie over alle producten. Ik wilde de camera ook in handen hebben gevoeld en met personeel besproken hebben wat een goede eenvoudige lens zou zijn voor portretfotografie. Op de site bleek al dat de camera niet op voorraad lag in Groningen. Gebeld met Kamera Express klanten service of het mogelijk was te zorgen dat de Camera naar Groningen zou worden gestuurd. Dat was wel mogelijk maar de kans was er dat hij niet op tijd binnen 3 a 4 dagen zou worden afgeleverd om nog aanspraak op de kassakorting te kunnen krijgen die dat weekend af zou lopen. In Leeuwarden was de camera nog wel op voorraad en men wilde hem wel voor mij reserveren. Besloten om dan maar een middagje naar Leeuwarden te gaan en daar de Camera te checken. Aldaar prima te woord gestaan door het personeel die me de camera in handen gaf en de belangrijkste functies liet zien en duidelijk maakte dat dit met de € 300,- aan kortingen , van Sony (€150 en idem van Kamera Express) op dit moment een supergoede aanbieding was. De medewerker liet me ook een niet te dure goede en simpeleprime lens zien die breed bruikbaar is. Doordat ik helaas de verkeerde pinpas bij me had kon ik niet betalen en het toestel met lens meenemen. 's avonds online besteld en de volgende dag om 14 uur had ik 'm. Alles was prima geregeld. Jammer dat de camera niet in Groningen beschikbaar was, maar verder ben ik uitstekend geholpen
Verzending'S avonds online besteld hetgeen prima te doen is. Ik had de camera met lens op een afhaal lokatie laten bezorgen, 5 minuten van huis, omdat ik wellicht even weg zou zijn op het moment van bezorgen. Om 13 uur de volgende dag kreeg ik bericht dat ie opgehaald kon worden.
KlantenserviceZie de toelichting hierboven
AlgemeenZoals altijd goed geholpen in de winkel, duidelijk advies en goed aanbevelingen.
Kennis is duidelijk aanwezig.
Bij het aanvragen van het garantie certificaat kan geen aanpassing gedaan worden door kamera expres maar moet opnieuw een aanvraag worden gedaan.