Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenUitstekende winkel met supersnelle verzending! Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Na bestelling volgende dag direct al in huis. Blij met mijn nieuwe spiegelreflexcamera!
Verzending'S avonds om 23.15 besteld en de volgende dag nog in huis!
AlgemeenZonder discussie werd de prijs verlaagd naar die van een andere winkel door de laagste-prijsgarantie, en kreeg daarbij hele redelijke korting op accessoires.
AlgemeenMijn tweede aankoop in de pas geopende zaak in Maastricht. Een mooie en fijne nieuwe zaak in het zuiden, en een goede service.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel in Rotterdam. Medewerkers weten waar ze over praten en daarnaast een super scherpe prijs voor mijn nieuwe LG OLED TV
VerzendingDuurde een week totdat de TV iwas geleverd maar dit was deels bekend omdat de laatste tv net voor mijn neus de winkel uit werd gedragen.
AlgemeenGoed geholpen bij aankoop camera. Verschillende (on)mogelijkheden goed uitgelegd. Gewoon prima service. Product gekocht bij fysieke winkel in Capelle.
AlgemeenVerkoper in de winkel in Den Bosch had alle tijd om me te helpen. Deskundig advies en daarnaast mocht ik de camera op m'n gemak uitproberen, ook buiten. Zo heb ik de camera kunnen kopen waar ik naar op zoek was.
AlgemeenZelf al vooraf informatie opgezocht, maar toch een twijfel bij twee producten. Website was zeer duidelijk, maar wil je graag een apparaat in je handen hebben als je twijfelt. In de winkel in Ehv aan de balie werd ons gevraagd voor welke doeleinden de camera bedoeld was. Advies sloot geheel aan onze wensen en konden we met een gerust hart de juiste keuze maken.
KlantenserviceWe werden netjes te woord gestaan en ondanks de rij werden we netjes geholpen in de winkel!
AlgemeenAankoop Canon EOS 6D Mkii in de winkel van Kamera Express in Goes.
Nette ontvangst in de winkel, er wordt koffie aangeboden.
Na vertellen wat ik wil, wordt ik snel en netjes geholpen, aanschaf Canon EOS 6D Mkii digitale camera, met inruil van oude camera en lenzen.
Spullen worden bekenen en contact opgenomen met de inruil afdeling. Na een paar minuten een net aanbod gekregen, waarna ik besluit om het te accepteren.
AlgemeenGarantie van 5 vijf jaar gebruikt nadat mijn soundplate van LG naar 4,5 jaar defect raakte.
VerzendingGeen problemen ondervonden bij verzending
KlantenserviceUitstekende klantenservice nadat mijn LG soundplate naar 4,5 kapot was gegaan. Hiervoor een X bedrag terug gekregen voor het aankopen van een nieuwe soundbar.
AlgemeenPrima service en reageren heel snel. Snelle levering, de volgende dag binnen.
Ik koop hier vaak mijn TV's, altijd tevreden!
Kreeg dag van te voren belletje wanneer ze langs kunnen komen en later kreeg ik een sms om hoe laat.
KlantenserviceWat ik erg fijn vind is dat ze via de site beschikbaar zijn en erg snel zijn met reageren via de mail!
AlgemeenMooie Onkyo versterker gekocht, snelle levering, goede garantie voorwaarden, zeer goede prijs, vandaag besteld, morgen in huis.
Verzendingvandaag besteld, morgen in huis
AlgemeenZeer vriendelijk personeel.Goed advies bij de aankoop van een kamera in de winkel in Groningen. Veel deskundige uitleg.
AlgemeenIk heb regelmatig wat besteld. Handig is ook dat je naar de winkel kan gaan voor advies. Filiaal Tilburg neemt altijd ruim de tijd voor vragen etc. en het personeel is altijd vriendelijk en correct.
VerzendingIn de winkel afgehaald. Erg handig zeker met dure producten.
AlgemeenIk heb een bestelling gedaan op basis van een prijsverzoek van mijn zoon. Ondanks dat ik zelf, met mijn eigen mail en mijn adsresgegevens de bestelling plaatste kreeg mijn zoon steeds de antwoorden per mail. Ik zou een verzoek krijgen van de koerier om een tijd af te spreken. Dat is er nooit geweest. Mijn zoon kreeg opeens een mail met de madedeling dat ze op een bepaald moment zouden bezorgen. Gelukkig niet op zijn adres!
VerzendingIk heb een bestelling gedaan op basis van een prijsverzoek van mijn zoon. Ondanks dat ik zelf, met mijn eigen mail en mijn adsresgegevens de bestelling plaatste kreeg mijn zoon steeds de antwoorden per mail. Ik zou een verzoek krijgen van de koerier om een tijd af te spreken. Dat is er nooit geweest. Mijn zoon kreeg opeens een mail met de madedeling dat ze op een bepaald moment zouden bezorgen. Gelukkig niet op zijn adres!
KlantenserviceIk heb een bestelling gedaan op basis van een prijsverzoek van mijn zoon. Ondanks dat ik zelf, met mijn eigen mail en mijn adsresgegevens de bestelling plaatste kreeg mijn zoon steeds de antwoorden per mail. Ik zou een verzoek krijgen van de koerier om een tijd af te spreken. Dat is er nooit geweest. Mijn zoon kreeg opeens een mail met de madedeling dat ze op een bepaald moment zouden bezorgen. Gelukkig niet op zijn adres!
AlgemeenGoede service op ieder gebied! De klantenservice denkt goed met je mee en de video's online helpen echt met je keuze. Veel webwinkels zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen!
VerzendingVerzending was snel en goed verpakt
KlantenserviceSnel en denkt goed met je mee!
AlgemeenPrima service bij het kopen van een nieuwe camera. Zeer tevreden over de uitleg in de winkel (Haarlem)
KlantenserviceZeer goed en deskundig geholpen.
AlgemeenBen zeer goed geholpen door de medewerker. Wat is hij ter zake kundig! Zie hieronder
KlantenserviceZeer duidelijke uitleg over het product, veel geduld, vriendelijkheid en service van de heer Flohr, E. te Zwolle. Een onmisbare kracht voor Kamera Expres.
AlgemeenBestelling van een camera + kitlens + lens gedaan bij Kamera Express. De prijs was iets duurder dan gevonden ergens anders online. Mail verzonden en ze hebben de prijs gelijkgetrokken. Betalingslink per mail ontvangen, volgende dag geleverd.
AlgemeenValt me op dat veel van de reviews hier heel positief zijn, ik denk dat dat vooral zo is als het allemaal goed gaat. Op het moment dat het wat minder goed gaat doen ze al snel lastig. Onlangs na een half jaar wachten eindelijk een batterij gekregen, die was dead on arrival, maar ik had de verpakking (natuurlijk te snel) al weg gegooid en kwam daar een paar dagen later pas achter. Vervolgens moet je wel in een lang reperatieproces, je moet het op eigen kosten opsturen of langs komen.
Dit is niet het enige voorbeeld, ik heb vaker langer moeten wachten op bestellingen, en als het dan verkeerd gaat wordt je al snel matig behandeld. Twee keer besteld en aangegeven dat snelle levering belangrijk was, en dan toch terug gebeld worden dat er alsnog iets was misgegaan waardoor het niet de volgende dat geleverd kon worden.
Een keer dubbele levering gehad, waarop ik zelf moeite moest doen om het terug te sturen en eerst zelf verzendkosten ervoor betalen, voordat je dat terug betaald krijgt.
Bij het terugsturen kan geld terug krijgen lang duren.
Uiteindelijk komt het altijd wel goed, maar service gericht denken is er hier niet, en ik hoor dat van meerdere professionals. (ben filmmaker). Je kan dat toch beter terecht bij andere winkels voor kleinere foto gerelateerde gear, zoals cameratools of cameranu.
(*ik schrijf echt nooit slechte reviews, doe er mee wat je wilt, er zijn betere opties).
Er is bij mij het afgelopen half jaar meerdere malen iets verkeerd gegaan.
KlantenserviceZie ook de korte toelichting. Er kan vooral heel veel niet. Er wordt zelden gedacht in mogelijkheden en al helemaal niet meegedacht met je als klant. Je loopt snel tegen administratieve regels aan.
AlgemeenIk heb meerdere keren producten gekocht van Kamera Express vanaf vorig jaar, beide online en vanuit een van hun fysieke winkels. Ik heb nooit grote problemen gehad met hun service.
VerzendingDe producten worden altijd geleverd in goede staat en in dozen waar de producten best wel goed beschermd zijn. Het enige probleem is dat als ik veel producten tegelijk koop dat de levering gesplitst is tussen meerdere leveringen.
KlantenserviceIk heb 1 keer een product geretourneerd via pakket, 1 keer een kapotte product ingeruild voor een vergelijkbaar product binnen een week, and 1 keer oude apparatuur ingeruild om korting te krijgen bij de aankoopprijs van nieuwe producten. In al die instanties heb ik geen problemen ervaart. Mijn behandelingen met de klantenservice (online en in een echte winkel) van Kamera Express zijn in al die aankoopmomenten positief.