Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb een Panasonic Lumix LX15 besteld bij de webshop van Kamera Express.
Mooie compacte camera met een grote sensor, ben er blij mee.
Zondag besteld en maandag al in huis.
Gefeliciteerd met je nieuwe camera. We hopen dat je er veel plezier van mag hebben!
AlgemeenGisteren heb ik de body Canon R6 II gereserveerd. Vandaag heb ik de bestelling opgehaald. Prima geholpen. Ook hebben we nog even gekeken wat mijn oude body op zou leveren als ik hem in zou ruilen. Maar de inruilprijs viel wel wat tegen waardoor ik besloten heb de body te houden.
Dat klinkt als een mooie nieuwe aankoop. Jammer dat we jouw body niet voor een prijs konden inruilen die naar wens was.
AlgemeenVoordat ik mijn camera HC-V770 kocht heb ik informatie bij KE ingewonnen of met dit type betrouwbaar is en er bijzondere dingen mee zijn.
De camera wordt de hemel in geprezen. Later blijkt dat het zoomlens gedeelte bijzonder gevoelig is en snel kan vast lopen. Ik heb de camera bijna gelijk na aanschaf voorzien van een UV-filter om zoomlens problemen te voorkomen.
Nog Panasonic nog KE hebben hiervoor actief gewaarschuwd.
De camera werd na bestellen in de vestiging Haarlem snel geleverd. Helaas is die vestiging alweer opgedoekt. en moet nu alle communicatie online gebeuren.
Mijn waardering voor dit onderdeel komt uit het totale plaatje wat ik inmiddels over KE heb.
Mijn retour camera kwam niet meer terug in de originele verpakking. Daarin was de camera opgestuurd ter reparatie.
De camera kwam terug op naam van mijn dochter. Dat ging om een geheel andere garantie zaak.
Camera V770 opgestuurd ter reparatie. 5 jaar garantie. Na een week krijg ik drie foto van de buitenkant van het toestel met de mededeling dat er zand in de camera zit en er geen garantie wordt verleend. Dit kan echter niet want er zat sinds 2019 een UV-filter op de lens. Na een maand komt men bij KE nog steeds niet met bewijzen dat er zand in de camera zit. Ik besluit om de camera terug te vragen. KE is niet bereid om bewijs te leveren en de reparatie zou 245 euro kosten. De camera komt, uit coulance "gratis" terug op naam van mijn dochter (zij had een andere claim die ook niet netjes afgehandeld is) Ik heb de camera op alle schroefjes onderzocht en geen van de schroefjes is los geweest.
Uiteindelijk vind ik op Youtube een oplossing en de camera werkt weer.
Ik bericht alle bevindingen naar KE en ik wacht nog steeds op excuses.
5 jaar garantie voorhouden ter verhoging van de verkopen is leuk. Maar het dan ook geven zou goed zijn.
Kortom ik adviseer ga naar een lokale zaak met een goede reputatie en laat je niet overhalen door mooie garantie verhalen en gekochte reviews op sites (Je moet een review plaatsen om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie)
Dozen leveren kan iedereen.
Op verzoek van KE de mail geschiedenis opgestuurd aan KE. 12apr23
We zouden graag even meekijken met deze case. Wanneer er schade van buitenaf wordt geconstateerd, valt dit inderdaad niet onder de garantie. Zou je jouw review en gegevens willen mailen naar reviews@kamera-express.nl?
AlgemeenDuidelijke website, breed assortiment met volledige beschrijving van de aangeboden producten. Bestelling eenvoudig te plaatsen.
Panasonic Lumix FV300 voldoet aan de verwachtingen; groot zoombereik en relatief lichtsterke lens. Beperkt gewicht, ligt goed in de hand, stof- en spatwaterbestendig en stille zoom- en focusmotor. Bij lage iso-waarden beperkte ruis bij weinig licht. Verder veel functies en aanpassingsmogelijkheden (o.a. van diverse functieknoppen).
Werkt goed samen met de erbij bestelde Raynox DCR-150 en DCR-250 voorzetlenzen, die eenvoudig gecentreerd te bevestigen zijn met een 52-43 mm step-down ring.
Zoals aangegeven de volgende dag geleverd via PostNL in discrete verpakking.
KlantenserviceBij vragen over garantie snel en inhoudelijk duidelijk telefonisch geholpen.
Goed te lezen dat je nieuwe camera en de ontvangen service beide helemaal naar wens zijn!
AlgemeenBestelling was zeer makkelijk te plaatsen. Na bestelling krijg je netjes een bevestiging en wordt je per mail op de hoogte gehouden bij iedere voortgangsstap bij de bestelling.
De DJI Osmo Action 3 maakt hele fijne en stabiele beelden vanwege de rocksteady functionaliteit. de magnetische klip maakt het wisselen tussen accessoires zeer gemakkelijk.
Verwachte levering was 1-4 werkdagen. Bestelling is geleverd na 4 werkdagen.
KlantenserviceKlantenservice van Kamera Express reageert snel op mijn vragen per telefoon en e-mail. Email 1 werkdag , Telefoon wachttijd onder de 5 minuten.
Daar worden wij blij van! Fijn te je zo tevreden bent. Hopelijk tot ziens!
AlgemeenOp zoek naar een vervanging van mijn Tamron 18-400. Na diverse revieuws over de Canon RF 100-400 gelezen te hebben ben ik voor deze lens gegaan. Ik heb hem een aantal dagen en niets dan lof over de snelle autofocus en beeld.
Ook het advies bij de aankoop van Kamera Express was prettig.
---
De lens opgehaald bij Kamera Express was eerst niet in voorraad maar een uurtje later een mail ontvangen de lens zat alsnog bij de geleverde voorraad.
Prettig ook het advies over de lens was helder. Op de vraag of het verstandig was om een extender bij deze lens aan te schaffen werd dit afgeraden. Dus goed en duidelijk advies.
Dat is een mooie upgrade geweest! Heel veel plezier met deze telelens, we zijn benieuwd naar de foto's. Stuur eens wat in bij 1 van onze challenges op social media.
AlgemeenGekocht een Sony a7c met 24-105. Wat reviews gelezen voordat ik keuze maakte.
Overzichtelijke site, bestelling was zo gemaakt. Alles laten klaarleggen in de winkel in Eindhoven. Met mijn in te ruilen apparatuur naar de winkel gegaan, nadat ik bericht hebt ontvangen dat alles in Eindhoven klaar lag. Inruilprijs bepaalt, zeer tevreden mee, daarna met verkoper mijn bestelling bekeken, samen nog over alternatieven gesproken en getest in de winkel voor en nadelen van alternatieven besproken, uiteindelijk toch mijn originele bestelling gekocht. Professioneel geholpen, aardig personeel. helemaal tevreden.
Altijd een goed idee om verschillende modellen live te vergelijken, maar altijd leuk als je bij je originele keuze kan blijven!
AlgemeenEen camera besteld en betaald die niet op voorraad was. De bestelling geannuleerd en netjes bevestiging gekregen. Aangezien ik een deel via cadeaukaart had betaald en de rest via iDeal zou ik het ook in die vorm weer terugkrijgen.
Het iDeal bedrag was inderdaad na 10 werkdagen weer netjes overgemaakt, maar de cadeaukaart is nog nergens te bekennen. Ik had een digitaal tegoed in mijn account verwacht, maar het blijkt een fysieke kaart te zijn die wordt opgestuurd. We zijn inmiddels bijna een maand verder sinds mijn annulering.
Cynische was dat ik tussen annulering en ontvangst van een deel van het bedrag een mail kreeg dat het artikel nu wel op voorraad was. Heb toen de klantenservice gebeld, maar de uitbetaling stopzetten was al niet meer mogelijk. Nu heb ik dezelfde camera voor minder geld bij een andere webwinkel besteld. Alleen nog een artikel uit zoeken voor de cadeaukaart zodra deze binnen is.
Gedurende de maand tussen bestellen en betalen en uiteindelijk annuleren geen updates ontvangen over de eventuele leverdatum.
Zoals hiervoor al aangegeven is een deel van de terugbetaling nog onderweg in fysieke vorm, terwijl we bijna een maand verder zijn. Stopzetten van de terugbetaling en alsnog het artikel bestellen was niet mogelijk.
Vervelend dat je de cadeaukaart na zo lang nog niet hebt ontvangen. Het lijkt er op dat er iets niet helemaal goed loopt. Zou je hierover contact op kunnen nemen met kopie van jouw review en ordernummer via reviews@kamera-express.nl? Dan kijken we graag even met je mee naar de status!
AlgemeenDestijds een nieuwe televisie besteld. Binnen de aangegeven periode keurig en zonder problemen bezorgd. Heeft het altijd naar behoren gedaan.
VerzendingBinnen de aangegeven periode bezorgd op het aangegeven adres. Niks op aan te merken.
Gefeliciteerd met jouw nieuwe televisie, we wensen je er veel plezier mee!
AlgemeenHier destijds een sho model TV gekocht die gebreken had, kon ik uiteindelijk omruilen tegen een nieuw model tegen een scherpe prijs. Het contact verliep soepel en hun eigen couriers dienst nam de oude TV mee en leverde de nieuwe af.
VerzendingLevering was vlot en erg prettig dat ook de oude TV meegenomen werd.
KlantenserviceContact verliep snel en soepel via de mail. Je wordt netjes op de hoogte gehouden.
Gelukkig konden we het foute model snel voor je omruilen tegen een mooie deal. Nu kun je weer lekker tv kijken!
AlgemeenEasy to find items, order, and process payment. Sometimes filters do not include all relevant items in the category, and exclude relevant items from searches.
VerzendingDelivery is fast, but lack of free returns compared to other web-stores is disappointing.
KlantenserviceReturning items is a hassle with more forms to fill out compared to other web-shops
Thank you for sharing your experience and feedback. We'll make sure we share it with the right departments.
AlgemeenWe hebben goede ervaringen met camera expres altijd snelle levering en goede service.
Leveren ook kwaliteit spullen en tot 5 jaar garantie op producten.
Dat moet je bij andere bedrijven bij kopen.
Krijgt duidelijke track en tracé en verzendinformatie. Ook super snel geleverd.
Leuk dat je meerdere positieve ervaringen met ons hebt! Vergeet voor de 5 jaar garantie ook niet om het product op onze website te registreren.
AlgemeenGoed geholpen door naamgenoot Randy en het hele team bij kamera express Zwolle, flitser online besteld met snelle verzending
Blij dat we je konden helpen. Succes met jouw nieuwe flitser!
AlgemeenQuick delivery and really good packing. Well designed website makes my purchase easier. Can’t wait to use my new equipment!
We're very happy to read that and also hope you will enjoy using your new equipment!
AlgemeenGisteren heb ik een lens besteld via de website. Deze is vervolgens keurig de dag erna geleverd volgens afspraak. Heb natuurlijk meteen de lens uitgetest en deze bevalt goed. Komende tijd daar natuurlijk nog de tijd voor nemen maar tot dusver ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.
VerzendingPakket is keurig ingepakt en alles is heelhuids aangekomen! Voor mij geen problemen met de verzending.
Altijd goed als de eerste indruk positief is. Veel plezier met het verder ontdekken van jouw lens!
AlgemeenDe lens afgelopen zaterdag gekocht en na 2 dagen reeds super tevreden. Ik heb nog geen nadeel kunnen vinden.
KlantenserviceNa telefonisch gesprek erachter gekomen dat er een korting geldig was op een andere aankoop van me en die is gecorrigeerd geworden door de klantenservice waarvoor mijn dank.
Leuk dat je hem direct bent gaan proberen en dat hij zo goed bevalt!
AlgemeenNa wat misverstand in de communicatie is daarna e.e.a. prima opgelost door het Store Team Rotterdam. Mijn vorige LG OLED TV heb ik ook in de winkel aangeschaft. Helaas moest deze door een defect worden vervangen.
VerzendingTV op zondag gekocht en de dinsdag daarna werd de TV volgens afspraak netjes afgeleverd door een koeriersdienst. De oude tv zou door de koeriersdienst worden meegenomen alleen ontbrak daarvoor de opdracht. Hoewel eerst een afspraak zou worden ingepland, kwam de koeriersdienst twee dagen later onaangekondigd alsnog de oude tv ophalen. Gelukkig was die ochtend iemand in huis.
KlantenserviceBij vragen werd vrij snel gereageerd. Dit geldt ook voor de retourafdeling.
Fijn om te lezen dat Rotterdam het goed opgelost heeft voor u. Ik wens u veel plezier met de tv!
AlgemeenHet contact is voornamelijk via de mail verlopen, omdat ik eerder contact heb gehad voor de aankoop van een tv. Wanneer er echter duidelijk wordt dat de prijzen verspreid over het land enorm verschillen merk je dat het contact minder wordt. Kan ook aan mij liggen, omdat ik achter mijn aankoop wil staan zonder spijt en voor de juiste prijs.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis. Wat wil je nog meer?
KlantenserviceOmdat ik een tijd geen respons kreeg op mijn mail, waarschijnlijk vanwege drukte heb ik even nagebeld om de bestelling rond te maken, maar ik werd weer doorverwezen naar de mail. Had ook via de telefoon gekund denk ik dan zo.
Helaas hebben we voor televisieprijzen een aparte afdeling beschikbaar, die doorgaans vooral via mail communiceert. Omdat dit persoonlijke prijzen zijn, worden deze liever zwart op wit gezet, zodat hier achteraf geen miscommunicatie over kan ontstaan. Hopelijk heb je veel plezier van jouw nieuwe televisie!
AlgemeenMooie Hasselblad lens voor een goede prijs ivm open doos (outlet) model. Product in goede staat ontvangen!
VerzendingDe levering was direct de volgende dag en alles was netjes verpakt.
Zo kun je tussen de outlet producten absolute pareltjes tegenkomen. Veel plezier ermee!
AlgemeenAl jaren koop ik als prof een groot deel van mijn spullen bij deze grote webwinkel. Nog nooit een vervelende ervaring gehad bij deze reus. Meestal koop ik online maar soms kom ik bij ze in de winkel in Groningen. Daar heeft met alle tijd en weet men er echt veel van de producten af. Er werken daar liefhebbers, dat merk je aan hoe ze over de fotospullen spreken.
KlantenserviceBij mijn laatste aankoop werkte de camera niet helemaal goed. Deze werd zonder omhaal vervangen voor een ander exemplaar. Geweldig deze service!
Wat fijn dat je al jaren bij ons bent, dankjewel!