Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Easy to find items, order, and process payment. Sometimes filters do not include all relevant items in the category, and exclude relevant items from searches.

Delivery is fast, but lack of free returns compared to other web-stores is disappointing.

Returning items is a hassle with more forms to fill out compared to other web-shops

Thank you for sharing your experience and feedback. We'll make sure we share it with the right departments.

We hebben goede ervaringen met camera expres altijd snelle levering en goede service.
Leveren ook kwaliteit spullen en tot 5 jaar garantie op producten.
Dat moet je bij andere bedrijven bij kopen.

Krijgt duidelijke track en tracé en verzendinformatie. Ook super snel geleverd.

Leuk dat je meerdere positieve ervaringen met ons hebt! Vergeet voor de 5 jaar garantie ook niet om het product op onze website te registreren.

Goed geholpen door naamgenoot Randy en het hele team bij kamera express Zwolle, flitser online besteld met snelle verzending

Blij dat we je konden helpen. Succes met jouw nieuwe flitser!

Quick delivery and really good packing. Well designed website makes my purchase easier. Can’t wait to use my new equipment!

We're very happy to read that and also hope you will enjoy using your new equipment!

Gisteren heb ik een lens besteld via de website. Deze is vervolgens keurig de dag erna geleverd volgens afspraak. Heb natuurlijk meteen de lens uitgetest en deze bevalt goed. Komende tijd daar natuurlijk nog de tijd voor nemen maar tot dusver ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.

Pakket is keurig ingepakt en alles is heelhuids aangekomen! Voor mij geen problemen met de verzending.

Altijd goed als de eerste indruk positief is. Veel plezier met het verder ontdekken van jouw lens!

De lens afgelopen zaterdag gekocht en na 2 dagen reeds super tevreden. Ik heb nog geen nadeel kunnen vinden.

Na telefonisch gesprek erachter gekomen dat er een korting geldig was op een andere aankoop van me en die is gecorrigeerd geworden door de klantenservice waarvoor mijn dank.

Leuk dat je hem direct bent gaan proberen en dat hij zo goed bevalt!

Na wat misverstand in de communicatie is daarna e.e.a. prima opgelost door het Store Team Rotterdam. Mijn vorige LG OLED TV heb ik ook in de winkel aangeschaft. Helaas moest deze door een defect worden vervangen.

TV op zondag gekocht en de dinsdag daarna werd de TV volgens afspraak netjes afgeleverd door een koeriersdienst. De oude tv zou door de koeriersdienst worden meegenomen alleen ontbrak daarvoor de opdracht. Hoewel eerst een afspraak zou worden ingepland, kwam de koeriersdienst twee dagen later onaangekondigd alsnog de oude tv ophalen. Gelukkig was die ochtend iemand in huis.

Bij vragen werd vrij snel gereageerd. Dit geldt ook voor de retourafdeling.

Fijn om te lezen dat Rotterdam het goed opgelost heeft voor u. Ik wens u veel plezier met de tv!

Het contact is voornamelijk via de mail verlopen, omdat ik eerder contact heb gehad voor de aankoop van een tv. Wanneer er echter duidelijk wordt dat de prijzen verspreid over het land enorm verschillen merk je dat het contact minder wordt. Kan ook aan mij liggen, omdat ik achter mijn aankoop wil staan zonder spijt en voor de juiste prijs.

Vandaag besteld, morgen in huis. Wat wil je nog meer?

Omdat ik een tijd geen respons kreeg op mijn mail, waarschijnlijk vanwege drukte heb ik even nagebeld om de bestelling rond te maken, maar ik werd weer doorverwezen naar de mail. Had ook via de telefoon gekund denk ik dan zo.

Helaas hebben we voor televisieprijzen een aparte afdeling beschikbaar, die doorgaans vooral via mail communiceert. Omdat dit persoonlijke prijzen zijn, worden deze liever zwart op wit gezet, zodat hier achteraf geen miscommunicatie over kan ontstaan. Hopelijk heb je veel plezier van jouw nieuwe televisie!

Mooie Hasselblad lens voor een goede prijs ivm open doos (outlet) model. Product in goede staat ontvangen!

De levering was direct de volgende dag en alles was netjes verpakt.

Zo kun je tussen de outlet producten absolute pareltjes tegenkomen. Veel plezier ermee!

Al jaren koop ik als prof een groot deel van mijn spullen bij deze grote webwinkel. Nog nooit een vervelende ervaring gehad bij deze reus. Meestal koop ik online maar soms kom ik bij ze in de winkel in Groningen. Daar heeft met alle tijd en weet men er echt veel van de producten af. Er werken daar liefhebbers, dat merk je aan hoe ze over de fotospullen spreken.

Bij mijn laatste aankoop werkte de camera niet helemaal goed. Deze werd zonder omhaal vervangen voor een ander exemplaar. Geweldig deze service!

Wat fijn dat je al jaren bij ons bent, dankjewel!

De producten waren goed vindbaar op de site. Het product dat ik wou was helaas uitverkocht en er kwam een andere optie naar boven van nog voordeliger was. Hier zijn ze open en eerlijk in en zorgen ervoor dat jij het product krijgt wat bij jou wensen past.

---

De producten waren in de winkel aanwezig dus ik kon gelijk alles meenemen

Je wordt er goed geholpen met al je vragen, ze nemen echt de tijd voor je en geven handige tips die je verder helpen met het gebruiken van de producten

Fijn dat we nog een andere optie voor je beschikbaar hadden! Hopelijk bevalt deze goed.

Duidelijke informatie over het product op de website. Het bestellen via de website is duidelijk en verloopt snel.

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden.

Fijn dat onze website naar wens werkt. Veel plezier met jouw besteling.

Deze review schrijf ik voor de 5 jaar garantie die ze bieden. Ik had een voordelige deal kunnen vinden van de gopro hero 10 en de site ziet is erg gebruikersvriendelijk.

De levering was op tijd en zag er uitstekend uit. Er waren geen beschadiging aan de doos en het was veilig ingepakt.

Niet veel interactie gehad maar tot no toe krijg ik alle informatie direct en duidelijk aangegeven.

Vergeet niet om de garantie nog even via de website aan te vragen. Veel plezier met jouw bestelling!

I received the product less than 24 hours. The product is exactly what I need

It delivered quit fast. Less than 24 hours. so impressive.

so far so good. One thing I like to mention is the payment method could be improved.

Super that you received it that fast and the article is to your liking. If you have any troubles with the payment, please let us know.

Leuk dat je ervaring hebt met onze winkel in Groningen en online! Bedankt dat je al jaren bij ons bent.

Erg tevreden mee. Was wat sceptisch, omdat ik het product niet kon uitproberen in de winkel, en ook niet mocht terugsturen als het niet zou bevallen vanwege hygiëne.

Snel en zonder problemen. Al waren ze wel een paar uur eerder dan aangegeven, maar ik was gelukkig thuis.

Kreeg erg snel reactie. Wat erg fijn was. Helemaal top.

Helaas kan dit inderdaad niet uitgetest worden. Gelukkig is jouw order verder helemaal naar wens.

Gisteravond objectief besteld en vandaag in goede staat ontvangen.
Kamera express is officieel partner van OM Solutions, voorheen Olympus,en deze hebben een mooie actie. Schaf 40-150mm F2.8 PRO aan en ontvang een converter MC20 kado. Kameraexpress is eigenlijk mijn eigen hofleverancier voor fotoapparatuur.

Produkt netjes in omdoos met beschermende middelen ontvangen.

Bedankt voor jouw aankoop bij ons. Wij hopen je gauw weer te zien!

Na lang wikken en wegen deCANON EOS 90D + 18-135MM F/3.5-5.6 IS USM NANO gekocht als winterdeal actie. Over de website van Kamera Express geen klachten, die is overzichtelijk en uitgebreid. De bezorging verliep vlot. Het pakket bevatte veel extra's, zoals de mogelijkheid om je eigen, gepersonalieerde draagriem te verkrijgen. Ook de cashback actie van Canon werkte prima.

Vlot geleverd, compleet.

Het enige contact dat ik vooraf had was met de fracebook pagina van Kamera Express, waar ik beleefd antwoord kreeg op een vraag omtrent een ophaal- en betaalmogelijkheid

Een mooie combinatie! Fijn dat alles vlot verliep.
Heel veel plezier met jouw camera!

Na het nodige heen en weer te mailen over (wettelijke) garantie
hierbij het antwoord van Kamera Express
-----------------------
Bedankt voor uw bericht.

Precies zoals u zelf aangaf is er voor uw vakantie in augustus een fout opgetreden in het toestel. U heeft er toen voor gekozen om de camera alsnog mee te nemen op vakantie, omdat de foutmelding niet meer zichtbaar was. Dit neemt niet weg dat er toch een storing bevind in het toestel, iets wat u zelf ook had geconstateerd voor uw vakantie. Het meest voor de hand liggende zou dan zijn geweest om uw toestel alsnog na de vakantie aan te bieden voor onderzoek/herstel. Zeker omdat u ook een toestel uit een hogere prijsklasse heeft aangeschaft, zoals u zelf benoemd. Uiteindelijk hebben wij het toestel maanden later na de eerste constatering van de klacht ontvangen. Ook hebben wij bijvoorbeeld niet eerder een vooraankondiging van u ontvangen dat u problemen hiermee zou hebben. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheden voor ons ontnomen om dit al te melden bij Canon, zodat uw toestel wellicht alsnog onder garantie werd hersteld. Op basis van alle eerder genoemde punten kan ik u geen kosteloos herstel meer aanbieden en blijft de prijsopgave zoals wij die vanuit Canon hebben ontvangen van kracht.

Kamera Express
------------------------------
Beste,

Ik heb het hele weekend lopen zoeken waar staat dat ik de camera naar de service afdeling moet brengen en contact moet opnemen na het verschijnen van error 70.
ik kan het namelijk nergens vinden.
zou u bron kunnen vermelden waar dat staat?

het enige wat ik terug kan vinden is dat error 70 iets is in de beeldverwerking, ik denk dan aan het opslaan van de foto.
gezien ik al vaker een defect geheugenkaart heb gehad vind ik dat zoiets kan gebeuren.
er staat dus bij dat je die storing kan resetten, mocht de storing niet te resetten zijn dan contact opnemen met de afdeling service op repair.
en dat is precies wat ik heb gedaan.

zoals u beweert dat er toch een storing zit in het toestel vind ik het dan een beetje vreemd.
telkens bij het aanschakelen van het toestel controleert het toestel zich zelf (dit heb ik gelezen, mocht u dat stuk tekst ook willen lezen dan wil ik mijn zoektocht wel even herhalen en de bron erbij vermelden).
is het dan niet een beetje vreemd dat ik al die tijd het toestel gewoon heb kunnen gebruiken.
dit niet 1 week, ook niet 2 weken, niet 1 maand, ook niet 2 of 3 maanden, maar dat pas na 4 maanden deze storing weer verschijnt.
dit dus ook niet na 1 of 2 foto`s, niet na 20 of 30 foto`s, ook niet na 100 of 200 foto`s, enz. enz. enz.........

dus verzoek ik u nogmaals om u verantwoording te nemen en de camera onder garantie te repareren.

er bestaat in Nederland een wettelijke garantie,
Kamera express neemt niet zijn verantwoording en schuift de schuld af op de klant.

We zullen online hier verder niet op in gaan, omdat we deze case opnieuw aan het bekijken zijn. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

I purchased an OLED LG TV. The handling from Kamera Express was good, the price was the most competitive - especially after their Black Friday discount; alas the warehouse did not have the TV in stock and the it took 3months for the manufacturer to re-stock it (chip shortage era). I realize that is not a fault of KE, but couldn't really give 5* this time around due to the overall experience.

We sure hope you'll enjoy your new TV. Sorry for the long waiting time. Because of the chip shortage delivery times can take longer indeed.

Scorekaart voor Kamera Express