Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenProfessioneel geholpen. Er werd mij zelfs afgeraden een bepaalde accessoire erbij te nemen! Een onderdeel was niet in de winkel aanwezig, maar werd keurig via de webshop toegestuurd
AlgemeenHet is een top camera en ben er erg blij mee! Erg fijn in gebruik, goeie zoom en prachtige kwaliteit!
Verzendingn.v.t.
Klantenservicen.v.t.
AlgemeenGoede winkel.
Was in de winkel voor de Sony A7 III.
Voor de prijs is er niets beters op de markt. Zeer goede kamera. Service Kamera-Express ook zeer professioneel en goed. Zeker aan te bevelen.
Goede ervaren verkopers die met je meedenken.
AlgemeenOp de site staan helder de verschillende aanbiedingen. In de winkel de bestelling doorgegeven en daarbij kreeg ik nog even wat uitleg en vervolgens verliep de betaling ook goed. Het is een prettig bedrijf voor aankoop van foto apparatuur!
KlantenserviceIk had een specifieke vraag over de prijs van een product en die vraag werd snel en tot tevredenheid beantwoord.
AlgemeenZeer deskundige medewerker die heel rustig de verschillen tussen een aantal camera's uitlegde en ons goed te woord stond
AlgemeenKreeg goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen , mocht ook telelens uit proberen .
AlgemeenGoed geholpen. Personeel heeft verstand van zaken en geven gevraagd en ongevraagd advies, zonder opdringerig te worden.
Zeer vriendelijk geholpen
AlgemeenPrima bereikbaarheid! Kreeg snel antwoord op mijn mails. Snelle levering. Had eerst mijn twijfels omdat het in mijn oren niet bekend klonk, maar prima winkel!
VerzendingWerd snel bezorgdt volgens afspraak.
Klantenservice's Avonds een mail gestuurd met een vraag en binnen een kwartier een reactie terug gekregen, netjes!
AlgemeenJuiste prijzen getoond. Zeer vlotte, snelle en correcte afhandeling. Goede beschrijving van het produkt, deskundige uitleg.
VerzendingZondagavond mijn Nikon D3500 met toebehoren besteld via webwinkel. De maandag het pakket reeds ontvangen om 11 uur!! Wat een service. Een echte aanrader. Klasse !
KlantenserviceHad na de levering nog een bijkomende vraag. Deze werd snel en volledig beantwoord.
AlgemeenDe service verliep uitstekend bij het bestellen van de producten online en de daarbij behorende support in de online chat.
Zelfs na een paar dagen telefonisch contact te hebben gehad kon men het allemaal nog is bevestigen ook dat het geen probleem was dat ik pas ruim een week later terecht kon om het op mijn gemak te bekijken in de winkel.
Min-puntje vind ik wel dat de verkoopster in de winkel je ( lekker ) maakt voor 3 jaar extra garantie maar daar niet bij verteld dat je toch eerst even een review mag schrijven waarna je daarna pas in aanmerking komt voor de 3 jaar extra garantie, 5 jaar totaal dus...
Nou ben ik niet te beroerd om mijn verhaal te delen met diegene die het wil lezen, maar dan zet ik het wel neer zoals ik het ervaren heb en dat is wel zo eerlijk.
Ook dat je weer een account aan moet maken en dus elders je gegevens moet delen/achterlaten.
Ruikt wellicht een beetje naar omkoping dan wel, het is soms geven en nemen...
Dus,
Jammer dat ze niet meteen zegt hoe de vork in de steel zit, maar misschien dat er iemand op kantoor dit serieus meeneemt en het deelt onder de collega`s.
Want dat zou mijn 4 sterren naar een 5 sterren brengen bij een volgende aankoop.
Die er zeker komen zal, want verder is zoals eerder gezegd de service ruimschoots goed te noemen en het aanbod online en in de winkel is overweldigend groots ...
Een dikke aanrader........!
Zie eerder geschreven mening.
KlantenserviceZie eerder geschreven mening.
AlgemeenZe hebben een enorm assortiment, snelle service zowel online als offline. In de winkel hebben de medewerkers dan ook zeker goede kennis.
AlgemeenDeze winkel beschikt over een groot assortiment en heeft gepassioneerde en behulpzame verkopers in dienst. Zeer tevreden met mijn aankoop bij superstore te Amsterdam.
AlgemeenUitstekende winkel, veel vestigingen verdeeld over Nederland. Er is er (bijna) altijd wel een in je buurt. Enige opmerking is dat er alleen een algemeen telefoonnummer is en geen telefoonnummer per vestiging.
VerzendingVia de telefoon besteld en laten sturen naar een vestiging. Daar is het product op tijd aangekomen. Prima, dus!
KlantenserviceVriendelijke en kundige service.
AlgemeenBij Foka/Kamera Express in Rotterdam (per mail) de LG OLED65C8PLA aangekocht voor een mooie prijs en 2 uur later al gebeld door de koeriersdienst met de vraag wanneer ik de tv geleverd wilde hebben!
VerzendingHet koeriersbedrijf kan je altijd bellen indien je vragen hebt of even van te voren gebeld wil worden voordat ze naar je toe komen.
KlantenserviceMedewerkers ondersteunen je goed per mail of telefonisch indien nodig. Wel jammer dat je de winkel in Rotterdam niet meer telefonisch kan bereiken, je krijgt altijd de klantenservice aan de telefoon.
AlgemeenBij Foka, dus kamera express heb ik een Philips 55OLED803 besteld. De volgende dag werd ik al door het transport bedrijf gebeld om een afleverdatum af te spreken. Helaas was ik de rest van de week niet overdag thuis, maar het was ook mogelijk om de tv in Houten op te halen. Ik was toch in de buurt, dus heb ik de tv de volgende dag opgehaald.
Groet,
Victor
AlgemeenEr goed geholpen in de winkel, goede service en goede hulp. Er handig. Fijn om zoveel hulp te krijgen bij het kiezen.
KlantenserviceGoed geholpen.
AlgemeenZeer snel en goed geholpen via de chat op de site en daarna ook tijdens het ophalen van mijn TV in de winkel.
AlgemeenMakkelijk, simpel en snelle bestel proces. Product de volgende dag geleverd zoals afspraak. Helemaal prima!
VerzendingProduct de volgende dag in huis binnen 24 uur. De track en trace vind ik heel fijn om de bezorging te volgen. Het geeft een verwachte bezorgingstijd aan en de bezorging is er ook binnen die tijd.
KlantenserviceVoor vragen en of advies kan je altijd terecht bij de winkel of bellen. Je wordt altijd vriendelijke en met alle geduld geholpen.
AlgemeenNadat ik had aangetoond dat een concurrerende een lagere prijs vroeg werd deze prijs gematched. Tevens kreeg ik hierbij 5 jaar garantie. Verzending n.v.t. omdat we het product hebben opgehaald.
KlantenserviceHet personeel had kennis van zaken maar we moesten wel even wachten voor we geholpen konden worden. Gelukkig maakte de verse koffie dit wel goed.
AlgemeenDeze week een nieuwe camera gekocht. Vorige week een email gestuurd met hierin de door mij in te ruilen oude camera met toebehoren. Mijn oude camera werd eerst gecontroleerd met hierna een bod voor de inruilwaarde. Alles werd keurig gecommuniceerd. Zij blij met mijn oude camera en ik blij met mijn nieuwe camera