Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWeb instructies waren helder en duidelijk. informatie specialisatie over het product bijvoorbeeld de beeldlijnen worden duidelijk uitgelegd.
Verzendings'avonds om 20:00 uur besteld en toch de volgende dag geleverd
Klantenservicede Handleiding om met het apparaat te werken, stond bij [leveringsomvang] de bijbehorende gebruikers materialen, een doek voor het schoonmaken met van de film, die werd niet bijgeleverd, na telefonisch overleg waar om het er niet bij zat kregen we als antwoord, het staat niet zo op de website ?
AlgemeenZoals je mag verwachten van de grotere webshops was alles vlekkeloos geregeld. Bestelling was zeer makkelijk te plaatsen. Dinsdag besteld, woensdag opgehaald bij het afhaalpunt, vlekkeloos en probleemloos.
VerzendingSneller dan verwacht geleverd bij afhaalpunt.
AlgemeenIk heb mijn beslissing genomen, ik stap over naar een Full Frame Mirrorless camera. Voor mijn trouwe Fuji X-t1 met een 23mm 1.4 lens was geen plaats meer. Zo gezegd, zo gedaan en naar Kamera Express in Rotterdam gegaan.
Mijn wensen duidelijk gemaakt en aangegeven dat ik voor de Nikon Z6 ben bezweken met de opmerking dat ik geen adapter nodig heb (heb geen oude Nikon lenzen) en wil nieuwe lenzen van de S-Line. Gelukkig had men nog een doos staan waar de body en een XQD kaart bij zat, geweldig. Aangezien ik op de Fuji met 23mm schoot (35 mm t.o.v. van Full frame) heb ik de Nikkor 35mm 1.8 S-line er bij genomen. De verkoper heeft mijn oude camera ingenomen en mijn inziens een mooi inruil bedrag voor terug gegeven. Samen nog even de benodigde accessoire uitgezocht, filter, een XQD card reader.
Tot slot tekst en uitleg gekregen en voorzien van een gratis voucher voor een online cursus fotografie naar keuze. Zelfs aan de kleine dingen wordt gedacht, het parkeergeld. Netjes van hun korting gekregen voor de parkeerkosten, waar maak je dat nog mee!.
De Z6 is ondertussen naar tevredenheid in gebruik genomen en de gedachte dat ik hier uitstekend geholpen ben maken een volgende uitstap naar Kamera Express heel gemakkelijk.
Oh ja, last but not least. Schrijf een review over de aankoop en ontvang niet 2 maar 5 jaar garantie, zoals ik dit nu heb gedaan. Kleine moeite 3 jaar meer plezier.
AlgemeenIk ben goed geholpen in de superstore winkel in Den Haag. Enhousiast, vriendelijk en voldoende kundig personeel. Prima advies met koffie erbij.
AlgemeenBestelling plaatsen was gemakkelijk, de website overzichtelijk. Het was dan ook niet echt moeilijk, want ik had het artikel al tevoren uitgezocht. Dan nog de beste prijs ervoor vinden en klaar is Kees.
VerzendingVerzending was zoals aangegeven en ontvangst idem. Prima geregeld
AlgemeenVia de website van Kamera Express was mijn oog gevallen op een Panasonic Lumix camera. Omdat ik meer wilde weten over de verschillende typen, ben ik naar Kamera Express Tilburg gegaan. De medewerkster wist haarfijn uit te leggen wat de voor- en nadelen van elk type waren. Zodoende kon ik goed beargumenteerd een keuze maken en het toestel aanschaffen.
VerzendingDe Panasonic lumix TZ100 is een mooie, kleine alleskunner.
AlgemeenZoals gewoonlijk is bij alle webshops tegenwoordig, werkte alles vlekkeloos en was alles goed duidelijk.
Standaard dingen wat je tegenwoordig toch minstens moet hebben.
Heel duidelijke communicatie vanuit het postbedrijf richting de klant. Bellen je netjes op met de vraag wanneer je het beste uitkomt en proberen het zo in te plannen.
AlgemeenIk heb de lens op zondag gereserveerd en heb hem zelf een uur later opgehaald. Hij lag al klaar en ik mocht hem in de winkel eerst proberen op mijn camera. De medewerker was zeer vriendelijk en geduldig. De deal was zo gesloten.
KlantenserviceOmdat ik wat minder handig ben met de automatische zaken op het net, heb ik via de klantenservice telefonisch de lens gereserveerd. Dit ging vlug en professioneel.
Algemeenwas specifiek op zoek naar TV LG OLED55C8PLA en zag dat deze op voorraad was bij kamera express in Rotterdam. Ben prima geholpen door deskundig personeel in de winkel
AlgemeenMedewerker was erg vriendelijk, veel tips en advies gegeven.
Nam veel de tijd zodat wij onze keuze konden maken
Had de camera uitgeprobeerd en werd weer keurig in de doos gelegd. Het leek alsof hij nog nooit geopend was
KlantenserviceDe medewerker wist ons goed te helpen met alle vragen die wij hadden. Legde alles goed uit en had vooral veel geduld. Erg vriendelijk!
AlgemeenBestelling plaatsen in de winkel (Groningen) ging zeer makkelijk. Behulpvaardig, vriendelijk en deskundig personeel. Een van de weinige winkels waar ze echt veel weten over foto- en filmapparatuur.
VerzendingLevering vond plaats in de winkel. De winkel gaf een grote tas mee waar alles in kon. Handig.
AlgemeenVia Tweakers gezocht naar de macrolens Sony SEL90M28G en deze was op voorraad bij Kamera Express in Maastricht. Ik ben er langsgegaan voor deze uit te proberen. Na het klikken van de lens op mijn Sony camera ben ik buiten diverse foto's gaan maken.De kwaliteit van de opnames waren zo goed, dat ik de lens meteen heb gekocht. De medewerkers waren heel vriendelijk en hulpvaardig.
AlgemeenAfgelopen weekend op de Foto Fair geweest in Hilvarenbeek waar een stand van Kamera Express stond. Helaas was de lens die ik op het oog had niet voorradig (35-100mm F2.8 II voor de Panasonic GH5). Bij thuiskomst een mail gestuurd met een vraag aan de helpdesk. Diezelfde dag ontving ik nog een reactie ('s avonds). Erg netjes vind ik.
Na twee mailtjes over en weer het bestelproces online gevolgt, helaas liep het hier vast. Daarop ben ik naar de super store in Zwolle gegaan. Hier ben ik vriendelijk geholpen en kon men precies in het systeem zien wat er aan de hand was/de status was van mijn bestelling. Binnen no time was het geregeld. Geen opdringerige verkoper die nog extra accessoires aanbied maar gewoon de keus gaf.
Verkoop is verder ook netjes geregeld.
Product betreft een Panasonic 35-100mm F2.8 II lens voor het M4/3 systeem van de Panasonic GH5.
De lens is erg lichtsterk, en maakt heel scherpe foto's. Het diafragma van 2.8 welke over de gehele focal length beschikbaar is zorgt voor een mooi bokeh.
AlgemeenNa de keuze voor een Nikon DSLR tijdens de FotoFair ben ik snel en goed geholpen. De verkoper heeft een goed advies gegeven over accesoires en de cash-back actie.
AlgemeenNieuwe EOS R + adapter + RF 24-105 aangeschaft en mijn oude camera en lens ingeleverd. Prettig geholpen; gezellig gesprek en ook op mijn andere vragen een duidelijk antwoord gekregen. Ik ben hier al vaker geweest en blijf dit zeker doen (Arnhem).
AlgemeenMijn nieuwe Tamron lens is zeer kwalitatief. Zowel design als resultaat. Enig minpuntje vind ik zelf is dat de statiefring er niet af kan
AlgemeenIk ben naar de winkel in Leeuwarden gegaan voor een nieuwe Camera op foto gebied, ik twijfelde echter over 3 modellen. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord over de 3 modellen en ik gaf aan waar ik de camera voor wou gebruiken, na alle duidelijke uitleg kwam ik tot mijn beslissing om te gaan voor de Canon 77D. Ik ben zeer tevreden over de goede uitleg, prijs en kwaliteit verhouding. kortom een AANRADER om langs te gaan en zodoende de juiste keuze te maken voor het aanschaffen van een nieuwe camera!
AlgemeenNikon Z6 kit met FTZ-adapter en 24-70mm f/4.0 objectief gekocht bij de KE store in Leeuwarden.
Goede prijs, goede inruil gekregen, uitstekend en vriendelijk geholpen, de koffie is lekker.
AlgemeenGoed service, goede prijs, vakkundig, vriendelijk, snelle levering en uitgebreide garantie voorwaarde. Ik kom er al jaren mijn apparatuur.
KlantenserviceIk heb een snelle reactie gekregen.
AlgemeenAltijd goede en duidelijke informatie en vriendelijke medewerkers.
altijd netjes en op tijd verstuurt en goede garantie
verzending altijd netjes verzorgt
Klantenservicealtijd vriendelijk en duidelijk