Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNa een duidelijke uitleg ter plekke heb ik het objectief uitgeprobeerd en gekocht op de foto fair 2019 van Kamera Express.
KlantenserviceBij het zoeken naar het juiste objectief werd ik goed geadviseerd en kon ik ter voldoende uitproberen voordat ik het kocht.
AlgemeenGoede service en goede prijs, na contact gehad te hebben zelfs een korting ontvangen. Top!
VerzendingSnel geleverd
KlantenserviceUitstekende service
AlgemeenEen zeer goede winkel en je word er goed geholpen en zeer vriendelijk en zeer snel
Verzendingzeer vriendelijk
Klantenserviceprima zaak
AlgemeenWe werden uitgebreid geholpen. De verkoper nam de tijd om ons verschillende modellen te laten zien en vroeg goed door. Hierdoor hebben we een andere keuze gemaakt dan vooraf verwacht. Maar een keuze die veel beter bij ons past.
VerzendingWe zijn erg blij met onze aankoop. De camera zoomt erg ver in en is ook voor beginnende fotografen zoals wij snel onder de knie te krijgen.
AlgemeenOverzichtelijke site met veel opties en acties. Ik heb een Sony a6000 gekocht en na veel research vond ik op deze site de beste aanbiedingen.
VerzendingLevering is snel maar niet zeer netjes en veilig ingepakt.
AlgemeenIk ben in de winkel in Utrecht geweest. Fijne en nette winkel, ik werd snel geholpen ondanks de drukte op hemelvaartsdag.
KlantenserviceVriendelijk en vakkundig personeel.
AlgemeenNa wat rond gezocht te hebben naar een goede camera en een fijne winkel uitgekomen bij de Kamera Express. Ik ben speciaal voor deze winkel van Deventer naar Arnhem gereisd. En dat was een goede keuze! Meneer Peter heeft mij goed geholpen. Het personeel was deskundig, vriendelijk, behulpzaam en eerlijk.
Zeker bij het kopen van een goede camera die bij je past is advies belangrijk. Ik koop dan liever iets in een 'stenen winkel' ipv ergens online te shoppen. En dat is hier erg goed bevallen.
AlgemeenVoor het verkrijgen van 5 jaar (3 jaar bovenop de wettelijke) garantie dient een review geschreven te worden. Ik heb mijn aankoop in de winkel gekocht, dus over levering kan ik niets vermelden. Wel werd ik in de winkel vriendelijk en deskundig geholpen. Dit betreft mijn eerste aankoop bij Kamera Express, dus geen eerdere ervaringen. Ik heb de camera bij hen gekocht omdat ze ‘m (itt Coolblue) op voorraad hadden.
edit: heb je het hele formulier inclusief meerdere 9828264643 cijferige serie-, aankoop en factuurnummers op je iphone ingevuld, werkt de 'verstuur aanvraag' knop niet. Dat is dan weer waardeloos Kamera Express...
AlgemeenIk heb recent een Cokin filter gekocht. De filter is netjes verpakt.Ik ben blij met deze aankoop.
VerzendingSnel geleveerd.
AlgemeenOled televisie gekocht was helaas niet de volgende dag verzonden. Na een telefoontje kon ik de tv dezelfde dag nog ophalen
VerzendingOled televisie gekocht was helaas niet de volgende dag verzonden. Na een telefoontje kon ik de tv dezelfde dag nog ophalen
KlantenserviceProbleem met de verzending werd keurig verholpen
AlgemeenIk heb 3 weken geleden de canon 77D gekocht. Mijn vorige spiegelreflexcamera was duidelijk aan vervanging toe. Super blij met deze keuze. Ontzettend veel opties en maakt super mooie foto’s. Net terug van een vakantie in Griekenland en heb prachtige foto’s kunnen nemen. Ik heb nog lang niet alle opties ontdekt, want het zijn er heel veel. Super blij met deze aankoop en geweldige camera
KlantenserviceIk ging naar de winkel in Rotterdam/Capelle met het idee de 77D te kopen. De verkoper heeft mij heel erg goed geholpen en mij ook andere opties laten zien. Hij was heel eerlijk over wat hij liet zien, qua positieve punten maar ook wat eventueel als nadeel ervaren kan worden. Hij wist heel goed waar hij over sprak en nam duidelijk de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Erg goed geholpen en hierdoor ook de juiste keuze kunnen maken.
AlgemeenIk heb recent een FujiFilm X-T100 gekocht bij Kamera Express in Arnhem. Vooraf had ik een aantal modellen uitgezocht waarover ik nog meer informatie wilde. Ik werd snel en heel vakkundig geholpen door een medewerker, en de keuze voor de FujiFilm X-T100 was toen snel gemaakt.
KlantenserviceZoals al gezegd, snel en vakkundig geholpen.
AlgemeenBen op zondag in Eindoven uitstekend geholpen door de verkopers van Kamera Express. Een goed persoonlijk advies en een uitstekend product voor een concurrerende prijs. Wat wil je nog meer?
AlgemeenKamera Express Breda is een zeer gemakkelijk bereikbare winkel. Personeel is super vriendelijk en nog belangrijker....zeer deskundig met het juiste gevoel om te schakelen op het niveau waarop ik (de klant) zich bevindt.
AlgemeenGoed geholpen aardig personeel ben blij met me aankoop binnenkort nog een lens kopen top zaak
AlgemeenGoed geholpen, aardig personeel. Erg blij met mijn aankoop en de service van Kamera express.
AlgemeenGeweldig geholpen. Eerlijke toelichting van producten. Goede rustige uitleg. Levering super snel doordat ik het zelf heb mogen halen bij het magazijn in Capelle. Dit vond ik fijn omdat ik er meteen van kon genieten.
VerzendingIk heb het product zelf afgehaald zodat ik de tv meteen kon aansluiten.
KlantenserviceHeel fijn geholpen. Ik kwam voor een iets goedkopere tv maar ben toch blij gemaakt met iets meer kwaliteit. Super
AlgemeenOver het algemeen heb ik geen klachten over Kamera-Express zolang je weet wat je wilt. Op het moment dat het op adviezen aankomt heb ik echter mindere ervaringen. Ze kijken niet wat de klant nodig heeft of wenst en geven vooral hun persoonlijke voorkeur aan en dat verschilt nogal per verkoper.
Mijn advies, bereid je goed voor. Weet wat je wilt kopen en neem een bestellijstje mee. Voor hun lekker makkelijk en voor jou de rust dat je niet iets anders aangesmeerd wordt wat vooral in het belang van Kamera-Express is.
Produkten zijn netjes verpakt en worden keurig met tracking verzonden.
KlantenserviceVoor een firmware update van een Tamron lens verwijst Tamron mij naar een Tamron dealer. Als je dan Kamera-Express belt kunnen ze je niet helpen en moet ik maar naar Cameranu.nl of Chipclean. Beetje jammer. De service niet verlenen en intussen alle andere fotografie winkels in de omgeving opkopen......
Ik wilde nog geen slecht geven aangezien dit mijn enige ervaring tot nu toe is met de klantenservice van Kamera-Express.
AlgemeenBij het Sony event C-mine in Genk, camera's en lezen uit kunnen proberen. Tevens was er een mooie actie om sony apertuur te kopen. Dat natuurlijk bij mijn favoriete winkel. Zondag besteld en maandag al in huis.
AlgemeenBen in de winkel, geweest doosje was al wel geopend(dus weet dat het een show model was(kon ik niet op de website zien)) netjes geholpen, verwezen naar hoe ik extra garantie kon krijgen. zeer netjes. Mooi geholpen aan een passende Nikon tas(Sorry Canon....)
KlantenserviceVia de telefoon gewoon een reservering kunnen beindigen dus zeer netjes