Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe verkoop medewerker was erg geduldig. Ik heb alles kunnen kopen dat ik nodig had.
AlgemeenMooie nieuwe winkel in Maastricht. Alles overzichtelijk, goede indeling, zachte verlichting. Vriendelijk en deskundig personeel, ze nemen alle tijd voor je.
Alle vragen beantwoord en mooie Canon DSLR gekocht.
AlgemeenFijn en vriendelijk geholpen, snelle reacties op e-mail, mooie prijs, goede service. Zal hier zeker terugkomen.
VerzendingVia mail gereserveerd, dag er na kon ik de drone al oppikken in de superstore.
KlantenserviceSnelle reactie, goed geholpen
AlgemeenGoede service, veel en goede info gekregen over een camera. Lijkt me ook dat ze zeer competitieve prijzen aanbieden.
VerzendingCamera die goed verpakt is.
KlantenserviceMen nam de tijd om voldoende uitleg te geven en verschillende opties te vergelijken.
AlgemeenOnline het product bekeken, daarna naar de winkel in Leeuwarden gegaan om het fototoestel te kopen. De online kortingen gelden ook in de winkel, net zoals de set aanbiedingen. Werd snel geholpen en ingelicht over het product de garantie en een verzekering om risico te beperken voor drie jaar.
Een fijne winkel, ruim opgezet en fijn personeel, ik zou deze winkel zeker aanraden
In de winkel het product gekocht, toestel werd yit de verpakking gehaald en in t kort uitgelegd.
KlantenserviceZie review
AlgemeenIk werd vriendelijk geholpen door Pierre in Kamera Express Dilbeek.
Online reservering van mijn product verliep zeer vlot. Er werd goed gecommuniceerd over wanneer het product in de winkel zou zijn.
Ter plaatse gaf Pierre alle nodige toelichting bij de lens die ik wilde aanschaffen.
AlgemeenDe tv was goedkoper dan andere aanbieders en ik heb een goed inruilprijs gekregen voor mijn oude tv.
VerzendingSnelle bezorging
AlgemeenGoede prijs, correcte afhandeling van het hele proces, op tijd bezorgd en in goed orde ontvangen. Prima.
VerzendingProduct kwam op de afgesproken tijd aan, zoals dat ook hoort.
KlantenserviceGoed bereikbaar en zeer hulpvaardig.
AlgemeenSuperstore Gent:
Personeel gaf een zeer professionele antwoord op de vragen. Analyseerde de behoeften en kwam met de beste oplossing voor de dag.
Hierdoor kon ik een extra aankoop doen.
Bespreking weliswaar 'tegen beloning' maar plaatste hem zeker net zo als vrije commentaar.
Een vraag achteraf werd prompt en met de glimlach opgelost
AlgemeenPrima service, legt alles goed uit en raad goede producten aan. Algeheel tevreden, in de winkel mijn om-d mIII opgehaald, zeer tevreden mee.
KlantenserviceErg behulpzaam en enthousiast om te helpen.
AlgemeenGeweldige service. Goed advies en nette zaak en personeel. Ook de prijs is naar verwachting. Hier kom ik graag terug
KlantenserviceZe nemen ruimschoots de tijd om je over het product e.e.a. uit te leggen.
AlgemeenGoede service en Correcte Levering, duidelijke uitleg in de winkel. Ongevraagd goed advies over het product of vergelijkbare producten.
VerzendingNetjes ingepakt, volledig en op tijd
KlantenserviceGoed uitleg in de winkel over het product, en duidelijk advies onafhankelijk van het product. In het verladen schade afhandeling van een camera prima afgehandeld en uitbetaald.
AlgemeenOnkyo TX-NR686 AV receiver besteld. Bestelling is eenvoudig verlopen. Dezelfde avond nog een verzendbevestiging gehad. Vanwege drukte bij PostNL een dag later bezorgd dan beloofd maar hier kan Foka niets aan doen.
AlgemeenDeskundige voorlichting, uitgebreide bespreking mogelijkheden, artikel op voorraad werd gereserveerd.
Het was helaas wel moeilijk om telefonisch contact te leggen met Kamera Express. Heb eindeloos in de wacht gestaan en bij een andere poging kreeg de melding dat ik met behoud van plaats in de wachtrij zou worden teruggebeld, hetgeen nimmer geschiedde.
Het hoofdbestanddeel zelf meegenomen. Nazending van papieren liep even mis, maar werd adequaat opgelost toen ik daar melding van maakte
KlantenserviceZie hierboven
AlgemeenPrima ervaring. Ik ben een echte beginner op fotografie gebied, ondanks de drukte op zaterdag werd er echt alle tijd genomen om het me uit te leggen hoe en wat. Veel advies gekregen en uit eindelijk tot een koop gekomen. Helaas waren ze de extra batterij erbij te geven dus de volgende dag even terug gegaan en werd perfect opgelost. Moest nog een extra lader aanschaffen en die werd verstuurd en was de volgende dag nog binnen. Grote klasse voor dit bedrijf en zijn medewerkers!
AlgemeenFantastische & kundige hulp aan de balie, waar een prof maar liever nog een hobby fotograaf uitstekend geholpen wordt. Keep it up Kamera Express
KlantenserviceAan de telefoon ook meer dan goed geholpen, echt een eye-opener. Heel klantbewust. Goed werk!
AlgemeenDuidelijke website met concurrerende prijzen. Zondagavond besteld, maandagochtend geleverd. Supersnel. Bedankt voor deze snelle levering.
VerzendingDuidelijke website met concurrerende prijzen. Zondagavond besteld, maandagochtend geleverd. Supersnel. Bedankt voor deze snelle levering.
AlgemeenGekocht in de winkel. Ben toch blij met een fysieke winkel in mijn eigen woonplaats
AlgemeenNa maandenlang zoeken naar een SmartTV kwam ik tijdens de solden terecht bij KameraExpress. Die boden een SmartTV aan met een uitzonderlijke korting ,nergens goedkoper ,die ik niet kon laten liggen. Tevens werd deze zoals vermeld de volgende dag netjes verpakt thuis afgeleverd zonder verzendingskosten. Dus TOP-service
VerzendingZoals vermeld dus op hun website . TV besteld om 18u30 en volgende dag al thuis netjes verpakt afgeleverd. (En dit gratis) . Aangezien ik niet thuis was bij de buren afgeleverd.
KlantenserviceEnig klein minpuntje. Na contact met klantenservice was op mijn vraag me beloofd dat de TV pas drie dagen later zou geleverd worden omdat ik niet thuis was.. Doch werd deze vroeger al geleverd bij de buren dan ,
AlgemeenIk heb gewoon simpelweg geen problemen gehad. Goede service, snelle levering en dus een uitstekende service.
VerzendingWas goed
KlantenserviceWas ook goed