Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet proces was gewoon goed! Geen dingen aan opgemerkt gelukkig. Ik kom zeker weer als ik een nieuwe camera nodig heb!
KlantenserviceDe mensne die er werken zijn niet opdringerig en vooral heel vriendelijk ze denken met je mee en geven goede info!
AlgemeenCamera gekocht bij verkoper/adviseur Kevin in Utrecht. Geen commerciële bla bla. Goed advies en Canon camera gekocht.
VerzendingOp voorraad in de winkel
KlantenserviceKevin was zeer geduldig en relaxt.
AlgemeenDeskundig en snel geholpen. Verkoper met meer dan 25 jaar ervaring. Zelfs de parkeerkaart werd uit eigen beweging aangeboden. Blij de deur uit!
AlgemeenDie hebben nog eigen winkels, gemakkelijk zelf te komen halen. + Soms prijzen liggen echt lager. + 5 jaar garantie gratis is perfect
VerzendingAlleen kwamen ze niet op morgen
Algemeenproces bestellen verloopt eenvoudig. Let wel op met bestellen juiste accessoires. Ik heb de verkeerde accu gekozen die nu omgeruild moet worden.
Verzendingpakketbezorger had zelf handtekening geplaatst. Dit is volgens mij niet de bedoeling.
AlgemeenIk werd snel geholpen.Shop maakt een betrouwbare indruk en beschikt over gekwalificeerd persoon. Voor serieuze aankopen is Kamera-Express favoriet.
AlgemeenBest prices for a quality product. Easy process for ordering and very fast delivery. Would definitely recommend this to others.
VerzendingThe product got delivered on time and in an excellent condition. Whole process was trackable and secure. Got all the information regarding the delivery and the shipment on time.
AlgemeenEenvoudig te bestellen, overzichtelijke website en binnen een dag ontvangen. Mooie aanbieding voor de extra garantie maakt de bestelling extra aantrekkelijk. En natuurlijk een geweldig product!
VerzendingFijn dat de koerier belt om een afspraak in te plannen naar wens.
AlgemeenGoed geholpen door te delen van informatie, aardige medewerkers en uitstekende service! Super blij met mijn Sony televisie.
AlgemeenVandaag een canon mark IV en lens canon 24-70 ii gehaald bij KE. Zoals altijd zeer goed geholpen. Ik ben uiterst tevreden. Het lange wachten is altijd wat
Minder maar de manier waarop je geholpen wordt maak dat
Goed.
Alles wat ik wilde was in de zaak aanwezig
AlgemeenVerkoper Bart van Kamera Express in Den Bosch nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en de functies van de camera te demonstreren.
AlgemeenNetjes geholpen door medewerkster. Heb veel gehad aan het advies. Prachtig Manfrotto statief gekocht. Twijfelde wel een beetje over de modellen maar de medewerkster wist fijn aan te geven wat het verschil tussen een balhoofd en andere hoofden was. Top winkel voor de fotograaf
AlgemeenBestellingproces is heel makkelijk. Snelle levering, uitgebreid assortiment, goede prijzen. Het is overall goede service.
VerzendingSnelle levering, deugdelijk verpakt
AlgemeenNette winkel met een ruim assortiment. Ik heb al meerdere spullen voor mijn camera gekocht daar gekocht en wordt altijd goed geholpen.
AlgemeenGoed ontvangen in de winkel. goede uitleg over het aan te kopen artikel.
Goede adviezen over assecoires
AlgemeenOutlet model tv gekocht via website met Ideal betaald. Konden ze het model niet meer terugvinden na veel reclameren. Na 1 week maar ergens elders een TV gekocht en voorgeschoten. Mijn geld moet ik nog terugkrijgen van Kamera Express of Foka Superstore (wordt doorelkaar gebruikt). Er wordt niet gereageerd wanneer je belt of via mail. Ik vermoed aardige chaos daar. Kijk het nog weekend aan en anders maar de jurist erop zetten.
KlantenserviceOp zich aardige mensen die willen helpen, echter ze zijn gewoon onvoldoende beschikbaar. Reageren op dit moment helemaal niet meer, inclusief mail en telefoon.
AlgemeenVia mail gevraagd voor inruilmogelijkheid van mijn oude toestel op een andere 2de hands camera. Eerst antwoord geen economische waarde (kan ik inkomen) daarna gevraag voor eventuele korting. Na lang wachten toch ondertussen maar een camera gekocht (anders zou die misschien tussentijds al weg zijn). Uiteindelijk via mail aanbod van 10% korting ontvangen. Omdat ik al besteld had gevraagd of ze een geheugenkaart ipv de korting bij de bestelling konden doen. Toen kwamen ze plotseling met de reactie dat korting alleen gegeven werd bij een winkelbezoek !!
Belachelijk kortingbeleid dus !!
(ps. nu zal ik de 100,- voor het schrijven van een review wel niet meer winnen)
direct geleverd
KlantenserviceDuurt écht lang voor je reactie krijgt, daarbij beantwoorden ze de mail dan nog eens slechts gedeeltelijk. Eerst korting toezeggen, daarna hier voorwaarden aan verbinden.
AlgemeenPrettige winkel met goede service en vriendelijke medewerkers! Er is een ruime keuze aan camera's en je wordt goed geadviseerd bij de toestelkeuze. Meer dan tevreden!
AlgemeenErg goede service in de winkel. Verkoper had verstand van zaken en het advies werd aangepast op mijn behoefte. Ik kon verschillende camera's uitproberen en verkoper nam alle tijd.
Algemeenduplicate review, graag verwijderen . . . . . . . . . . .