Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenWerd goed geholpen ondanks ik er persoonlijk niet heel veel van ken. enorm vele keuze in de winkel. Goede uitleg gekregen.
Heb vandaag al heel wat geexperimenteerd. Heel leuk toestel en ongelooflijk wat een zoombereik. je moet het zien om het te geloven.
AlgemeenDeskundig advies bij aankoop. Prettig en snel geholpen. Heb ook mijn oude camera kunnen inruilen.
AlgemeenDe winkel is zeer overzichtelijk en producten staan op merk gesorteerd. Hierdoor konden wij onze gewilde camera snel vinden. Ook was er een medewerker snel aanwezig om ons van advies te voorzien.
KlantenserviceOndanks dat we al een voorkeur van camera hadden, wist de medewerker ons nog gedetailleerder advies te geven. Hierbij vergeleek hij een paar andere merken/toestellen en gaf daarbij advies. We werden zeer vriendelijk geholpen.
AlgemeenHele goede voorlichting voor aanschaf duurdere Canon foto-set. Uitstekende garantie 5 jaar; Vriendelijke professionele verkopers (Tobias/ Erwin). Kostenbesparend aankoopadvies flitser met zelfde kwaliteit als merkgebonden flitser. Leuk advies en tips mbt algemene fotografie. En de koffie was prima!
VerzendingEen bestelling was in backorder. Er werd naar de klant goed en duidelijk geïnformeerd wat de status was van de bestelling.
KlantenserviceGoede professionele voorlichting en eindadvies. Prima en vriendelijk contact mbt algemene fotografie met aangereikte tips en ervaringen. Hele makkelijke en duidelijke video's over het gebruik en de vele instellingen van een Canon 5D Mark IV. Je hebt de gebruiksaanwijzing na de videos eigenlijk niet meer nodig. Videos zijn altijd weer te herhalen om de kennis goed ingeprent te krijgen. Uitleg is zeer duidelijk met goede beelden erbij. Klasse!
AlgemeenEen RX100 camera gekocht met een mooie cashbackactie. Ben daarna nog naar advies naar de winkel gegaan ook goed geholpen.
SD kaarten zijn echter wel prijzig in vergelijking met concurrenten.
Snelle verzending, terugzenden is voor eigen kosten maar zal weinig voorkomen.
KlantenserviceVanwege drukte waren ze aan de late kant, wel vriendelijk.
AlgemeenIn Kamera Express te Wilrijk heeft Mathias mij perfect te woord gestaan en met geduld en vriendelijkheid al mijn vragen beantwoord.
Nu nog mijn nieuw fototoestel testen maar daar heb ik alle vertrouwen in.
AlgemeenIk ben erg goed geholpen door Carola bij Kamera Express in Breda. Ze heeft alle vragen die ik had beantwoord. Was heel klantvriendelijk en behulpzaam. Het was niet voor het eerst dan ik bij K.E. in Breda kwam en ook zeker niet de laatste keer.
AlgemeenIk ben eerst voor slechts alleen advies langsgegaan en kreeg naar aanleiding van mijn eisen en wensen 2 goed gefundeerde adviezen. Een paar dagen later ging ik terug met een keuze en kreeg direct (naast een kopje koffie) verdere hulp en adviezen voor bijpassende attributen aangereikt. Dit alles zonder dat ik het vond klinken als een verkooppraatje, TOP.
AlgemeenDoor de vele files nogal laat binnen gewandeld in winkel Antwerpen en toch uitstekend geholpen. Een echte superstore! Veel keuze en ondanks dat niet alle details meteen duidelijk waren, werd de ontbrekende info snel opgezocht. We stelden op maat van mijn budget samen een compleet pakket samen voor beginnende videograaf.
KlantenserviceGratis cursus videografie en uitbreiding fabrieksgarantie tot 5 jaar inbegrepen! Dank aan Steven voor zijn deskundige hulp.
AlgemeenErg goed geholpen in de winkel. Ik wist niet voor welke systeemcamera ik moest gaan, maar de medewerker van Kamera Express Breda heeft me veel goede informatie gegeven, waardoor ik uiteindelijk een erg fijne en goede camera heb gekocht.
VerzendingIk werd goed op de hoogte gehouden en de levering was vrij snel.
KlantenserviceHelaas telefonisch niet goed bereikbaar, maar in de winkel erg goed geholpen.
AlgemeenBij bezoek aan de winkel in Goes werd mijn in te ruilen apperatuur correct gewaardeerd. Het aankoopbedrag van mijn compactcamera was lager dan de waarde van de ingeruilde apperatuur. Dit werd zonder probleem afgehandeld. Proficiat!
AlgemeenBestellingen worden snel geleverd en de service van Kamera Express is erg goed. Ik heb verschillende keren de klantenservice nodig gehad en telkens hebben zij mij goed kunnen helpen.
VerzendingBestellingen worden, zoals beloofd een dag later geleverd.
KlantenserviceIk zou een gratis batterij krijgen bij mijn camera, maar moest daar een bepaalde code voor invullen wat ik over het hoofd had gezien. Ze hebben mij de batterij alsnog toegestuurd. Verder zou ik 50 euro cashback krijgen op een lens, maar daarvoor moest ik de streepjescode mailen naar Sony. Ik had de lens niet in een doos, maar ingepakt in bubbel plastic gekregen. Na contact te hebben opgenomen hierover hebben zij de cashback geregeld en het bedrag naar mij overgemaakt.
AlgemeenI was impressed by the professionalism and knowledge of the sales person. I strongly recommend this shop.
KlantenserviceReally knowledgeable, suggesting alternatives and comparing pros and cons. Also giving tips and advice.
AlgemeenBen zeer tevreden over deze winkel. Ik kom er vaak en wordt er prima geholpen. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Reageren ook snel bij technische problemen waar je ondersteuning bij nodig hebt. Top!
VerzendingLevering is altijd razendsnel en op tijd.
KlantenserviceReageren snel op vragen. Top.
AlgemeenVriendelijke medewerk(st)ers en netjes geholpen.
Ik vind de terugbelverzoek goed, dat zie je namelijk niet overal en niet meer lang wachten aan de lijn als je vragen hebt, gewoon nummertje 9 intoetsen en je word teruggebeld als je de eerst volgende bent, in weekend werd alleen niet voldaan aan de 24 uur antwoord op emails maar dat kan ik begrijpen.
AlgemeenIk heb een 18-200 lens besteld bij Kamera Express voor mijn Sony fototoestel.
Heel tevreden met de lens, ideaal voor op reis.
Vlot besteld en vlug geleverd.
AlgemeenEen goede en duidelijke website met ruime keuze. Duidelijke productomschrijvingen. Bestellen ging snel een eenvoudig.
VerzendingRond 22 uur besteld en de volgende dag netjes geleverd.
AlgemeenIk ben in een fysieke winkel geweest en daar was alles naar wens en personeel heeft veel kennis
KlantenserviceDe klantvriendelijkheid is erg goed bij de City Amsterdam winkel
Ook de kennis van de verkoper was zeer goed en alle eventuele mogelijkheden zijn aangeboden maar niet opgedrongen dus erg fijn om te ervaren
AlgemeenZeer ruime nette winkel met verkopers met parate kennis,zeer goede service en prijs/kwaliteit een topper!
KlantenserviceGeen opdringerige verkopers met goede kennis!
AlgemeenMeestal een deskundig advies in de winkel en een uitgebreide productkeuze en veel product informatie op de website.