Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Op de website staan de prijzen die ook worden gehandhaafd in de winkel. Omdat ik er niet helemaal achter kwam welke camera het beste bij mij paste ben ik naar een verkooppunt in Gent gegaan. Een super aardige meid met heel veel kennis met als resultaat; een super mooi nieuwe camera waar ik super blij mee ben!

Ik ben super snel en goed geholpen!

Vorige week een systeemcamera Canon M50 gekocht met lens bij Kamera Express in Zwolle gekocht. Een vriendelijke en deskundige medewerker heeft mij daarbij goed geholpen. De producten die ik wilde hebben waren wel in de winkel, maar de camera had de verkeerde kleur. Daardoor wel goed beeld gekregen van camera, de volgende dag bij me thuis geleverd.

Pakje kwam volgende dag aan, maar door was flink ingedeukt waardoor ik even bang was dat de boel beschadigd was. Gelukkig was alles goed gegaan.

Ik heb een Sony camera A7M2 met 24-240 objectief bij Kamera Express in Zwolle gekocht. Een vriendelijke en deskundige medewerker heeft mij daarbij goed geholpen. Al de artikelen due ik wilde hebben, waren in voorraad aanwezig en wel voor de laagste prijs in Nederland.

Na een kortstondige mailwisseling met 1 van de medewerkers kon ik een mooie nieuwe televisie op gaan halen in de winkel. Eenmaal daar aangekomen werd ik snel geholpen en kon ik snel afrekenen en werd de televisie door 1 van de medewerkers netjes in mijn auto ingeladen. Ik stond met een kwartier weer buiten. Prima service!

Helaas ging mijn nieuwe televisie dezelfde avond nog kapot. Ik heb de volgende ochtend onmiddellijk contact opgenomen met de klantenservice, waarbij me medegedeeld werd dat ik gelijk terug kon naar de winkel. Eenmaal daar heeft een medewerker even snel de televisie aangesloten om te kijken wat er aan de hand was. Na de constatering dat de televisie echt dood was heb ik direct een nieuwe gekregen. Prima service en vriendelijk personeel!

Je wordt goed voorgelicht door deskundig personeel die alle tijd voor je hebben.
De laagste prijs van Nederland.

Product in de winkel gekocht en meegenomen. Alles was op voorraad!

Medewerker die goed meedenkt en tevreden klant. De medewerker was zeer vriendelijk. Luisterde meteen goed naar mijn behoeftes. Ook gaf hij goed uitleg over de lopende acties op de camera dat erg prettig was.

In de winkel gekocht. Zeer aangename service.

Medeweker denkt mee. Is vriendelijk en geeft goed advies over de camera.

Vanaf het eerste mailtje binnen twee dagen mijn nieuwe tv in huis.
Ik ben zeer tevreden over de communicatie en snelheid van Kamera Express.

Na de betaling kreeg ik een telefoontje van de koerier waar kamera express gebruik van maakt. Deze kon hem de volgende dag meteen afleveren binnen een tijdsframe van 2 uur. De koerier kwam binnen het eerste kwartier van deze 2 uur de tv leveren.

Ik wist niet welke afdeling of vestiging ik contact mee moest hebben met mijn vraag maar na het mailen van het algemene contact adres werd mijn mailtje meteen naar de juiste afdeling gestuurd met de toelichting waarom. Een uur later had ik antwoord van desbetreffende afdeling.

We zijn deskundig geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij nam uitvoerig de tijd voor ons.

Bestelling werd niet op maandag bezorgd maar op dinsdag (product de zaterdag ervoor gekocht).

De mensen in de winkel waren zeer deskundig en wisten veel uit te leggen namen goed de tijd voor iedereen

De Canon EOS Mark IV is een goede camera vindt de wifi functie erg handig snel even foto verzeden direckt van de camera af geweldig

Ik kom er al jaren en ben onderhand in meerdere winkels van ze geweest (Den Haag, Rotterdam, Dilbeek). Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel én scherpe prijzen. Wat wil je nog meer?

(tegen mij tot nu toe, al jaren op verschillende locaties) Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik werd in de winkel in Zwolle goed geholpen met het uitzoeken van een camera. Ik kon hem in de winkel uitproberen. De camera was direct op voorraad en we zijn met de benodigde accessoires tot een mooie prijs gekomen.

In Capelle altijd alles op voorraad, van camerariem tot de duurste lenzen. Kundig personeel die graag de tijd nemen.

Betrouwbare webshop, goede prijs, veel aanbod en de levering was op tijd. Er was zelfs een filmpje waarbij de camera werd getest en beoordeeld.

Producten op voorraad voor lage prijs en snel geleverd. Bij het telefonisch stellen van een vraag krijg ik een medewerker aan de lijn die elke vraag apart door moet spelen aan een collega. Als het antwoord dan niet aansluit bij mijn vraag moet ze weer terug. Zou fijn zijn om iemand aan de lijn te krijgen die zelf deskundig is. Op grond van deze ene ervaring kan telefonische support beter maar ik zal wel in een van de winkels langs gaan.

Na uitgebreid testen en advies afgelopen zondag de Sigma 70-200 F2.8 DG OS HSM voor mijn D500 gekocht. Zoals gewoonlijk top!

Na veel op webshops te hebben gekeken toch naar Kamera express gereden. Ze hebben veel tv's staan en heb hier in het verleden ook mijn oude tv gekocht. Toen een LG HD tv nu een 65inch OLED.
Wanneer ik een review zou schrijven, zou ik extra garantie krijgen. Dat was motivatie genoeg!
Ben prima geholpen door personeel dat de tijd voor je neemt. Heb dan ook geen spijt van de 65 inch ipv de 55. Staat super mooi!

Was toe aan een nieuwe fotocamera en wilde gaan voor een spiegelreflex camera, maar kreeg hele goede uitleg over zowel de spiegelreflex camera als wat tegenwoordig meer gangbaar is en dat zijn de systeemcamera's dus daar voor gekozen. Heel goed geholpen. Verkoper nam alle tijd voor help en uitleg!!

Ik ben vriendelijk geholpen tijdens het inruilen van mijn oude DSLR tegen een nieuwe Sony A6000. De medewerker nam de tijd voor mij en ik ben tevreden met een nieuwe camera naar huis gegaan.

de camera opgehaald in de winkel en kon hem direct gebruiken
Erg prettig om zo een toestel te kopen ipv een webwinkel

Snel, handig en compact

Hele fijne winkel met vakkundig persoon en een ruim assortiment die ondanks zijn omvang wordt gerund door enthousiaste mensen!

Scorekaart voor Kamera Express