Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

We zijn deskundig geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij nam uitvoerig de tijd voor ons.

Bestelling werd niet op maandag bezorgd maar op dinsdag (product de zaterdag ervoor gekocht).

De mensen in de winkel waren zeer deskundig en wisten veel uit te leggen namen goed de tijd voor iedereen

De Canon EOS Mark IV is een goede camera vindt de wifi functie erg handig snel even foto verzeden direckt van de camera af geweldig

Ik kom er al jaren en ben onderhand in meerdere winkels van ze geweest (Den Haag, Rotterdam, Dilbeek). Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel én scherpe prijzen. Wat wil je nog meer?

(tegen mij tot nu toe, al jaren op verschillende locaties) Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik werd in de winkel in Zwolle goed geholpen met het uitzoeken van een camera. Ik kon hem in de winkel uitproberen. De camera was direct op voorraad en we zijn met de benodigde accessoires tot een mooie prijs gekomen.

In Capelle altijd alles op voorraad, van camerariem tot de duurste lenzen. Kundig personeel die graag de tijd nemen.

Betrouwbare webshop, goede prijs, veel aanbod en de levering was op tijd. Er was zelfs een filmpje waarbij de camera werd getest en beoordeeld.

Producten op voorraad voor lage prijs en snel geleverd. Bij het telefonisch stellen van een vraag krijg ik een medewerker aan de lijn die elke vraag apart door moet spelen aan een collega. Als het antwoord dan niet aansluit bij mijn vraag moet ze weer terug. Zou fijn zijn om iemand aan de lijn te krijgen die zelf deskundig is. Op grond van deze ene ervaring kan telefonische support beter maar ik zal wel in een van de winkels langs gaan.

Na uitgebreid testen en advies afgelopen zondag de Sigma 70-200 F2.8 DG OS HSM voor mijn D500 gekocht. Zoals gewoonlijk top!

Na veel op webshops te hebben gekeken toch naar Kamera express gereden. Ze hebben veel tv's staan en heb hier in het verleden ook mijn oude tv gekocht. Toen een LG HD tv nu een 65inch OLED.
Wanneer ik een review zou schrijven, zou ik extra garantie krijgen. Dat was motivatie genoeg!
Ben prima geholpen door personeel dat de tijd voor je neemt. Heb dan ook geen spijt van de 65 inch ipv de 55. Staat super mooi!

Was toe aan een nieuwe fotocamera en wilde gaan voor een spiegelreflex camera, maar kreeg hele goede uitleg over zowel de spiegelreflex camera als wat tegenwoordig meer gangbaar is en dat zijn de systeemcamera's dus daar voor gekozen. Heel goed geholpen. Verkoper nam alle tijd voor help en uitleg!!

Ik ben vriendelijk geholpen tijdens het inruilen van mijn oude DSLR tegen een nieuwe Sony A6000. De medewerker nam de tijd voor mij en ik ben tevreden met een nieuwe camera naar huis gegaan.

de camera opgehaald in de winkel en kon hem direct gebruiken
Erg prettig om zo een toestel te kopen ipv een webwinkel

Snel, handig en compact

Hele fijne winkel met vakkundig persoon en een ruim assortiment die ondanks zijn omvang wordt gerund door enthousiaste mensen!

Super slechte klantenservice. Mijn televisie ging kapot binnen de garantie periode (beeld begon te glitchen) en hebben de schuld bij mij neer gelegd waardoor ze niks gaan vergoeden. Uiteraard altijd mijn televisie zorgvuldig behandeld.

Voor mij nooit meer KameraExpress!

Kortaf en proberen niet naar een oplossing te zoeken. Verder hang je soms minutenlang aan de lijn terwijl je niet weet hoeveel wachtenden er voor je zijn. Zo heb je geen idee hoelang het nog gaat duren totdat je iemand aan de lijn krijgt. Maar dat laatste is maar een bijzaak vergeleken met de rest.

Nav topic op Tweakers contact gezocht met Kamera Express over een goede prijs voor de LG C9. Snel antwoord, op vrijdag 15.00 besteld en zaterdag om 12.00 geleverd.

Werd netjes contact opgenomen over bezorgdag en tijdig bezorgd door de bezorgdienst die Kamera Express heeft aangenomen.

Snelle beantwoording van vragen, goed prijs.

Was al een tijdje op zoek naar een macrolens. Na vergelijking van diverse aanbieders de keuze gemaakt voor Kamera Express. Met name assortiment en prijs gaf de doorslag.

Vriendelijk geholpen in de winkel en prima uitleg over de lenzen. Verkoper heeft verstand van zaken wat erg plezierig is. Keuze is gevallen op een lens van Sigma 105 mm f2,8.

Bestelling plaatsen verliep goed. Verzending was snel. Toen ik een vraag had over het verlengen van de garantie van 2 tot 5 jaar (actie), had ik - op een zondag- binnen de kortste keren antwoord. Het was ook een vriendelijk antwoord :).
Erg prettig!

Snel, fatsoenlijk verpakt.

Na aanleiding van mail snel en vriendelijk antwoord. Verder heb ik de klantenservice niet nodig gehad.

Goede service en men neemt de tijd voor je om alle vragen duidelijk te beantwoorden

We kwamen om voor onze zoon Apple Airpods 2 te kopen. Verkoper was hele aardige vriendelijke man, welke ook nog eens lekker zat te dollen met onze zoon.
Nu hadden wij zelf ook vragen over een toekomstige drone die we willen aanschaffen. Hierbij nam ie alle tijd om het één en ander uit te leggen.
Omdat we zelf al redelijk zijn ingelezen voor een aanschaf van een drone, kon je merken dat de verkoper er niet alleen is om te verkopen, maar ook echt kennis van zaken heeft.

Kamera Express Almelo: Goede prijs/kwaliteit verhouding, kennis van zaken, zeer klantvriendelijk.

Al enige tijd had ik mijn ogen laten vallen op een LG OLED55E9PLA, vanwege het goede beeld en een geïntegreerde soundbar voor een strakke afwerking. Zo kwam ik bij Kamera Express terecht waarbij ik de TV voor een hele mooie prijs (actie) kon aanschaffen. Bij telefonisch contact werd de TV netjes voor mij gereserveerd en kreeg ik ook per mail de mogelijkheid om de betaling te verrichten. Wel fijn voor zowel de prijs garantie als voorraad garantie, dus dit had ik dan ook meteen voldaan. Diezelfde dag nog had ik de TV opgehaald en werd hij ook nog eens voor mij in de auto geplaatst.

Bij het bellen naar Kamera Express om te vragen naar de beschikbaarheid van de TV, werd ik al snel te woord gestaan via de klantenservice. Zij hadden mijn vraag genoteerd voor Kamera Express Rotterdam Centrum, en ik zou dan dezelfde dag nog worden teruggebeld. Binnen een uur was dit dan ook het geval en kreeg ik een antwoord dat het mogelijk was om de TV nog op te kunnen halen, wat mijn voorkeur had.

Scorekaart voor Kamera Express