Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoed en snel geholpen. Uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden samen met de verkoper. + verschillende lenzen goed bekeken.
AlgemeenIk heb online mijn camera uitgekozen en ben 'm daarna gaan ophalen bij Kamera Express in Den Bosch. Vriendelijk geholpen, prima parkeergelegenheid voor de deur en veel camera's op voorraad. Advies had ik niet nodig, dus daar kan ik niet zoveel over zeggen.
AlgemeenIk heb gebruik gemaakt van de ruildagen en een nieuw toestel gekocht. De bediening en service waren uitstekend. Het personeel was zeer vriendelijk en gaven de nodige uitleg.
VerzendingIk heb gebruik gemaakt om mijn bestelling af te halen in filiaal Dilbeek. Alles was OK zoals op de site was aangegeven. Product was aanwezig aan de juiste prijs.
KlantenserviceDe klantenservice was uitstekend. Vriendelijk personeel.
AlgemeenGoed geholpen! Duidelijke uitleg bij de camera gekregen en vriendelijk geholpen. Enige nadeel vind ik dat er geen showroom is.
AlgemeenBestelling plaatsen was eenvoudig. Website is overzichtelijk. Het is makkelijk om snel producten op de website te vinden.
VerzendingBestelling was netjes ingepakt en op tijd geleverd
AlgemeenVia de mail een prijsopgave gevraagd voor een TV. Snel antwoord en na beslissen een betaallink toegestuurd gekregen. Al snel na de bevestiging van betaling belde het transportbedrijf om een levermoment af te spreken.
VerzendingDe verdere afhandeling van het transportbedrijf Thijse verliep snel en goed.
AlgemeenVan begin tot eind, informatie, aankoop, afhalen een superfijne ervaring. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.
KlantenserviceZe hebben alle vragen beantwoord en me zeer goed geholpen!
AlgemeenI went to Amsterdam superstore to explore in person the models I have picked and I got a good advice about them. the purchase happened fast and easy
VerzendingI picked the camera myself from Kamera Express super store Amaterdam
KlantenserviceI don’t have any experience with customer service complaint service and I hope I don’t get to experience it at all.
AlgemeenPrima website met een snel antwoordende, vriendelijke en duidelijke klantenservice. De koerier belde vooraf om een afspraak te maken voor het bezorgmoment en bevestigde daarna per sms de afspraak. Wel zo duidelijk. Kende deze webshop nog niet maar mijn eerste ervaring was zeer bevredigend!
VerzendingDe levering was snel zoals beloofd. Koerier belde om het moment van bezorging goed af te stemmen met mij en daarna werd de afspraak duidelijk bevestigd per sms.
KlantenserviceHad in de ochtend nadat ik enige uren daarvoor in de nacht een bestelling had geplaatst, een e-mail verstuurd in verband met mijn planning rondom het tijdstip van aflevering voor de volgende dag. Kreeg snel een respons terug en daarna belde zelfs de koerier om het tijdstip goed af te stemmen. De afspraak werd vervolgens netjes nagekomen, Helemaal tevreden met de service en communicatie!
AlgemeenZoals eerder weer uitstekend geholpen bij aanschaf Nikon D7500 en Nikkor 10-20mm lens, dit keer door Jorg van Onna. Deskundig en vriendelijk advies, producten waren op voorraad, gewoon helemaal goed. Heb producten uitgeprobeerd, ben er erg blij mee! Dank.
AlgemeenIk kreeg een betaallink doorgestuurd, deze volgen leidde naar een beveiligde Bancontact omgeving. Alles verliep vlot.
AlgemeenMooi LG Oled TV gekocht en bij Kamera Express goede en snelle service gehad! Verstand van zaken en afspraken worden nagekomen!
VerzendingTV nu 2 dagen in bezit en voldoet helemaal
KlantenserviceIn Rotterdam zeer prettig en vlot geholpen.
AlgemeenHeel vriendelijke medewerkers in de winkel te Wilrijk waar ik een goede uitleg gekregen heb van de aangekochte camera
AlgemeenIk heb de nieuwe receiver in de winkel opgehaald, ben zeer goed geholpen door de verkoper.
In het verleden ook on line besteld, de site is overzichtelijk en je wordt
gedurende het gehele proces goed op de hoogte gehouden.
Een extra bonus is de extra 3 jaar garantie, waar velen slechts de wettelijke 2 jaar aanhouden verlengd de Kamera Express dit naar 5 jaar.
Ben in het verleden bij aanschaf een een 4k oled tv zeer goed geholpen door de after sales afdeling.
AlgemeenUitstekend prijspunt en zeer goede informatie en beschrijving beschikbaar op de website. Ik heb al eerder zaken gedaan met Kamera Express en ben zeer tevreden.
VerzendingDiscreet en goed verpakt, zeer netjes.
KlantenserviceIn het verleden heb ik contact gehad met de klantenservice, in dit geval niet. Destijds zeer snel geholpen.
AlgemeenNa contact via e-mail een televisie aangeschaft bij Kamera Express. Bestelproces ging via de e-mail. Communicatie was vriendelijk en snel, aankoop was erg snel geregeld.
VerzendingMet de koeriersdienst een afleverafspraak gemaakt. Leveren ook op zaterdag, dus dat komt goed uit voor de mensen die maandag t/m vrijdag werken. Zaterdaglevering was erg op tijd, ook binnen het afgesproken tijdvak.
AlgemeenSimpele website waarbij je alles goed kan vinden. Door een actie bij deze keten terecht gekomen.
VerzendingStuurde twee track&trace nummers door terwijl alles in een pakket zat. Hierdoor wist ik niet wat wanneer aan zou komen.
AlgemeenSnel en een duidelijke communicatie, het contact verliep prima! Zeer goede prijs ten opzichte van concurrenten.
VerzendingTV besteld en dezelfde avond nog gesproken met de bezorger voor het afleveren van de TV de volgende dag. Super goed geregeld!
AlgemeenMedewerkers denken goed mee. Zijn flexibel en hebben verstand van zaken. Service is heel goed.
AlgemeenOp de website stond dat het product op voorraad was en om 23:59u besteld was de dag erna geleverd. Uiteindelijk bleek het product helemaal niet voorradig! Schandalig en misleiding vind ik.
KlantenserviceMeneer aan de telefoon gaan aan dat hij geen enkel idee had hoe het kon dat het product op voorraad stond maar niet was. Ik geloof er niks van! Het internet staat vol met reviews omtrent dezelfde misleiding