Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Heb in de winkel in Rotterdam een nieuwe TV bij hun gekocht. De medewerkers waren erg vriendelijk en vakbekwaam. Er was zelfs ruimte om te onderhandelen over de prijs. Tenslotte heeft de medewerker zelfs meegeholpen de TV in mijn auto te krijgen. Kom hier graag weer terug!

I recieved some attention regarding the purchase I wanted to make, but it was not enough to make me feel very satisfied about the whole process of purhasing with Kamera Express. I remember I ordered one lens which was supposed to arrive in 2-3 days, but it took 7 to 10 days instead to arrive which was rather dissappointing. Apart from that I got what I wanted eventually and was facilitated by staff in the process.

I was hestitating between 2 cameras and even though the sales personnel was welcoming, they were not helpful. I was asking questions and wanted to recieve professional advice on my purchase based on my purposes for using it, however the sales person was basically agreeing with whatever I said and didnt make much effort to facilitate the right purchase for me, even though it was worth of more than 3000 euros...

Ontving gisteren de Canon 6D mark II, komende van een 750D is dit een hele opstap. Mooie instapcamera van APSC naar FullFrame. Het toestel is licht van gewicht, uiterst handelbaar, duidelijk en makkelijk werkbaar. Ik heb het toestel nog niet ten volle kunnen testen, benieuwd naar de verbinding met WiFi, Bluetooth en de app. Dit is een functie, de connectiviteit, die voorheen afwezig was, ik kijk er naar uit deze te exploreren. Ik geef zeker nog eens feedback binnen enkele maanden, na veelvuldig gebruik!

Toestel kwam op geplande datum, binnen geplande tijdspanne. Supertevreden, geen schending en dienst na verkoop is ook erg goed!

Telefonisch contact gehad met de klantendienst van Nederland, supervriendelijk en gericht geholpen. Het betrof een aanpassing van facturatiegegevens, wat helaas niet kon, maar ze gaven me wel de tip om het product even in retour in de dichts bijzijnde winkel te geven en terug over te nemen, zo kon men een nieuwe factuur aanmaken. Mooie tip!

productwas op voorraad en gelijk meetenemen dit was erg fijn en je had hem gelijk

levering was prima het product was op voorraad kon hem dus gelijk meenemen

Amazing Service. As a Pro Photographer and videographer, I always come to the shops to get info and buy all my products. I bought there my Sony A7SII, Sony A7II, Sony 24-70 GM and Sony 70-200 GM.

I usualy not order online, but when i do, next day is always home

They always answer in less than an hour, any doubt i have

Het voordeel van Kamera-express is dat ik voor een goede prijs de volgende dag mijn product in huis kan hebben...en kan ik niet wachten, dan rijd ik naar winkel in Breda.

De service is: altijd genoeg tijd maken om mijn vragen te beantwoorden.

Voor een scherpe prijs de Sony KD55AG8 gekocht
Heldere website, goede informatie en snelle levering.
Zo ver alleen postieve ervaringen.

Keurige levering met vooraf goede berichtgeving ,by aflevertjd door de aanlever koerier.

Ik heb een canon spiegelreflex camera gekocht door een reservering aan te maken online, en deze naderhand op te halen. Ik ben goed geholpen, kreeg nog wat extra tips mee over mijn aankoop en liep meer dan tevreden te winkel uit!

Ze zijn goed bereikbaar (e-mail en facebook) en de website ziet er overzichtelijk uit! Betaling liep via een betaallink omdat ik de televisie via facebook messenger heb besteld en ging erg vlot!

Bezorger kwam iets te laat maar dat kan gebeuren! Hielp mee de televisie naar binnen te dragen en op de juiste plek te zetten.

Contact o.a. via facebook gehad, ik had een paar vragen over een Philips televisie. Antwoorden kwamen snel binnen en daarna mocht ik de televisie ook kopen met een korting. Erg tevreden over Pascal!

We kwamen in de winkel voor een kwalitatief goede compact camera van Sony. Die bleek om meerdere redenen niet geschikt voor ons doel. De verkoper (Tobias) heeft met veel deskundigheid en kennis van de producten in de winkel ons een perfecte systeemcamera aanbevolen. We zijn meer dan tevreden.

Nalevering accu vlot.

Ik heb in het laatste half jaar drie (onafhankelijke) bestellingen gedaan bij Kamera Express en alle drie zijn ze zeer vlot en correct verlopen. Bij vragen aan telefoon staan ze je zeer vriendelijk te woord. Zeker een aanrader.

Heel goed advies gekregen van de medewerkers in de winkel en zo een weloverwogen keuze kunnen maken. Excellente service.

Na advies gekozen voor de Canon EOS M50. Perfecte camera, erg tevreden mee. Alles verliep goed, prima geholpen.

Aangekocht: Panasonic LUMIX DC-FZ82. Toestel is vlot te bedienen, en ligt goed in de hand. Mooie foto's

Kamera Express Gent gaf voldoende info, en de verkoper was zeer behulpzaam. Ook de prijs was prima!

lichte camera, goed te vervoeren in een jaszak. bediening redelijk, kan beter. de handleiding niet zo makkelijk te lezen

via winkel in Tilburg

Zeer mooie sony ag8 oled gekocht. Beeldkwaliteit is super scherp echt een aanrader. Oled heeft natuurlijk beeld en levert zeer mooie kwaliteit producten.

Heb hem telefonisch besteld en zelf in de winkel opgehaald.

Afspraak gemaakt liep goed af

Top winkel in Utrecht bezocht in december. Personeel was vriendelijk en lekker snel. Binnen 10 minuten stond ik buiten met een top lens voor een nog betere prijs.

Duidelijke website en goede communicatie. Ook de levering was erg snel! Ik zou deze webshop zeker aanbevelen.

Zelfde dag geleverd voor €5,- extra. Geweldig!

Op 1 december heb ik een product ter waarde van 700 euro gekocht bij kamera express. Op 5 december kreeg ik van hun te horen, nadat ik zelf contact opgenomen had met hun, dat het product niet leverbaar was. Na wat heen en weer gemaild te hebben, waar je niet binnen een dag een antwoord hoeft te verwachten heb ik op 10 december besloten mn geld terug te willen. Dit geld heb ik echter nog steeds niet ontvangen. Op mailtjes reageren ze pas na 5 dagen, hun telefoonnummer is nooit te bereiken.

Zie de algemene beoordeling, daar staat alles over dit "bedrijf" in.

Vriendelijk personeel met veel kennis van materiaal maar ook hoe ik dit het beste kan gebruiken. Uiteindelijk erg blij met aanschaf nieuwe lens!

Scorekaart voor Kamera Express