Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk ben in de winkel in Utrecht geweest omdat ik liever in winkels zelf koop. De bediening was vriendelijk en de service prima, parkeren werd door Kamera Express afgerekend al met al prima/
AlgemeenDe website van Kamera Express is duidelijk en laten meteen de reviews op het product zien.
VerzendingProduct is in goede staat.
KlantenserviceIn de winkel van Kamera Express Utrecht waren ze erg klantvriendelijk.
AlgemeenIk heb bij Kamera Express de LG OLED55C9PLA televisie gekocht. Ik werd zeer goed en snel geholpen bij vragen die ik had. Ze hebben mij een goede aanbieding gedaan.
VerzendingTelevisie werd vlot geleverd. Dag van aankoop werd ik gebeld om een afspraak te maken. Die avond ontving ik een bericht met een tijdslot van 2 uur. Televisie werd netjes binnen die tijd geleverd.
AlgemeenFijne winkel die een ruim aanbod aan fotografie producten kent. Voor de aankoop van een lens naar de winkel in Utrecht gegaan en daar door een vriendelijke en kundige medewerker geholpen met het maken van de juiste keuze!
AlgemeenMedewerker Kamera Express heeft goed geholpen in de winkel. Neemt alle tijd en geeft deskundig advies. Daarnaast denkt hij creatief mee in het vinden van oplossingen daar waar dat nodig is.
AlgemeenGoed geholpen in het winkel in Arnhem .
Een action camera gekocht voor een goede prijs .
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenZelf heb ik altijd een goede ervaring gehad toen ik naar mijn Kamera-express winkel ging, altijd goede raad gekregen en met het product naar huis gegaan waar ik naar op zoek was tegen een goede prijs .
VerzendingGoede ervaring.
KlantenserviceEen keer heb ik een klacht gehad maar deze werd goed opgelost.
AlgemeenZeer klantvriendelijk en behulpzaam. Het gekochte product voldoet aan de verwachting. En gratis 3 jaar extra garantie van Kamera-Express bovenop de 2 jaar panasonic garantie! Top ervaring.
AlgemeenTelevisie gekocht bij Kamera Express (LG 32LM6300PLA). In eerste instantie (bij het openmaken) leek deze tv iets te dik voor aan de muur. Eenmaal opgehangen blijkt deze dikte niet storend te zijn. De TV hangt zeer mooi aan de muur. Het proces van de aanschaf en de verzending zijn zeer goed verlopen.
VerzendingDe verzending is zeer goed verlopen. Zoals aangegeven de volgende dag in huis.
AlgemeenMakkelijke betaling zonder te registreren. Ideal was snel en gemakkelijk om te betalen. Geen problemen.
VerzendingEr moest getekend worden voor ontvangst. Pakketje in goede staat ontvangen met luchtzakken waardoor de camera onbeschadigd is geleverd.
KlantenserviceVriendelijke bezorger, had geduld.
Algemeenin de winkel door een ongeinteresseerde vrouwelijke medewerker te woord gestaan en kwam voor de Samsung QE55Q80R 1129 euro laten zien dat deze elders 995 euro kostte maar er ging maar 29 euro van de prijs af terwijl buiten een bord staat met laagste prijsgarantie ,maar helaas ging niet ander bedrijf had betere inkoopprijs dus 1100 euro moest ik betalen.
erg jammer dit maak dan geen reclame met laagste prijsgarantie ,
een teleurgestelde ex klant
AlgemeenIn de winkel is er een ruime keuze en voldoende kennis om tot een goede keuze te komen.Op de optie van een extra garantieverzekering wordt helemaal uiteengezet ondanks het feit dat ik in het begin aangeef dat ik dit niet wil.
AlgemeenPrima geholpen in de shop in Maastricht, verkoper op de hoogte ! M.i. eerlijk advies. Er is niet gestuurd naar duurdere artikelen.
Klantenservicegoed geholpen. Deskundigheid bij verkoper aanwezig
AlgemeenIk zocht een monitor voor gebruik icm fotografie. De beoogde monitor was bij Kamara-express te vinden tegen de laagste prijs, die ik op internet kon vinden. De informatie over de monitor was goed en het bestelproces verliep vlot.
VerzendingOndanks een bestelling pas vrij laat in de avond werd de monitor de volgende dag geleverd. De bestelling was te volgen met track en trace en kwam op de voorspelde tijd.
KlantenserviceEen vraag aan de klantenservice of de aan te kopen monitor optimaal te gebruiken is in combinatie met een Intel HD4600 grafische chip werd adekwaat beantwoord. De informatie dat de faktuur te vinden is op de account zou duidelijker overgebracht kunnen worden.
Algemeengoed geholpen bij de zaak in Leeuwarden,goede uitleg over de Camara.
heb een goed gevoel over gehouden.
AlgemeenSuper vriendelijke klantenservice, het pakket was snel bezorgd en ook nog zeer goed verpakt tijdens bezorgen
VerzendingGoed verpakt & snel bezorgd
Klantenservicevriendelijke medewerkers
AlgemeenVia het OLED prijzen Topic veel gelezen over de verschillende prijzen. Uiteindelijk een email gestuurd naar Kamera express en daar de LG55C9 besteld voor een nette prijs. Bezorging was prima. TV werkt perfect.
VerzendingSnel en vlot geleverd. Goed geïnformeerd over tijd van verzenden en ontvangst.
KlantenserviceSnel reactie via e-mail.
AlgemeenVia het OLED topic op Tweakers kwam ik bij Kamera Express uit. Uiteindelijk via email een LG55C9 besteld voor een nette prijs.
VerzendingWerd netjes gebeld voor een bezorgafspraak, die ook werd nagekomen.
KlantenserviceCommunicatie via mail was snel en duidelijk
AlgemeenIk heb onlangs een Canon EOS 90D spiegelreflex camera gekocht met een objectief. Ik ben uitstekend voorgelicht over de camera en objectief. Een vriendelijke verkoper die kennis heeft van zaken en alles goed uitlegt. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de service.
VerzendingPrima geleverd.
KlantenserviceGoed en vlot geholpen.
AlgemeenGastvrije ontvangst. Er werd goed naar mij geluisterd. Mijn speurtocht op de website van Kamera Express en daarnaast mijn wensen. Uiteindelijk werd een breder alternarief, beter passend bij mijn vraag voor ongeveer dezelfde prijs aangeboden toegelicht en uitgelegd.
VerzendingIn de winkel ontvangen